Лондон - 2

• 72 131
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Разбира се  - "Крал Лъв" , "Шрек" , "Магьосникът от Оз"...

# 61
  • Bristol
да се запиша и аз- има ли мюзикъл, подходящ за 12 годишно дете? Планираме ходене през юни, всъщност през лятото има ли активен сезон?
Лятото е пикът от туристи, нямат почивка  Grinning Тогава и турнета не правят и всичко може да се види в Лондон.  Моят син на 10 години, заедно с девойче на 11, за първи път в Лондон ги заведох на Мери Попинс. И до ден днешен го споменават  Heart Eyes А какво ще кажеш за Мама миа, с песните на АББА или WE WILL ROCK YOU, музиката е на Куин Wink

# 62
Оксфорд стрийт , Хай Кенсингтън стрийт и Уестфийлд център ( най-големия търговски център с над 200 магазина) .
Ако там не намерите каквото ви трябва  и то на добра цена  , значи то просто не съществува  Laughing

http://uk.westfield.com/london

bouquet
А ако може Нотар да даде линк за този мол до Лондон  Heart Eyes

# 63
# 64
Привет на всички Hug
Записвам се да следя темата, понеже отскоро се преместихме да живеем в Лондон, а понякога се чудя къде да ходим:) Надявам се и да се включвам с инфо Hug

# 65
Търся добър хотел  /местоположение- цени/ в Лондон с цел туризъм. Ще летя от/до Хийтроу. Моля, помагайте!!!

# 66
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
От сега започвам да ви следя, сега ще ходим в Париж, но следващата ни дестинация - след месеци, уви, ще е Лондон
но тъкмо ще имам време всичко да обмисля и планирам, до колкото може в детайли

# 67
  • Germany
Ние се върнахме миналата седмица и аз съм направо влюбена в Лондон Simple Smile Вече си купих билети за април да отида пак с една приятелка. Ние бяхме за 4 дни и ходихме до Уиндзор, до музея Виктория и Алберт и 1 ден с sightseeing bus по основните забележителности. Качихме се и на Окото, но остана още толкова за гледане... За мюзикъл време не остана, но може би следващия път и това ще отметнем Simple Smile

# 68
Ние се върнахме миналата седмица и аз съм направо влюбена в Лондон Simple Smile Вече си купих билети за април да отида пак с една приятелка. Ние бяхме за 4 дни и ходихме до Уиндзор, до музея Виктория и Алберт и 1 ден с sightseeing bus по основните забележителности. Качихме се и на Окото, но остана още толкова за гледане... За мюзикъл време не остана, но може би следващия път и това ще отметнем Simple Smile

Мони, ти направо си имаш още много за разглеждане...а като видиш всичко съвсем ще се влюбиш! А пролетта какви цветя има по парковете и градинките. Ето тук съм писала за парковете, аз пък в тях съм влюбена:

http://colourmagicp.blogspot.com/2010/01/blog-post_9347.html

Другото ми любимо място е така наречения QUEEN WALK

Дъщеря ми учи архитектура в Лондон и тя ме води на такива готини местенца и потайности,където ги водят от университета, трябва да разкажа и за тях някой ден.

# 69
  • Germany

Мони, ти направо си имаш още много за разглеждане...а като видиш всичко съвсем ще се влюбиш! А пролетта какви цветя има по парковете и градинките. Ето тук съм писала за парковете, аз пък в тях съм влюбена:

http://colourmagicp.blogspot.com/2010/01/blog-post_9347.html

Другото ми любимо място е така наречения QUEEN WALK

Дъщеря ми учи архитектура в Лондон и тя ме води на такива готини местенца и потайности,където ги водят от университета, трябва да разкажа и за тях някой ден.

Разкажи, разкажи Simple Smile

# 70
Не им знам точно имената на уличките, следващият път като отида ще запиша всичко и ще снимам, и ще публикувам в блога, или тук..

# 71
  • Sofia
Здравейте!

Опитвам се да намеря карта, на която се виждат забележителностите и районите, за да се ориентирам къде да си търся хотел , но без особен успех  Sad

Сити-то ли е най - подходящия район за пешеходни разходки? Тъй като ще разполагаме с по - малко от 3 дни , основното, което искаме да видим е разбира се Биг Бен, да се повозим на Окото , да стигнем до Гринуйч ... Хайд Парк (ако не е много нахално за 2 дни и половина). Коя е най - добрата отправна точка?

# 72
Eто карта със забележителностите :

http://www.londondaytours.com/wp-content/uploads/2007/12/london-map-tourism.jpg

И още една :

http://www.newlondon-tours.com/public/Maps/LON_hotel_map_101022.pdf

Ситито е бизнес район и е доста неподходящо място за отсядане , а вечер е пусто призрачно място.

Търси нещо около Хайд Парк - Bayswater , Kensington , South  Kensington  , Belgravia , Brompton , Mayfair...
В този район има стотици хотели от икономични до 5*...
Гринуич се пада вдясно на картата и доста встрани.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 23:06 от mallkata

# 73
  • Sofia
mallkata ,  Hug

# 74
Имай предвид , че разстоянията са сериозни . За пример само Хайд Парк е около 2 км. по дължина.
На първата карта например разстоянието между западния край на Хайд Парк и Тауър Бридж е около 7 км...

Общи условия

Активация на акаунт