Лондон - 2

• 72 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Отново благодаря  Hug
Ще останем 4 дни последно Simple Smile

# 106
  • София
bibia от къде резервира билетите   bouquet

http://www.ticketmaster.co.uk/section

Ето от тук, но има и други сайтове за резервация

# 107
Някой може ли да обясни разликата между Ойстер карт, Травъл карт и ваучерите към нея "2 в 1", двуетажните автобуси за разходка /24 и 48 часа/ и Лондон пас - кога е удачно тяхното използване newsm78 Ще бъдем 3 човека за 5 нощувки в 4 зона и от Хийтроу до хотела с такси ми дава 29 паунда, което смятам че е добре, вместо да мъкнем багажи. Спирката  на хотела е Kingsbury.

# 108
  • София
Да ви следя, че обмисляме екскурзия до Лондон през юни.  Peace

# 109
Най-евтино ще е да си резервирате  онлайн билети от Лутън до централен Лондон оттук:

http://www.easybus.co.uk/london-luton

На място цента е 9 лири  в едната посока.

опитвам се да си резервирам билет през сайта, но в едната посока цените са между 6.50 и 10 паунда. С две думи, не разбирам къде е уловката? Пътувала съм един път през Лутън и не мога да си спомня колко платих за билета на самото летище. Но имаше надписи за 2 паунда, ако резервираш онлайн.  Thinking

# 110
  • Smallville
Уловката е,че сайта предлага 2 бр.примерно билети за 2 паунда,3 бр. за 2.99 и т.н.Когато се изчерпи квотата за евтините,ти ги смята на цената на следващите по-скъпи,т.е. ние купихме 2 по 2 паунда и един за 2.99+такса за плащането,излиза по-евтино,ако купиш заедно 3,които ще ти ги сметне 3 по 2.99+такса за плащането.Надявам се ме разбра Wink.

Номера е да купиш пръв билети за конкретната дата и час,ние сме се възползвали,но ги купуваме 3-4 месеца по-рано.

# 111
На принципа на самолетните билети е.
Колкото по-рано и по-неудобни часове - по-ниски цени.

# 112
Каква е тая такса за плащането ?

# 113
  • Бургас
Пътувала съм един път през Лутън и не мога да си спомня колко платих за билета на самото летище.
£9 в едната посока- продаваха се в самия автобус. Поне точно преди 1 година бяха толкова.

# 114
Значи ще си купя от там (то аз преди по-малко от година, ама как да помня такива неща)
Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile А как стои въпроса с децата в автобуса, някой знае ли?

# 115
Аз преди малко си резервирах и за моите дати беше  8.50 в двете посоки.
За двама човека спестих с няколко кликвания общо 20 паунда , което си е една транспортна  карта за три дни в централен Лондон...

# 116
Аз преди малко си резервирах и за моите дати беше  8.50 в двете посоки.
За двама човека спестих с няколко кликвания общо 20 паунда , което си е една транспортна  карта за три дни в централен Лондон...
Aз пътувам след седмица и цените са такива, че ще спестя  2-3 паунда.

# 117
Taка е, има смисъл само ако се резервира отрано.

Ако по някаква причина промените плановете си  , трябва да канселирате резервациите си от вашия профил в easyBus .
Не връщат пари , но те си остават в акаунта ви и може да ги ползвате при друга  бъдеща резервация

# 118
  • Smallville

Таксата на кредитната карта,различна е при Виза и Мастъркард.

Ако по някаква причина промените плановете си  , трябва да канселирате резервациите си от вашия профил в easyBus .
Не връщат пари , но те си остават в акаунта ви и може да ги ползвате при друга  бъдеща резервация
Това не го знаех,благодаря за инфото  bouquet

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 20:16 от danibaby

# 119

Таксата на кредитната карта,различна е при Виза и Мастъркард.

Това зависи сигурно от банката издател.
Аз ползвам българска Visa  от ПИБ и английска Mastercard Prepaid  и по двете няма такса за плащане.
Каква е таксата която то взимат ?

Общи условия

Активация на акаунт