Лондон - 2

• 72 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Поне да губим минимално време в придвижване Simple Smile

# 76
  • Germany
Здравейте!

Опитвам се да намеря карта, на която се виждат забележителностите и районите, за да се ориентирам къде да си търся хотел , но без особен успех  Sad

Сити-то ли е най - подходящия район за пешеходни разходки? Тъй като ще разполагаме с по - малко от 3 дни , основното, което искаме да видим е разбира се Биг Бен, да се повозим на Окото , да стигнем до Гринуйч ... Хайд Парк (ако не е много нахално за 2 дни и половина). Коя е най - добрата отправна точка?

Съвет за хотел не мога да дам, но горещо препоръчвам да вземете поне за 1ния ден от автобусите, които обикалят по забележителностите. Този на който се качихме ние, прави пълна обиколка на основните неща за 2,30 часа. Можете да слизате/качвате където решите. Цената беше 20 паунда и според мен си заслужава. За Окото препоръчвам да отидете преди 11,00, защото след това стават огромни опашки.

# 77
  • Sofia
На туристически автобус задължително ще се повозим, а хотели наистина има ужасно много, станах разногледа  Shocked

Още веднъж, много благодаря за съветите и помощта, страхотни сте!

# 78
  • Варна
Нашата отправна точка беше гара Виктория / Victoria Station/ , намира се близо до Бъкингамският дворец , на около 10 минути пеша    . Не сме ползвали хотел ,защото бяхме на гости при приятели извън Лондон. Но  "Best Western Victoria Palace" е близо.

# 79
  • Sofia
07:41
London Victoria

08:10
London Euston
   Tube    n/a    00h 29
08:10
London Euston

10:55
Manchester Piccadilly
   Train    VIRGIN TRAINS    02h 45

Пак за помощ моля  Blush Това разписание означава ли, че трябва да сменяме влак?

# 80
Shantal  и да трябва да сменяте влак,не се притеснявай,всичко е много добре организирано,има влакове постооянно,само гледайте светлинните табла,също и гласово съобщават кой влак от коя платформа и кога потегля(не че ние не объркахме 1 влак при пристигането,но това стана,защото бяхме двете с дъщеря ми и имахме 2 различни източника за 2 различни станции и всъщност се оказа,че пак отидохме на правилното място).Има табели навсякъде,няма как да се объркаш,ако ги следваш.Сега вече ми се струва толкова лесно,но си признавам,че първоначално се бях притеснила как ще се справим.
Пиши,ако искаш нещо да ти помогна,стига да мога.Аз най-добре се ориентирах по тази карта и дъщеря ми остана доволна от маршрута ,който направих,за да пообиколим

http://bg.tixik.com/m/?id=2354567#sw=51.5042549065934&ne=-0. … 44922&zoom=15

Тук е мястото да благодаря на Pumpalka Hug,която беше много отзивчива и наистина ми помогна с инфо,много по-лесно се ориентирах  след всички насоки от нея.
А и местните  са много любезни и ако знаят помагат хората,само да знаеш езика,дори и малко да го владееш,ще разбереш.

# 81
Здравейте!

Опитвам се да намеря карта, на която се виждат забележителностите и районите, за да се ориентирам къде да си търся хотел , но без особен успех  Sad

Сити-то ли е най - подходящия район за пешеходни разходки? Тъй като ще разполагаме с по - малко от 3 дни , основното, което искаме да видим е разбира се Биг Бен, да се повозим на Окото , да стигнем до Гринуйч ... Хайд Парк (ако не е много нахално за 2 дни и половина). Коя е най - добрата отправна точка?
Какви са ти изискванията за категория е условия в х-ла?

# 82
  • Sofia
Здравейте!

Какви са ти изискванията за категория е условия в х-ла?

4* ме устройва , и както писах искам да е близко до основните забележителности. Като район мисля че се спрях на Mayfair. Поръчах си разни карти от един сайт и като пристигнат и се ориентирам по - конкретно, ще споделя какво съм измислила и пак ще питам Simple Smile

# 83
Mayfair е отличен район !

# 84
Някой би ли разказал повече за Травъл картата и ваучерите "2 в 1" newsm78

# 85
Здравейте!
4* ме устройва , и както писах искам да е близко до основните забележителности. Като район мисля че се спрях на Mayfair. Поръчах си разни карти от един сайт и като пристигнат и се ориентирам по - конкретно, ще споделя какво съм измислила и пак ще питам Simple Smile
Mayfair е много скъп квартал, особено за хотелите, там имаше предимно от големите вериги петзвездни. Аз резервирах в този TheGrandatTrafalgarsquare. http://www.thegrandattrafalgarsquare.com/index.php
Цената беше 170 паунда на ден за тройна стая - студио със закуска и късно освобождаване последния ден /до 18ч/.

# 86
  • Bristol
Аз съм била в Шератона в Belgravia. Пеша е близо до Хайд парк и от там през Гриин парк си на Биг Бен и Окото. Гринуич е в друга посока, ще ти трябва транспорт. Има други два Шератона, които са точно до Хайд парк, всичките са само с по 4 звезди. Имам чувството, че им излиза много скъпо да поддържат 5 звезди в Лондон  Laughing И да не очакваш хотелът да е толкова лъскав колкото в Бг, въпреки че цената му е по-висока, иначе ще се разочароваш  Crazy

# 87
Ето един хотел в Лондон, петзвезден,на хубаво място:

http://webcache.googleusercontent.com/search?rlz=1T4AMSA_enBG327 … D0%BD&ct=clnk

# 88
  • София
През април ще ходим със съпруга и дъщерята ми /на 12 г./ в Лондон.
Резервирали сме си билети за Фантома на операта в Кралски театър. Въпросът ми е  - тъй като девойката се облича само с дънки, кецове и суичъри, ще трябва да и купим някакви по прилични Laughing дрехи за постановката, как точно трябва да си облечен, колко официално?

# 89
Няма стриктен дрес код - отивате на мюзикъл, така че спортното облекло за детето (пък и за вас) не е проблем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт