Лондон - 2

• 72 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Tази такса на плащането не съм обърнала внимание дали винаги е една и съща, но сега си погледнах фактурата и за 3 билета до Лутън е 30лв. Плащам също с Виза на ПИБ.

# 121
  • Smallville
За това говоря

Не е кой знае какво,но я има и зависи от сумата.

# 122
Ясно , затова не съм я забелязла .
Със сигурност е обаче за цялото плащане , защото иначе щеше да бие на очи.
Имам в акаунта около 40 паудна от отменени полети миналата година и последните пъти ми ги удържаха оттам.

# 123
Tази такса на плащането не съм обърнала внимание дали винаги е една и съща, но сега си погледнах фактурата и за 3 билета до Лутън е 30лв. Плащам също с Виза на ПИБ.

Предполагам говориш за плащане към Wizz.
Ние говорехме за такса към easyBus , която явно е 50 пенса .

# 124
  • София
Момичета, препоръчайте приличен хостел близо до спирка на метрото. Ще сме 6 човека, за 2 нощувки.

# 125
Момичета, препоръчайте приличен хостел близо до спирка на метрото. Ще сме 6 човека, за 2 нощувки.

http://www.meininger-hotels.com/en/hotel-hostel/hotelsearch/london/

Eто този е с може би най-добрата локация в Лондон  ( буквално е на 2 мин. от Piccadilly Circus  на гърба на Piccadilly Theatre ) , но си е дупка :

http://www.piccadillyhotel.net/

Ако сте в Лондон само за купона обаче става , а и Оксфорд стрийт е на пеш разстояние.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 19:26 от mallkata

# 126
  • София
Малката, страшна си, много благодаря   bouquet

# 127
  • Sofia

Предполагам говориш за плащане към Wizz.
Ние говорехме за такса към easyBus , която явно е 50 пенса .

Да, за плащане към Wizz става въпрос. Подвела съм се, защото аз си резервирах директно и автобусен превоз от Лутън до Лондон през сайта и изобщо не съм обърнала внимание , че коментирате easyBus  Blush

# 128
А в колко часа резервирате easyBus-а от Лутън към централен Лондон при положение, че самолета каца в 7,20 местно време? Предполагам, че повечето полети на Wizz София-Лондон пристигат в този час. Аз още се колебая дали няколкото спестени лири си струват чакането или бързането за конкретен автобус. Какво става в случай, че ни забавят с багажа и изпуснем автобуса за който ни е резервацията?

# 129
  • Smallville
А в колко часа резервирате easyBus-а от Лутън към централен Лондон при положение, че самолета каца в 7,20 местно време? Предполагам, че повечето полети на Wizz София-Лондон пристигат в този час. Аз още се колебая дали няколкото спестени лири си струват чакането или бързането за конкретен автобус. Какво става в случай, че ни забавят с багажа и изпуснем автобуса за който ни е резервацията?

Винаги предвиждам поне час след кацането,за да не си вадим душите от бързане.Имахме случай да ни вземат с по-ранния автобус,просто беше празен,а последният път чинно си чакахме часа.Нямам случай с изтърване и не знам какво става.

# 130

Аз оставям 60 минути. Тоест към 8.30 е добре.
В рамките на час преди или час след  времето на твоята резервация  те качват на атобуса ако има места
По принцип почти винаги има места.
Аз съм закъснявала с четири часа и въпреки  , че не е според правилата им пак са ме качвали , но тогава трябва да презавериш билетите в офиса им на излизане от летището.
Изключително коректни са!

# 131
Мерсии!  bouquet

# 132
Побутвам темата newsm78Скоро някой да е ходил там?

# 133
Някой да е поканен на сватбата  Laughing ?
Доколкото разбрах около събитието се събират доста свободни дни за англичаните и ако си вземат три дни отпуск могат да имат 11 -дневна ваканция.
Сайтовете им за почивки са пълни с изгодни предложения и се очаква милиони англичани  да пътуват до къде ли не.

# 134
Аз заминавам в понеделник за Лондон и ще стоя две седмици.Нямам търпение да посетя този прекрасен град.Чудя се какво ще е времето там и какви дрехи да нося?

Общи условия

Активация на акаунт