Лондон - 2

• 72 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
# 136
# 137
Записвам се и аз да следя темата. Решила съм да изненадам дъщеря ми (12) за рожденният и ден (18.06.) с екскурзия до Лондон - само ние двете.
В момента се ровя и се чудя дали ще ми е по-изгодно да взема отделно самолетни билети (Виена - Лондон)  и хотел или направо комбинирано пътуване.

Роднините и близките приятели са вече информирани и ще и подарят паундс за шопинг. А аз съм и купила един ключодържател с форма на червен двуетажен автобус  Laughing да видим как ще реагира и дали веднага ще разберe за какво става въпрос, само по ключодържателя  Mr. Green
Бюджета ни за самолет и хотел (2-3 дена) е около 800 € (общо за двете)  и отделно пари за  храна, таксита, автобуси, метро, забележителности и т.н.  

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 21:43 от LaDolce

# 138
LaDolce, страхотно звучи! Благородно завиждам на дъщеря ти!!! Peace

# 139
Нали? И на мен ми звучи страхотно, но си ме е шубе, досега не съм ходила с нея някъде сама. Навремето, преди да я родя съм обикаляла, дори и до Далас ходих сама. Но сега ми е някак си едно такова странно Simple Smile

Искам на всяка цена да отидем и на някой мюзикъл и това ще е кулуминацията на изненадата Sunglasses Grinning

# 140
Еее, с мюзикъла ще е направо черешката на тортата.
А за притесненията, нормално е като майка да се притесняваш, но 12г. си е вече голямо момиче и ще се справите!

# 141
  • София
Лелееееее, ще си изкарате страхотно - две мацки в Лондон, какво по-добро!

# 142
  • Sofia
Аз с един въпрос ... в 11 ч. ли се сменяха гвардейците пред Парламента и всеки ден ли има церемония ... пишеше някъде назад, уж прерових всичко, но не открих  Embarassed

# 143
Аз с един въпрос ... в 11 ч. ли се сменяха гвардейците пред Парламента и всеки ден ли има церемония ... пишеше някъде назад, уж прерових всичко, но не открих  Embarassed

Не е пред Парламента , а пред Бъкингам.
Периодично излиза график.
През април церемонията е през ден ( само на четните дати е)
От май до юли включително тази година ще е всеки ден . Започва официално от 11.30 , но гледай в 11 без нещо да сте заели добри места .
Ако вали проливен дъжд церемонията не се провежда.

# 144
  • Sofia
Малката, голяма работа си! Мерси  Hug

А как се надявам изобщо да не ни вали ...  Praynig

# 145
  • София
Ние без да искаме (вървейки към Бъкингам) попаднахме на церемония пред двореца Сейнт Джеймс, и оттам заедно с гвардейците (разбирай след тях) се отправихме към Бъкингамския, за смяна на караула. Но там тълпата беше огромна и нищо не видяхме, но даже аз която обичам всичко да видя, не съм разочарована, защото церемонията пред Сейнт Джеймс беше много хубава и бяхме малко хора, можеше да се види всички от близо, да се направят хубави снимки.

# 146
За най-запалените фенове наблизо се намира и музея на гвардейците .
За деца предполагам ще е доста интересно , то и на мен беше интересно  Laughing

# 147
И ние го посетхме със сина на 12 г, беше муу много интересно.Това е един от малкото платени музеи  Grinning

# 148
Aaa не са толкова малко ами просто най-големите са безплатни.

От това което си заслужава платени са :
Кенсингтън Палас
Уиндзор
Хамптън Корт
Бъкингам +Галерията+Конюшните
Кораба Белфаст
Военния кабинет на Чърчил
Старата операционна
Шекспировия тезтър
Музеите на футболните отбори за феновете Wink

Безплатните :

Бритиш мюзеум
Виктория и Албърт
Музея по естествена история
Музея на науката
Националната картинна галерия
Галериите Тейт
Муюея на Сър Джон Слоун
Парламента

Наистина Лондон предлага всичко за всеки и за всякакъв бюджет.

# 149
  • София
malkata много полезно инфо  bouquet Моля те да препоръчаш хотел нискобюдежетен, но не "дупка" ако не е в центъра поне близо до метро- ще пътуваме със сина ми ,12 годишен, през септември и с баща му. Чудя се ако навием още едно семейство с едон дете дали апартамент няма да е по-добрия вариант... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт