Лондон - 2

• 71 498
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Този район е на майната си и далеч не е безопасен Simple Smile отделно че е на 3 часа път от летището!
ето ти един хостел , който се намира близо до центъра :
http://www.hostelbookers.com/hostels/england/london/20122/

# 646
Мерси:) Права си, хотелът е прекалено е далече, а и безопасността ми е на поърво място.
Можеш ли да ми препоръчаш още хостели, по възможност със стаи за двама, че никак не ми се искаше да съм в стая с 20 легла, но пък мястото е наистина важно. Simple Smile

# 647
Ако ще сте двама преспокойно можете да си наемете хотел Simple Smile
А хостела има и единични стаи. Района е добър но нямам представа какво е вътре. Чети ревютата и решавай Simple Smile
И между другото трябва да решите кои дни точно ще сте тук тъй като цените за хотела също варират.
тук имат и единични стаи които са по 34 паунда на човек.
http://www.hostelbookers.com/property/prp/20230/arr/2012-05-24/n … ondon,%20england/

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 00:47 от Troy

# 648
Мерси много Трой. Ще разгледам:)

# 649
  • Smallville
Габриела,аз отсядам винаги в квартала Южен Кенсингтън- безопасен е,но е по -скъп. Но пък пеш са ти Хайд Парк,Кенсингтън Гардънс с двореца в него, Националният исторически музей,Музеят Виктория и Албърт, Музеят на науката. За всичко останало има удобен транспорт или метрото или градските автобуси. Последно нощувахме в този хотел.
Не е от най-евтините,но пък в центъра евтино няма или поне аз не съм намерила досега Thinking

# 650
Ние заложихме на Ибис веригата
http://www.ibishotel.com/gb/home/index.shtml

На мен са ми познати като верига има ги из цяла Европа. Цените им варират според това в коя част на Лондон ще избереш. Цените са в Евро. Ние избрахме този в  South Way Webley. Някакви отзиви???? Има сега една промоция плащаш 2 вечери третата ти е безплатна. Средно около 48 евро на вечер за 2ма.

# 651
  • Deutschland/HE
http://www.booking.com/hotel/gb/ibis-london-wembley.bg.html?sid= … 6f4dc5194927a3aX6

Ние бяхме в този хотел и сме много доволни от съотношението цена/качество. Точно до хотела има гара и за 10минути си до Метрото, като след това не доплащаш за следващото качване ако е в рамките на 15 мин. от слизане от влака. Стаите не са големи, но са напълно достатъчни за 2ма възрастни, почистваха всеки ден и сменяха кърпите, не сме се хранили там и за храната нищо не мога да кажа.

# 652
Да се "впиша" и аз в темата. Ще пътуваме до Лондон през последната десетдневка на май, но пътуването и хотела вече са осигурени. След много ровене и четене се спрях на този хотел http://www.premierinn.com/en/hotel/LONHAN/london-hanger-lane - цената е повече от прилична. Намира се на спирка на метрото /Централ/ и е на пешеходно разстояние до спирката на друга линия на метрото /Пикадили/, отзивите на гостите са много добри, надявам се и ние да сме доволни.
Иначе  напълно подкрепям добрите отзиви за Ибис от лични впечатления, но за съжаление не предлагат стаи за семейства с пораснали деца - нямат тройни стаи.
Искам да благодаря на всички, които споделят информация - темата ми беше много полезна, а и надявам се ще бъде и докато съставя "програмата" по дни за разходките из града.

Ще се възползвам да задам един транспортен въпрос /не мога сама да се справя/ - ако си вземем седмична карта  за 1-3 зона колко  ще трябва да се доплати от летище Хийтроу до 3 зона /6-4 зона/? Питам, защото ако доплащането е достатъчно голямо дали не е по-добре да вземем направо карта за 1-6 зона.

# 653
  • Бургас
Ние нощувахме в хотел от тази верига http://www2.travelodge.co.uk/ нашият беше на Дъри лейн. От това по-централно здраве му кажи. Британския музей ни бе на две преки, Сохо, Чайна таун, Пикадили, Трафалгар, разходка по Темза от Иглата на Клеопатра та до Биг Бен и Уестминстърското абатство, и още мноооооого дестинации, които никак не е невъзможно да се обходят пеш  Peace Хотела е сравнително евтин за локацията си, а и не е за поценяване, че в близост да спирката на метрото има Сеинсбъри. Ако това ви устройва, преди да резервирате си направете регистрация в сайта и цените ще паднат още малко надолу  Peace Горещо препоръчвам

# 654
  • София
Idra,ние бяхме с такава седмична карта до 3 та зома,за Хийтроу доплатихме по 2/3паунда,не помня точно,но нещо от сорта беше:)Ние си бяхме купили предварително въпросния билет и на летището излязохме без проблем от метрото,но имаше хора с същите карти,които не се бяха ориентирали и си платиха на място!

