Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 060
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
 Eми  Praynig Hug Алекс  Praynig Hug Чакаме добри новини от вас милички  Praynig Hug

нанни, много сладък този къдрокос чичо коинкооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и как се инхалира съсредоточено  Joy
 принцеске, малката принцеска е станала една разкошотияяя...а ти така да я криеш от нас  Heart Eyes Този хитър поглед май май от мама го е взела  Mr. Green
 напоследък освен че постовете се разредиха и снимковият маТРиал намаля значително  Crossing Arms Веднагически ще се оправдая , че не съм правила кой знае колко пресни снимки и затова изглеждам несериозна  Mr. Green Но тези дни мисля да го фотосесисирам и ще ни видите  Mr. Green
 При нас....като при всички...зъби, гайди, периодично и претенциозно хранене...с бонус ужааасно неспокойно спане...желание по цяла вечер да виси на цицка....но към 5ч сутринта обикновенно вече ме боли таза да стоя на една страна и му секвам кранчето- тръшвам се по корем и с най- категоричния глас на който съм способна заявавам , че няма да дам нана/това е официалното наименование на цицка според малък Сами....когато аз му кажа- сега ти ми дай нана....и почва да си гледа в деколтето и иска да ми даде  Joy hahaha/....та за вечерното...категорично не и спинкам по корем...той като кученце малко ме наобикаля един два пъти, помрънква 2-3 мин, забучва глава във възглавницата крайно възмутен от моето поведение, попръхтява още 2-3 мин безумно недоволен и откъртва...и така до след 20 мин когато отново се буди  Mr. Green...уж съм решила от септември месец да се отбиваме но жъна неуспех след неуспех ...а когато родих разправях как ще кърмя до 6 месеца  ooooh!...няма да коментирам и как някога ...всъщност винаги ми е изглеждало много неестествено дете което яде кюфте още да суче от мама си наните  Joy...но господ си знае работата...ей ся вече никак не ми е неестествено  Crazy Mr. Green
 Оставям ви с пожелание за едно хубава и спокойна вечер  Hug

# 196
  • София
За малката Алекс и за мама Еми Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Вери найс радвам се че така мислиш за старата и новата работа,да изхвърлиш всичко негативно назад след 10 дни и да дойде всичко хубаво с новата работа Peace и при нас Тома е по-кротък без каката
Разкошни снимки видях  мног са сладките всичките ни мъничета и каките и батковците също Heart Eyes
Поем иска и той човека да даде нана ма няма Laughing
Олче,сменяйте зетя,тя отдавна си е за Каинката ,твойта убостница,нали сме си все шейновски отбор по синхронно Laughing
Не пиша много,че все сме болни откакто тръгна на ясла Tired Sad Close изпи си първия антибиотик Twisted Evil
Тази вечер получих супер сюрприз,падна от дивана назад на глава и врат,превъртя се  и докато го дигна вече повръщаше и пищеше едновремено и познайте къде бяхме-на гости на Еми в Пирогов,само не се видяхме ,иначе  бях с двете деца,понеже съм сама,как стигнах с колата дотам един Господ знае,ревяща аз и ревящи две деца,докато се обясниме на докторята го насмимаха на рентген два пъти,провериха всички крайници и сега мама е дежурна тази нощ да го будя поне два пъти до пълно разбуждане,за да се види дали идва на себе си,ако пак повърне се връщаме да гостуваме в Пирогов... #Crazy
хайде лека от нас и дано е спокойна за всички  bouquet

# 197
Enigma, мила , стискам палци всичко да е наред  Praynig Hug Знам какъв ужас си преживяла, бях ви писала когато сами си падна на главата от висоокоо и си пукна черепа  ooooh!. На рентгена нищо не се видя, нали- няма счупено нито пукнато. Ох...миличката и сама ... много ви гушкам и тримата  Hug  Дръж ни в течение какво се случва  Hug

# 198
  • София
Енигма, миличка, дано ви е била лека и спокойна нощта! Миличкото Томи... Sad Praynig Hug Пиши как е.

Еми, и на теб вече не знам наистина какво да ти кажа. Не е човешко всичко това. Sad
Имате цялата ни положителна енергия, дано стигне до вас, най - после... Praynig Praynig Praynig

# 199
Енигма, миличка, дано ви е била лека и спокойна нощта! Миличкото Томи... Sad Praynig Hug Пиши как е.

Еми, и на теб вече не знам наистина какво да ти кажа. Не е човешко всичко това. Sad
Имате цялата ни положителна енергия, дано стигне до вас, най - после... Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 200
  • Бургас
Enigma, как сте?
Точно в петък Далинка падна така назад от една пързалка, добре че не беше от високите, ами от тези по-бебешките, уж да се пусне напред и мама я чака долу, тя така се засили( явно и местенцето между пързалка и стълби е тясно), че полетя назад, а не напред. По стълбите и долу, много се уплаши, наблюдавах я след това, дано ни се е разминало този път....
За Алекс  Praynig Hug Hug

