Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 838
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Искам да попитам ако някой знае - сега след като ще изляза в болничен за раждане преди първото детенце да е навършило 2 години, ще получавам пак 1 година високо майчинство, но как стои въпросът с размера на 45-дневния болничен?  newsm78 Спомням си предния път за майчинството рони ми беше отговорила, дали и сега не е наясно?   bouquet
Да, ако в рамките на двете години излезеш отново по майчинство, базата ти ще бъде тази, върху която си си стартирала първото (т.е. ако не пробутат промените за 18 месеца назад да се изчислява база). Все пак за по-сигурно можеш да зададеш въпроса си при майките в темата за майчинското счетоводство.  Peace
Така е, Вери. Прекрасна е Алекс!!! Прекрасно оформена и без каквато и да било следа от характерните за СД монголоидни черти. 

# 256
Влязох аз тук преди обяд прочетох какво се е случило с бебе Алекс и просто не можах да повярвам на всичко написано. Това детенце толкова хубавичко не заслужава всичко тези неща, които са казали лекарите в Пирогов. И майка му не заслужава да страда и да го гледа така. И как вможе за милионен град като София да има сама една шепа истински лекари, които да гледат  ФМ? #Cussing out А останалите за какво са завършили медицина?
На Емили пожелавам много многа сила, да не пада духом. Има 4 чудесни деца, които имат нужда от нея.
Далече съм от София, но и аз питам как бих могла да помогна? Хубаво е че останалите майки от форума сте с нея в този труден момент.Не знам какво повече да кажа мъчно ми е . Мислих си да вземем за Емили и Алекс една икона.
Ще се възполваме днес от Хиполенд, но ще оставим малкия на баб му, че да не направи някоя поразия в магазина.

# 257
Не бях влизала отдавна в темата и още не мога да повярвам на това,което чета Cry

Направо сърцето ми се къса,като гледам това сладко,мило детенце,как страда и то заради некадърни доктори #Cussing out!
Наистина не знам,какво да ти кажа Еми! Толкова бих искала,да мога по някакъв начин да те успокоя или помогна!Ако имаш нужда от нещо,не се колебай да ни кажеш!
Прегръщам те  Hug

Поне една добра новина видях!

Честито Ола! Лека и беzпроблемнна бременност!Как ми се иска и на мен една такава хубава изненада,ама няма скоро да ни огрее. Изглежда не сме толкова смели.

Благодаря ви момичета за пожеланията за нашия Йойо  bouquet Много сте мили!

# 258
Мила, Еми!Няма да се предаваш, няма!!!!Никога не се предавай!Човешките възможности са неподозирано големи, толкова, че дори не можеш да си представиш!!!!!Ще ти дам два примера!Преди доста години откриха на баща ми болестта паркинсон, според докторите го очакваше не леко бъдеще и постепенно влошаване .Да, обаче той и майка ми никога не се предадоха, никога не паднаха духом и не казаха, еми добре, това е, такава ни е съдбата, сега ще чакаме.Направиха и невъзможното, ходиха на курсове не Норбеков, четяха книги на Луис Хей, посещаваха различни специалисти по алтернативна медицина, непрекъснато се интересуват за нови неща в тази област, нови лекарства, нови технологии, нови природни методи, свързват се с всякакви хора, опитали и невъзможното.Стигнаха дори до Шанхай, където цял месец бяха при един от най- големите специалисти по акупунктура.....не може да си представиш през какво са минали.Сега баща ми не се е излекувал напълно, но няма да кажеш, че е болен от такова нещо! PeaceЕто, че докторите не познаха! Simple SmileИ продължават да се борят с всички сили, бяха много задлъжнели и финансово, но всички заеми си върнаха вече!Всичко е възможно, миличка, не се знае какво ново ще се измисли в медицината и в света изобщо.Няма да се предаваш никога, а ще търсиш и ще се бориш докрай и ще видиш, че вселената ще бъде с теб и ще ти помага!!!Аз също имах ужасно труден период в миналото, от който не можех да изляза, но въпреки, че никой не вярваше, аз успях, успях!И Алекс ще успее, щом ти се бориш за нея и вярваш, че някъде има нещо, което ще ви помогне да се преборите!!!
Дори и да се окажат верни диагнозите на докторите, което много, ама много ме съмнява, това не значи, че Алекс ще има лош живот, и не значи че трябва да съжаляваш за каквото и да било!Алекс е дар от Господ, дар, а не наказание за нея или за когото и да било!Щом така се е случило, че е дошла на този свят, значи има защо да е така Hug
Ще видиш, че ще си най- щастливата майка на света!!!Много те прегръщам, много!Изход винаги има, винаги, само не спирай да го търсиш!!! Hug Hug Hug

