Лондон - 2

• 71 553
  • 741
  •   1
Отговори
# 30

Може ли линк !Мисля,че се сещам за кой става въпрос,но не съм сигурна.  Peace
http://www.bicestervillage.com/ - Определено е доста под цената на Уестфийлд! Peace

# 31
  • тук-там
Много благодаря за линковете - ще ми е полезно. По принцип щерката предпочита  изчистена  и елегантна визия,  но като че ли тя най-трудно се постига като гледам фолкаджийските изпълнения по нашите "бутици". Joy

# 32
notar,благодаря  аз пък си мислех ,че пишеш за Уестфийлд.Приятелката ми която живеее в Лондон отдавна каза,че няма нужда от  http://www.bicestervillage.com/ - защото в Уестфийлд имало по-голям избор.
Ще видим как ще сме с транспорта и къде ще отидем,надявам се където и да е да има добри намаления.  Peace

# 33
видях плакати за предстоящи представления на цирк дю солей в метрото... Препоръчвам горещо на всички, които ще посетят лондон януари, февруари...
http://www.cirquedusoleil.com/en/shows/totem/tickets/london.aspx

# 34
Аз конкретизирах, че става въпрос за чувствително по-добри цени! А що се касае до избора - да спомена, че може би и в момента Бистър го разширяват, ако не са го завършили. Поне така ми казаха моите приятели, които живеят съвсем близо до там. Ако търсиш ултраскъпите марки, естествено е да не ги намериш в Бистър, но щом Ралф Лаурен, Поло, Армани и др. подобни са там, мисля, че изборът е достатъчно задоволителен от качество. Иначе и аз не можах да си намеря намалените ризи от К.Клайн, просто защото беше края на намаленията и нямаше моя твърде стандартен номер. Уестфийлд е огромен като брой магазини, все още има някои от най-скъпите марки, които не присъстват в Бистър, но при равни други условия просто не си струва да даваш излишни пари, за този който ги цени! Peace

# 35
Aз може би защото не пазарувам чак толкова не обръщам голямо внимание.
Не се е случвало да похарча повече от 150-200 паунда  за дрeхи на пътуване до Лондон
Пазарувам от най-масовите марки като H&M  , GAP ,  Clarks , Zara ,  Mango  , спортни стоки от Sportsdirect и подобни...
От големите магазини влизам направо в Selfridges и Prymark.
При тези вериги цените са еднакви навсякъде в Лондон.
В Хародс и Харви Никълс  май само зяпам , въпреки че при разпродажбите масовите марки и там са на съвсем достъпни цени.

# 36
Изобщо не търся най-скъпите марки ,предпочитам солидни намаления  Grinning Ще трябва да проучим транспорта до там.цПък някой ако е ходил да конкретизира и колко време отнема придвижването до там.  Peace

# 37
Цитат на: danibaby
Аз резервирах тук,но ще бъда там през ноември.Цените са много добри според мен,а в трипадвайзъра има 97% положителен вот.Собствениците бяха много любезни при резервацията.
Но все пак ще дам мнение,когато пристигна там,има нет и ще напиша впечатленията си на място.

Здравейте,

Копирах това мнение от предишната тема за Лондон.
Бих искала да помоля danibaby да сподели впечатленията си от апартамента, в който е отседнала.
Цените, които са посочени крайните ли са?
И местоположението добро ли е?
Планирам няколко дни в Лондон с чисто туристическа цел и в момента търся къде да отседна на не много висока цена.
Насочила съм се към няколко хотела, от предложените от мамите тук, но ще се радвам и на нови отзиви и предложения.
Благодаря предварително!  bouquet

# 38
  • Smallville
Да,щях да пиша впечатления,но нетът не беше на ниво и по-скоро се ядосвах като го ползвах.Това ми е забележката всъщност,други нямам.
Хотелът е прекрасен,цените са крайни,има за доплащане само ако се ползват допълнителните легла-25 паунда за целия престой-това е за чаршафи и хавлии да ти дадат за доп.легло.Условията са повече от добри,чувствахме се като у дома си.Това са апартаменти,дават ти ключ и не ти влизат,ти сам си почистваш и изхвърляш боклуците,имаш си кухня и баня,в банята имаше пералня.Ние понеже случихме много дъждовно време,вечерите прекарвахме там и ни беше много уютно.Имам доста снимки,мога да ти пусна на лични,ако имаш интерес.Намира се много близо до спирка  метрото по специално West Kensington,а от Хайстрийт Кенсигтън на около км,ние ходехме пеш и до Музеите на Кромуел роуд.
Собствениците са много любезни,много сме доволни и единодушно сме решили,че следващия ни престой ще е пак там,живот и здраве.
Надявам се че бях полезна  bouquet

# 39
danibaby,   bouquet
Много благодаря за този изчерпателен отговор.
Ще ми е интересно да ми пуснеш някоя и друга снимчица.
Споделеното от теб и от всички в темата ми е много полезно! Heart Eyes

# 40
Момичета, с Раян има страхотни цени около НГ - вчера ги гледах - по 80 евро излиза отиване и връщане на човек, без куфар! Това си е направо нечувана цена Бг - Лондон по това време на годината.

# 41
Записвам се да ви чета. Ходихме преди 2 години с мъжът ми и планираме през 2011 пак да повторим, но този път искам да си намерим хубаво апартаментче под наем в по-централната част с добро местоположение до метростанция. Ще съм благодарна ако някой предложи.

# 42
Стоя и се притеснявам дано за 26 и 30-ти няма проблеми с полетите.. Praynig

# 43
  • Бургас
Записвам се да ви чета. Ходихме преди 2 години с мъжът ми и планираме през 2011 пак да повторим, но този път искам да си намерим хубаво апартаментче под наем в по-централната част с добро местоположение до метростанция. Ще съм благодарна ако някой предложи.
Тук спахме ние. Точно отсреща е спирката  на метрото Borough( London Bridge е на една спирка от тази метро станция). До партера на сградата е залепен огромен супермаркет. Апартаментите са с кухня с вградени уреди-съдомиална с таблетки, кафе машина, фурна, котлони), големи плазмени тв, безплатен интернет (но не е безжичен). Не че сме готвили, от обикаляне по цял ден едвам имахме сили за един душ вечер и да лягаме, но си мислех ако човек отиде с децата си колко удобно е.
Много чисто, тихо и спокойно място. Чудесно съотношение цена-качество.  

# 44
Здравейте,
Радвам се че намерих тази темичка във форума. Планираме да ходим до Лондон през м. Април.
Знае ли някой:
- Цената на билета от Лутън до центъра на Лондон (предполагам има рейс или влак)
- Цената от Гейтуик до центъра до Лондон
- Гледам на easy jet полет който отлита от Лондон в 5:55 сутринта. Има ли транспорт, който да ни закара толкова рано? Питам защото сме ходили в Рим с wizzair и полета на връщане беше рано сутрин. Наложи се да хванем такси до летището, което беше около 50 евро ... та не ни излезна много евтино полета..
Много благодаря за съдействието. Чакам с нетърпение да отидем в Лондон.

Общи условия

Активация на акаунт