# 201
  • Варна
Много, много стиснати палци и положителна енергия и от мен за малкото Алексче и Еми!!! Praynig Praynig Praynig

Енигма, голям ужас! Как сте? Дано е била спокойна нощта ви и Томи да не е повръщал повече! Praynig Hug

# 202
  • София
Чоки, как сте вие, къде се загуби... Покажи двете слънца!   Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

ola, ЧЕСТИТО и тук, мила! Усмихна ми деня! Покажи се, разпиши се, похвали се... Mr. Green Страхотно, че сте се решили, браво на вас! Heart Eyes

# 203
  • Варна
ღолчеღ, чета си ви редовно, ама нямам време да пиша по-подробно, все си мисля, че ще изпусна някой (така е, като не се пише по-дълго в темичката smile3537) и накрая нищо не пиша. Embarassed
Ще ги покажа, имаме доста снимки от Арбанаси, Велико Търново и Велинград, където бяхме в началото на месеца, ама все не стигам до сортиране и качване на снимки. ooooh!

ola, ЧЕСТИТО и тук, мила! Усмихна ми деня! Покажи се, разпиши се, похвали се... Mr. Green Страхотно, че сте се решили, браво на вас! Heart Eyes

Да не чакаме още едно бебе в темичката?! Heart Eyes

# 204
Ето ме  и тук Hug
 Да имам си хвалба вече почти пет месеца е в коремчето на мама. Случи се случката и решихме с тати, че още веднъж ще ставаме родители. Имах малко проблеми, които се надявам да са се премахнали вече.
Иначе на порастналото ми априлче много трудно му избиха кучешките зъби то не бяха херпангини то гнойна такава, радвам се, че премина всичко и избиха зъбките. Каката ходи на предучилищна и то го прави с желание.
В момента е с кашлица  и сополи, както се досещате ги предаде и на дребчо. Приемам всякакви съвети за лечение на влажна кашлица и воднисти сополи.
Много се радвам, че ще се видим и съжалявам, че нямахме възможност да отидем на националната среща.
За Енигма и малката Алекс хиляди прегръдки  Hug Hug Hug
Много хубави снимки видях на пораснали дечица Grinning
Целувки на всички и се надавям  да съм по отговорна в писането...

# 205
Ола, честито бременеене и от мен.   bouquet

Енигма, дано с малкия всичко да е наред.

Еми, много силно стискам палци с Алекс всичко да мине добре.

# 206
Малкото ни Алексче е опрерирано, но засега нищо друго не зная. Praynig. За Еми също  Praynig, тя подтиска своите проблеми покрай тревогата за малката, а е сериозно и нейното положение.

Енигма, как е Томи? Прегръщам те силно, дано няма последствия повече след падането Praynig. Цунки на раненото човече Heart Eyes

ola, поздравления за чудесната новина!  Hug Heart Eyes

# 207
Малкото ни Алексче е опрерирано, но засега нищо друго не зная. Praynig. За Еми също  Praynig, тя подтиска своите проблеми покрай тревогата за малката, а е сериозно и нейното положение.
  Praynig дано всичко да е минало и да не се налага ревизия на тази операция, обаче тревогата ми за Еми е също така много голяма.  Confused
Ола, много хубаво решение сте взели с таткото!   bouquet
Енигмичка, как е Томи?  Hug Дано всичко да е оки, защото наистина си преживяла едно голямо ужасонче.  Confused
Вери, успешно добутване до края на месеца на това място и от другия месец да започне по-интересна, приятна и добре ценена дейност на новата "къща".

# 208
Енигма миличка голям ужас сте преживяли Hug Дано Томи да е добре и да нямате повече такива отрицателни емоции Praynig Пиши ни как сте Hug
Охх много силно стиснати палци са ЕМИ и АЛЕКС Hug Praynig
Ола чудесна новина Peace Леко бременеене и на финала здраво и пухкаво бебче! Знаете ли пола вече?
ВериНайс леко добутване на работата и много късмет и усмивки на новата работа! Hug
Поем-че с нетърпение ще чакам фотосесията Peace
Чоки и вашата също Peace  Wink

# 209
Темата отново е на път да придобие доста тъжен вид.  Confused
Понеже всички вие чакате, за да сте сигурни че Алекс е по пътя към подобряването, ще трябва да ви пиша това което знам.
Операцията е приключила, но информацията с която са снабдили Еми не е никак добра.  Cry
Тя не е в състояние да пише в момента, защото голямата суматоха е останал неплатен интернета, но когато й е възможно и ако тя реши, че пише когато може за подробностите.
Еми, моля те, дръж се защото ти си най-важния човек в живота на твоите дечица.  Heart Eyes Hug Hug Hug (усмихнати са тези човечета, а на мен ми се реве заради тебе и Алекс, заради това, което ви е писано да изтърпите. Защо на хубавите хора се случват толкова лоши неща? Confused)

Общи условия

Активация на акаунт