# 259
Ще стане цяла седмица, откакто се опитвам да си събера мислите, да кажа нещо. Сядам на компютъра, започвам, но..нищо не излиза. Мислех, че да пишеш е по-лесно отколкото да говориш, но уви. Има моменти, ситуации, когато дори пръстите мълчат, парализирани от мъката, обхванала цялото ми същество. Милата мъничка душичка! Милата майчица, сърце не ти е останало. Иска ми се да те прегърна, да изтрия всичко лошо от последните три месеца, но не е по силите ми. В крайна сметка- коя съм аз, че да се натрапвам в страданието ти, да давам съвети или да редя утешителни думи? Просто една позната... Но...прости ми- не мога да стоя безучастна, застинала, наблюдаваща. Старите хора са го казали „Приятел в нужда се познава” Позволи ни, да ти дадем реална подкрепа. Моля те само да ни допуснеш до себе си, за да ти бъдем истински приятели (не само дружки за смях, приказки и забавления).

# 260
Тъй като и аз не мога да си събера мислите искам да кажа само, че Еми имаш моята подкрепа, не вярвам на прогнозите на докторите, Алекс е толкова съвършенна Heart Eyes
Кураж мила всичко ще се оправи аз съм сигурна в това Hug
Заставам зад всяка една дума на Ивка и Принцеса Рая Peace

# 261
Еми,  Hug Hug Hug
Прегръщам Али и цялото ти семейство. Както са писали момичетата, позволи на близките ти и на нас да ти помогнем в тези трудни моменти! Не се нагърбвай с всички несгоди сама, не се затваряй в себе си! Ти си първо човек, ти си МАМА, ти си съпруга. Сигурно ти е много тежко на сърцето, но всички сме с теб!

# 262
 Eми  Hug Hug Hug
 Алекс  Hug Hug Hug

Заставам изцяло зад думите на момичетата преди мен и особено зад тези на ивка! Позволи ни да ти помогнем с каквото можем извън виртуалната подкрепа  Hug Бъди силна Еми , не се отчайвай, бъди много силна!

# 263
  • Някъде там...
Момичета, моля ви за стиснати палци. Яна е с бронхоспазъм и е много зле, не може да диша. Отиваме пак до спешното... Много ме е страх.

# 264
Жабче Praynig Hug
Еми Hug

# 265
Жабче, Praynig . Моля те пиши после.

Kачих в албумчето една по-нова снимка на Алексчето. Heart Eyes
Еми, Hug. Виждаш колко загрижени са всички за вас. Дано когато излезеш от шока, в който си в момента, до теб достигне всяка една казана дума. Тук имаш приятели, имаш подадена ръка. Позволи ни да бъдем с вас. Hug

Олче, много ме разчувства с предпоследния си пост, Ивче, ти също. Hug Рони, бих те провъзгласила за наш форумски гуру. Heart Eyes. Благодаря ви, че написахте мислите ми!

От доста време не ми се беше случвало да пиша 5 реда 1 час... писах, трих, писах, трих, пак писах....

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 11:20 от Desirée

# 266
Жабче, стискам палци и се надявам малката бандитка вече да е  по-добре.  Hug

Еми, сърцето ми е свито и преживява всичко написано от теб. ВЯРВАМ с цялото си сърце и се моля да не се сбъднат всички лекарски прогнози. А на снимката малката Алекс е наистина много, ама много красива. НАдявам се, че нещата от тук нататък ще вървят към подобрение.  Praynig

# 267
Еми  Hug Praynig Praynig Praynig
Жабче, дано всичко се оправи за Яна бързо  Praynig Hug!

# 268
Ох,майчице мила,аз не влизам за да не пиша за нашите проблеми,а какво заварвам тук. Еми,не ме бива в приказките в такива моменти.Само бъди силна,цялото ти семейство има нужда от теб, от вас.Дано се наредят нещата, дано не с епроявят теаи симптоми в последствие,Нито знам какво да пиша,нито нищо! Прегръщам ви много силно!
Жабче,ститскам палци и на вас!
Ола,скоро се бях сетила за теб,прекрасна новина,пожелавам ви всичко най-най!
Енигма и на вас и малкият палавним,много гуш и се оправяйте.
Аз незнам да пиша ли,то вече ми призля.,но  и ние с емъчим също вече две седмици не сваляме температута,която е 40 и...На колко доктори ходих и нищо вирус било ,що антибиотици се изпиха и не мърда тази темп. Какво стана нзнам,затова пак няма да пиша, известно време,но ви чета и съм с вас!
На всички майчета и мъници  Hug

# 269
LV, кръв и урина предполагам сте дали?
 Много време наистина държи Т., но ако е нещо бактериално по- скоро ниска ще поддържа, но не и 40Т. newsm78

Жабче, пиши как е Янето! Милата душичка, дано не се повтаря никога вече този спазъм! Hug

Ола, леко бременеене и от мен! :hug

Енигма, как е Томчо?

Някакви новини... Rolling Eyes Praynig

Общи условия

Активация на акаунт