Алекс
Чакаме добри новини от вас милички

нанни, много сладък този къдрокос чичо коинкооооо
и как се инхалира съсредоточено 
принцеске, малката принцеска е станала една разкошотияяя...а ти така да я криеш от нас
Този хитър поглед май май от мама го е взела напоследък освен че постовете се разредиха и снимковият маТРиал намаля значително
Веднагически ще се оправдая , че не съм правила кой знае колко пресни снимки и затова изглеждам несериозна При нас....като при всички...зъби, гайди, периодично и претенциозно хранене...с бонус ужааасно неспокойно спане...желание по цяла вечер да виси на цицка....но към 5ч сутринта обикновенно вече ме боли таза да стоя на една страна и му секвам кранчето- тръшвам се по корем и с най- категоричния глас на който съм способна заявавам , че няма да дам нана/това е официалното наименование на цицка според малък Сами....когато аз му кажа- сега ти ми дай нана....и почва да си гледа в деколтето и иска да ми даде
/....та за вечерното...категорично не и спинкам по корем...той като кученце малко ме наобикаля един два пъти, помрънква 2-3 мин, забучва глава във възглавницата крайно възмутен от моето поведение, попръхтява още 2-3 мин безумно недоволен и откъртва...и така до след 20 мин когато отново се буди
...няма да коментирам и как някога ...всъщност винаги ми е изглеждало много неестествено дете което яде кюфте още да суче от мама си наните
...но господ си знае работата...ей ся вече никак не ми е неестествено
Оставям ви с пожелание за едно хубава и спокойна вечер

и при нас Тома е по-кротък без каката
изпи си първия антибиотик 

) и накрая нищо не пиша.