Педиатрите във Варна 3

• 430 955
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Варна
в Аг-то например не изписват докато не кажеш кой е педиатъра на бебето  Naughty

# 1 786
  • Варна
Само на доверие щом е да кажеш не мисля, че е проблем. Не ти искат документ със сигурност, т.к. детето няма още акт за раждане. Той се прави за 2 минути, но в общината си дават срок дни. Явно на служителките не им се работи когато трябва, а когато решат  ooooh!

Едва ли някой и звъни на педиатъра да го пита ще има ли такъв пациент.
Извинявайте, но не ми е сериозно това!

Ами сличая от последните страници с майката, на която избрания педиатър не и вдигнал и търсила друг.. да не я изпишат ли..

# 1 787
Логично е от болницата да се интересуват дали бебето има ЛК. НО както всичко в БГ, е само на хартия и общо взето не им пука. Въпросът е да си попълнят формуляра. Аз бях решила да дам име и телефон на моята ЛК, ако още нямах избран лекар. Познайте дали някой въобще ще звънне или ще се поинтересува след изписването  Whistling

# 1 788
  • Варна
Именно. 

# 1 789
  • Варна
Само на доверие щом е да кажеш не мисля, че е проблем. Не ти искат документ със сигурност, т.к. детето няма още акт за раждане. Той се прави за 2 минути, но в общината си дават срок дни. Явно на служителките не им се работи когато трябва, а когато решат  ooooh!

Едва ли някой и звъни на педиатъра да го пита ще има ли такъв пациент.
Извинявайте, но не ми е сериозно това!

Ами сличая от последните страници с майката, на която избрания педиатър не и вдигнал и търсила друг.. да не я изпишат ли..
естествено, че никой не звъни, кому е нужно това? само формалност е да кажеш името на педиатъра, но не виждам нищо лошо в това

# 1 790
  • Варна
Лошо не, но безмислено и не е +ов фактор.

# 1 791
Здравейте, към средата на ноември ще раждам и от сега си търся педиатър личен лекар, при който да запиша бебчето си. Но много ми се иска да е съвсем близо до нас (което според много хора, с които говорих е добре, особено в началото). Оказва се проблем това, че живея в кв. Христо Ботев, до училище Елин Пелин във Варна, и никой от познатите ми не може да ми препоръча там някой лекар - става въпрос конкретно за ДКЦ 5 Света Екатерина.

По коментари в интернет се спрях на две лекарки - д-р Нина Кръстева и д-р Виолета Манчева. Някой може ли да ми каже нещо за тях или да споделите мнение и впечатление? Ще съм ви много благодарна.

Аз бих могла да препоръчам като личен лекар и педиатър д-р Петя Събева, преглежда в Терапията във Варна. Тя ми е личен лекар, а и на много мои приятели и познати, от много години. При нея често се чака, но пък малките деца и спешните случаи винаги са с предимство, въпреки записаните часове. Не изписва как да е антибиотици и е привърженик на алтернативната медицина. Против е своеволното и безцелно тъпчене с каквито и да билолекарства.
Не искам да записвам бебчо при нея, защото ми идва прекалено далеч. Не съм шофьорка и не искам зимата да разчитам на таксита, автобуси или други хора, за да стигна до лекарката на детето си.

# 1 792
  • Варна
Здравейте, към средата на ноември ще раждам и от сега си търся педиатър личен лекар, при който да запиша бебчето си. Но много ми се иска да е съвсем близо до нас (което според много хора, с които говорих е добре, особено в началото). Оказва се проблем това, че живея в кв. Христо Ботев, до училище Елин Пелин във Варна, и никой от познатите ми не може да ми препоръча там някой лекар - става въпрос конкретно за ДКЦ 5 Света Екатерина.

По коментари в интернет се спрях на две лекарки - д-р Нина Кръстева и д-р Виолета Манчева. Някой може ли да ми каже нещо за тях или да споделите мнение и впечатление? Ще съм ви много благодарна.

за доктор Манчева съм писала коментар по-назад, тя вече не е в ДКЦ 5. нз до колко ви е близко, но много добри отзиви съм чувала от позната за някакъв доктор в МЦ Петинка Цветкова, но как се казваше не помня  #Crazy

# 1 793
  • Варна
До кабинета на Петинка Цветкова работи д-р Грънчарова,говоря за Чаталджа ако проверите дали е и на Тодор Влайков,ще ви свърши работа.Аз също чух добри отзиви за нея.

# 1 794
  • Варна
на Тодор Влайков за мъж ставаше дума, не бързал с АБ помня че ми обясняваше, общо взето доста адекватен бил, но и аз не съм шофьор и ми идва далечко там, за това и сигурно не съм запомнила името

# 1 795
До кабинета на Петинка Цветкова работи д-р Грънчарова,говоря за Чаталджа ако проверите дали е и на Тодор Влайков,ще ви свърши работа.Аз също чух добри отзиви за нея.
Имате ли лични впечатления? Личен лекар ли е?

# 1 796
  • Варна
Имате ли лични впечатления? Личен лекар ли е?
Ако става въпрос за д-р Грънчарова ( пулмоложката) тя преглежда при Петинка Цветкова на Чаталджа, но тя е детски пулмолог, и не е личен лекар.

# 1 797
Здравейте, дойде време да си избирам педиатър. Надявам се да ми препоръчате в района на Чаталджа. Благодаря предварително Wink

# 1 798
Мами,някой има ли отзиви за Д-р Стефка Касабова от градска болница,единственото,което намирам из нета е,че е била избирана за лекар на годината  Thinking

# 1 799
  • Варна
Здравейте, аз съм много доволна от д-р Касабова. Синът ми (2.5 години) беше с неизлекуван бронхит от дълго време. Ходихме при какви ли не лекари - пулмолог Диана Неделчева, УНГ - Гавраилов все няма му нищо. Наши познати ни я препоръчаха. Винаги с адекватна диагноза и лечение. Наистина само тя ни помогна. Строга е с родителите, но си струва. Надявам се информацията да ви е полезна. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт