Лондон - 2

• 71 485
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Кликни върху снимките които не виждаш с десен клик ,после избери копи имидж УРЛ , и след това отвори този адрес в нов прозорец Simple Smile Мястото е уникално и задължително си носете фотоапарати тъй като през цялото време ще сте леко очудени  Mr. Green

# 661
Иначе  напълно подкрепям добрите отзиви за Ибис от лични впечатления, но за съжаление не предлагат стаи за семейства с пораснали деца - нямат тройни стаи.

В някои хотели Ибис предлагат тройки. Например този: http://www.ibishotel.com/gb/hotel-5011-ibis-london-city/room.shtml пише, че има "Standard Room with 1 double bed and 1 single bed". 

# 662
В Лондон съм момичета  Crazy  Party днес започваме да обикаляме  с мъжо dancing

# 663
Иначе  напълно подкрепям добрите отзиви за Ибис от лични впечатления, но за съжаление не предлагат стаи за семейства с пораснали деца - нямат тройни стаи.
В някои хотели Ибис предлагат тройки. Например този: http://www.ibishotel.com/gb/hotel-5011-ibis-london-city/room.shtml пише, че има "Standard Room with 1 double bed and 1 single bed". 

Необяснимо  за мен е защо тази верига хотели приемат  деца само до 11г. При регистрация допускат само опция 2 възрастни и 1 дете до 12г /каквото нашето вече не е/. Макар да имат стаи с 2+1 легла, няма опция при регистриране "3 възрастни".

Точно този хотел не помня дали съм го "анализирала", макар че когато започнах да търся, най-напред се насочих към Ибис. Но като гледам цените на точно този хотел  към днешна дата най-вероятно не бих го предпочела, защото ми се вижда излишно скъп. Все пак ще спим при наполовина по-ниска цена и при достатъчно прилични условия. Не че не можем да платим и повече за спане, но защо да плащаме, за разликата в цената побрахме и сумата за самолета.
Както казва моят мъж, с икономисаните от спане пари ще си направим още една екскурзия. Затова и написах конкретно инфо за Premier Inn, за да може и някой друг пребиваващ в Лондон ако прецени, че условията го удовлетворяват, да се възползва.
Между другото за Accorhotels научих преди години от съфорумки и много съм им благодарна. Изобщо споделената тук информация е много подпомагаща и ценна.

# 664
Категорично си направила правилния избор.  Peace Дадох инфото, ако някой друг се интересува.  Иначе и на мен Premier Inn ми се виждат много добри. Със сигурност ще сте доволни.

Звезден^Прах приятно изкарване, да имате много слънчево време, за да направите страхотни снимки.

# 665
Не мисля, че приемат само деца до 11г. Най-вероятно допълнителното легло не е достатъчно голямо и са преценили, че трети човек може да спи на него, ако е най-много на 11-12г. Laughing

# 666
Не мисля, че приемат само деца до 11г. Най-вероятно допълнителното легло не е достатъчно голямо и са преценили, че трети човек може да спи на него, ако е най-много на 11-12г. Laughing
Права си, 1 възрастен и дете на 14г могат да се регистрират като двама възрасти, но не може двама възрасти и дете на 14г да се регистрират, защото системата няма такава опция .
В интерес на истината разглеждахме и възможността да наемем 2 двойни стаи в Ибис, но определено не си струваше.

# 667
Гледам сега за easyBus, отново)) като тръгна за един човек да запазвам излиза по-скъпо, за двама по-евтино - нормално ли е??  newsm78

# 668
Струва ми се че бъркаш някъде Wink
Колкото за Премиер Инн , зависи в кой квартал ще си Wink
Някои са с много хубави  големи стаи , но някои са с изключително малки стаи .
Когато са двама възрастни и дете , леглото за детето е малко , така че няма как голямо дете да спи в него.

# 669
Струва ми се че бъркаш някъде Wink
Колкото за Премиер Инн , зависи в кой квартал ще си Wink
Някои са с много хубави  големи стаи , но някои са с изключително малки стаи .
Когато са двама възрастни и дете , леглото за детето е малко , така че няма как голямо дете да спи в него.
Нямам голям опит с пребиваване в хотели, но винаги детското /допълнителното/ легло е било с нормални размери,  и в Бг, и навън. Дори не мога да си представя как би изглеждало по-малко /детско/ легло. Имали сме случаи когато на допълнителното легло без проблем е спал дори мъж ми.

Ако случим на малка стая ще се направя на "американка" и ще помоля за по-голяма - това в кръга на шегата.

Извинявам се на всички, на които избистрянето на този детаил им е станало досадно.

# 670
причината може и да е друга , като например ,че тук не е прието дете което е над 12 да спи с родителите си в една стая!

# 671
Голяма дискусия за тия легла  Laughing Няма връзка с морала, просто има различни видове допълнителни легла; има едни, които са подобни на фотьойли - разгъват се, но не са достатъчно големи, за да спи възрастен на тях - и в Бг хотели има подобни. Има и по-малки разгъваеми легла, които пак не са достатъчно големи и хотелът, най-вероятно, вместо да се бори с оплаквания, е решил и преценил да допуска само деца да спят на тях. Peace Освен това е и въпрос на печалба - често трима възрастни биха се сбутали в една стая с оглед спестяване на някой паунд. Естествено, че мениджмънтът би предпочел да са в две стаи.
Има го и вариантът стаите да не са достатъчно големи, за да събират трето (с нормални размери) легло и тогава мениджмънтът няма особен избор...
 Peace

# 672
Ето я въпросната стая в Ибис:

Нека всеки си преценява колко е голяма, но наистина не допускат 2 възрастни + дете над 11г.

# 673
хайде моля те няма връзка с морала Wink
Май не си запозната с разпоредбите в Англия !

# 674
Да се върнем на темата. Аз искам да попитам . Яна . това ли е хотела, в който са били: London Covent Garden Travelodge?
Как са стаите, че прочетох много негативни отзиви за него? В tripadvisor има и доста ужасяващи снимки.

Общи условия

Активация на акаунт