Приучване към гърне

• 107 330
  • 2 131
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Моя малчо миналата година само един път се изака на плажа и аз го почистих със салфетка и го хвърлих в коша.

# 2 056
  • Пловдив
И аз предполагам, че би ни се случило веднъж. Отсега го подготвям, че е прилично и ще ни се карат другите хора на плажа. Каквото и да е за околните не е приятно.

# 2 057
  • в огледалото на живота
И аз предполагам, че би ни се случило веднъж. Отсега го подготвям, че е прилично и ще ни се карат другите хора на плажа. Каквото и да е за околните не е приятно.
Хайде сега,малко дете случват се и такива работи.Ще почистиш след него.
Те възрастни индивиди  се изхождат по улиците,какво остава за физиологичната нужда на случаен инцидент при бебе..  Hug

# 2 058
  • Пловдив
Благодаря на всички за разбирането.  Hug
разбира се, че е нормално за бебе. Въоръжила съм се с пликчета и салфетки  Laughing
Пожелайте ми весело море и дано да сме послушни.

# 2 059
     Не си травмирай детето, че някой ще му се кара, ако се изака на плажа! Ще вземеш една кърпа, ще застанеш до него и ще му направиш "параван", ако сте притеснително близо до други хора и нямате време за местене по-встрани. Естествено, ще си подготвена с мокри кърпички и торбички за отпадъци.  Grinning  Споко!
     Забавлявайте се много!

# 2 060
Чак пък паравани  Crazy Та съвсем да привлекат вниманието какво става  Laughing
Аз пък нито веднъж не съм видяла бебе или дете да се изака насред плажа Simple Smile Пък и да видя голям праз  Crazy

Мойта дребната се разповръща нещо .. бяхме даже за ден в болница на системи.. И при целия тоя зор не ми даде изобщо да й сложа памперс - все на гърнето искаше. Ама с тия течности дето я наливаха, постоянно й се пишкаше милата  Rolling Eyes

# 2 061
Той пък ще се сети да върши работите баш на плажа, при наличието на морето и толкова много забавления. Моя пие по 700 гр. сокове и вода и като играе чак като си тръгнем от площадката след 3 часа се сеща да пишка. Иначе вкъщи е през 30 минути на гърнето. Гледайте си кефа и не му мисли.
Весело и приятно изкарване на морето!!!

# 2 062
  • Варна
Стасита, а защо не му купиш бански на детето. Така хем няма да му полепва пясък по д*, хем няма да се притесняваш. Моето момиче има три и понеже също не казва, като ги напишка ги сменям, изпирам и слагам да изсъхнат върху чадъра.

# 2 063
Влизам да си споделя мъката  Sad 
Малката (в момента е на 2 г. и 20 дни) е без памперс от 24/06. До момента отказва да си казва. Има отделни "проблясъци", но като цяло я подканяме. Следобедния сън памперса е 95 % сух, нощния е сух в преобладаващите случаи. Съобщава след като се напишка/н@@ка. Не се впечатлява нито от молби, обяснения, наказания и поощрения. Имаме си кака на 4 години, примерът също не върши работа. Просто не знам какво да правя  Rolling Eyes Не ми тежи нито прането, нито постоянното подканяне. Най-голямата ми тревога е, че септември тръгва на ясла и може да ме накарат да й върна памперса.
Днес за лош късмет се напишква няколко пъти върху дивана и мъжа ми му се свърши търпението и й сложи памперс  Cry Аз й обяснявам, че това е за бебетата, че тя е голяма, но въобще не се разтревожи, прие памперса даже като че ли с кеф и......направо ми се реве.
Моля ви, дайте ми съвет как да действам  Praynig

# 2 064
  • UK
Според мен няма нищо лошо във връщането на памперса, когато очевидно детето не е готово още за махане. Просто при някои деца методът "от раз" не върши работа и трябва по-постепенно да се подходи. Какво пречи да и слагаш памперс, когато се налага и междувременно пак да я питаш, подканваш и да я слагаш на гърне, когато намериш за добре. И наказанията според мен не са добра идея.
Не се отчайвай, може пък яслата да и подейства положително, много деца махат памперса там. Лека-полека, успех!

# 2 065
  • Варна
Влизам да си споделя мъката  Sad 
Малката (в момента е на 2 г. и 20 дни) е без памперс от 24/06. До момента отказва да си казва. Има отделни "проблясъци", но като цяло я подканяме. Следобедния сън памперса е 95 % сух, нощния е сух в преобладаващите случаи. Съобщава след като се напишка/н@@ка. Не се впечатлява нито от молби, обяснения, наказания и поощрения. Имаме си кака на 4 години, примерът също не върши работа. Просто не знам какво да правя  Rolling Eyes Не ми тежи нито прането, нито постоянното подканяне. Най-голямата ми тревога е, че септември тръгва на ясла и може да ме накарат да й върна памперса.
Днес за лош късмет се напишква няколко пъти върху дивана и мъжа ми му се свърши търпението и й сложи памперс  Cry Аз й обяснявам, че това е за бебетата, че тя е голяма, но въобще не се разтревожи, прие памперса даже като че ли с кеф и......направо ми се реве.
Моля ви, дайте ми съвет как да действам  Praynig

И ние сме на същия хал, моята е с памперс само навън, казва след като свърши нещо, вкл. и в памперса. Реве на тоалетната и на гърнето. От 1-2 дни пиша в мивката докато я мия и смятам да използвам това поне да свикне да казва. Отчайваща работа направо... Явно не сме готови още.

# 2 066
Вече втора седмица сме без памперс, с изключение на спането след обяд и нощем. Първата седмица беше малко по-трудно, о от миналата не е имало гафове. Проблемът ми е, че нощем няколко пъти вече ми казва "пиш", но ме е страх да не се разсъни и не съм го вдигала. Спи с боди и памперс.

# 2 067
  • UK
Слагам на гърнето върху спалнята, гушкам го да не падне и така пишка нощем в полузаспало състояние. Така махнахме нощния памперс, сега почти всяка нощ става да пишка по веднъж и отдавна е без памперс и нощем. Съветвам да го изпишкваш, да нямаш проблеми после, когато решиш да махаш памперса по време на сън.

# 2 068
И аз махнах нощния от 1 седмица.
Пишка сънена 2-3 пъти - но пък и цока, и я преобличам, че е потна.. та така или иначе се будим и двете  Crazy Тя е полусънена и понякога ми се сърди, че много се мотам  Laughing ама като зацока и всичко й минава  Sunglasses

# 2 069
  • София
А моето дете вече не пишка нощем - направо ме учудва.
Сега пък трябва да му купувам гащи, че нямаме достатъчно, нали доскоро бяхме с памперсите.
От няколко дни се опитва да пишка прав навън и е много смешен и сладък.
Обаче си опишква дрешките.

Общи условия

Активация на акаунт