# 655
Момичета, благодаря ви много за всички предложения за хотели Hug Веднага ще ги разгледам и ще си избера:) Страхотни сте  bouquet

# 656
Да се "впиша" и аз в темата. Ще пътуваме до Лондон през последната десетдневка на май, но пътуването и хотела вече са осигурени. След много ровене и четене се спрях на този хотел http://www.premierinn.com/en/hotel/LONHAN/london-hanger-lane - цената е повече от прилична. Намира се на спирка на метрото /Централ/ и е на пешеходно разстояние до спирката на друга линия на метрото /Пикадили/, отзивите на гостите са много добри, надявам се и ние да сме доволни.
Иначе  напълно подкрепям добрите отзиви за Ибис от лични впечатления, но за съжаление не предлагат стаи за семейства с пораснали деца - нямат тройни стаи.
Искам да благодаря на всички, които споделят информация - темата ми беше много полезна, а и надявам се ще бъде и докато съставя "програмата" по дни за разходките из града.

Ще се възползвам да задам един транспортен въпрос /не мога сама да се справя/ - ако си вземем седмична карта  за 1-3 зона колко  ще трябва да се доплати от летище Хийтроу до 3 зона /6-4 зона/? Питам, защото ако доплащането е достатъчно голямо дали не е по-добре да вземем направо карта за 1-6 зона.

Премиер Инн са ОК и като цена са приемливи. Колкото за метрото , доплащането летището ще ти е около 3 паунда, така че не си заслужава да вземаш карта за 6 зони. Между другото вземете си ойстер карта тъй като с нея е по евтино ако трябва да доплащате. Също така има един друг номер но не знам дали действа на летището . Ако имаш ойстер карта ( изглежда като кредитна карта- един вид електронен билет) с седмична карта за 1-2-3 зона , преспокойно можеш да излезеш на летището без да доплащаш , но след това ако решиш някога пак да ползваш същата карта , трябва първо да си изплатиш дължимата сума и едва тогава можеш да я ползваш.
Хангър лейн е малко на майната си, но поне е близко до Уест фийлд шопинг центъра Simple Smile

П/с Непремено посетете Сamden town , намира се по 4ерната линия на метрото Simple Smile Невероятно живописно място с пазар, и места за ядене и пиене .

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 23:25 от Troy

# 657
k@li, Troy, благодаря за транспортната информация. В случая търся не толкова прецизиране на разходите до няколко лири, а удобството да сложим картите в джоба и да забравим за тази грижа.
Хотелът наистина е в периферията и това е очевадно от картата, но се оказа по-трудно намирането на свястна стая за трима - или са прекалено малки и ще трябва да се прескачаме, барабар с куфарите, или банята е прекалено малка /както пишат някои туристи в отзивите - като шушулка или като тоалетна на корабче/, или има компромиси с хигиената. Освен това улучих много ниска цена и при добрите отзиви за хотела мисля, че си заслужава да пътуваме 10-15 ммин. повече.

П/с Непремено посетете Сamden town , намира се по 4ерната линия на метрото Simple Smile Невероятно живописно място с пазар, и места за ядене и пиене .
Мното ти благодаря , непременно ще отидем. Много са ценни за мен такива конкретни предложения, затова и темата е толкова полезна за мен.

# 658
Камден таун има едно пазарче , на което има сергии с най ралична храна Simple Smile обикновено ако отидете там към 3.30-4 почват да продават вси4ко за по 2 паунда Simple Smile Има китайска , мексиканска , тайландска и разни други . Мястото е много живописно , има доста клубове и можете да си направите една разходка по канала.
На пазара пък можете да намерите всякакви джунджурии и самото място е много красиво. Преди  няколко години беше изгорял , но го възстановиха и сега изглежда страхотно. Точно до пазара е бар Гилгамеш , който е направен с разни египетски мотиви и е много красиво.
Това е пазара :

канала където можете да си направите разходка с лодка или просто да се разходите около него:

и един ярък представител на този квартал Simple Smile

# 659
  • София
Troy, първите 2 снимки не виждам, но представителката е много живописна наистина. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт