Лондон - 2

• 71 564
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ужас как наплашихте parcalesa за карането в Лондон.
Много, ама много зависи какъв е шофьора и как е с ориентацията. Ние сме наемали кола от центъра на Лондон до Манчестър, в пика следобед, мъжа ми се оправи без проблем. Всеки си знае възможностите. Peace

Иначе съм съгласна, че не си заслужава всеки ден да се ходи с кола до центъра, градският транспорт е по-удобен вариант.

# 631
Хайде моля те ! Не познавам нито един българин ,който да кара кола в лондон от първия ден в който е пристигнал! То е трудно да се оправиш с бусове и метро а какво остава за каране на автомобил в огромен град ,който изобщо не познаваш!

# 632
  • Лондон/Пловдив
Troy щом не познаваш ще ми е много приятно да се запознаем. Качих се да карам от 2 ден на мъжо на колата е не интензивно щото той я ползваше за работа . Не ми е било никакъв проблем смяната на платното или волана , гадно е като се обърнеш назад за да паркираш . Смятам ,че увереността е много важна и ако можеш да караш кола ще караш и на северният полюс  Peace

# 633
Браво:) Не смятам да превръщам темата в спор ,но ако нямаш навигация я ми кажи как ще се придвижиш от североизточен Лондон до югозападен Simple Smileили смяташ да си гледаш картата постояно ,докато си на магистралата ???
Все едно да ти кажа ела в Ричмънд, а ти да си в Баркинг и да нямаш никаква представа какво е това и къде е Simple Smile

# 634
Добре. Който се интерсуваше, разбра, че не е лесно, нито невъзможно. Всеки си знае възможностите и сам решава какво и как да прави.  Peace

# 635
Пропускаш факта , че мацата която е почнала да кара в Лондон от 2 ден живее там и по всяка вероятност първите дни е имало някой с нея да и покаже наоколо  и да и обясни правилата за движение!
И да възможно е  ,но за тези които живеят там и имат възможност да карат на около и да опознават града Simple Smile
а тези които са в града само за 2-3 дена ,ще си скъсат нервите и просто ще си загубят времето в лутане и търсене на паркинги Simple Smile
Както и да е всеки има глава на раменете си, така че може да реши дали си заслужава.

# 636
Нищо не пропускам. Шофирай спокойно!  Mr. Green

# 637
Тцъ , предпочитам градския транспорт Wink хем мога да си поспя, хем няма задръствания.

# 638
Момичета, моля ви дайте идея за хубав хостел или хотел в Лондон? Планирам да съм там краят на май несец, но искам да си резервирам отсега:) Мерси предварително Hug

# 639
Зависи в кой район искаш и за колко пари.

# 640
Безопасен район и да не е много скъпо.

# 641
добре де все пак трябва да имаш някаква представа в кой край на лондон искаш да си Simple Smile
и до колко можеш да си позволиш:)
Понякога Премиер Инн имат много добри оферти и можеш да си наемеш двойна стая за 37 паунда на ве4ер.

# 642
Ами нямам никаква идея честно казано. Не съм наясно кои райони са за предпочитане, нито как вървят цените през този сезон... Летището ми е London Stansted. За хотел се загледах в офертите на Norfolk House Hotel, но бих предпочела хотел на по-близко разстояние, струва ми се, че този е доста далече от Лондон..

# 643
Добре де , за какво ще си там ? просто на разходка или трябва да ходиш някъде ? Simple Smile
И тоя хотел дето си го намерила се намира в кройдън или по точно на майната си Simple Smile и  на 1000км от станстед Simple Smile

# 644
Ще съм в Лондон на разходка за 5 дена. Да разгледам, да пообиколя. В кой район е за предпочитане да търся хотели? От този район където е хотела, който съм намерила трудно ли се стига до центъра на Лондон? мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт