Спомням си предния път за майчинството рони ми беше отговорила, дали и сега не е наясно? 

Така е, Вери. Прекрасна е Алекс!!! Прекрасно оформена и без каквато и да било следа от характерните за СД монголоидни черти.
Спомням си предния път за майчинството рони ми беше отговорила, дали и сега не е наясно? 

А останалите за какво са завършили медицина?
!
Много сте мили!
Ето, че докторите не познаха!
И продължават да се борят с всички сили, бяха много задлъжнели и финансово, но всички заеми си върнаха вече!Всичко е възможно, миличка, не се знае какво ново ще се измисли в медицината и в света изобщо.Няма да се предаваш никога, а ще търсиш и ще се бориш докрай и ще видиш, че вселената ще бъде с теб и ще ти помага!!!Аз също имах ужасно труден период в миналото, от който не можех да изляза, но въпреки, че никой не вярваше, аз успях, успях!И Алекс ще успее, щом ти се бориш за нея и вярваш, че някъде има нещо, което ще ви помогне да се преборите!!!

. Моля те пиши после.
. Виждаш колко загрижени са всички за вас. Дано когато излезеш от шока, в който си в момента, до теб достигне всяка една казана дума. Тук имаш приятели, имаш подадена ръка. Позволи ни да бъдем с вас. 
Рони, бих те провъзгласила за наш форумски гуру.
. Благодаря ви, че написахте мислите ми!

Препоръчани теми