Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 818
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте от нас с малкия каскадьор,засега сме добре,но никак не си е намалил ентусиазма за катерене,пак се качва и прави така както когато падна,незнам вече какво да го правя Rolling Eyes Само крещиме като ненормални с баща му-не там,не тук,слез,седни Rolling Eyes Confused
Еми само ти пожелавам да не са прави докторите,другите думи са излишни,съхрани себе си в тази ситуация,защото имаш още три деца а Габи е и много малка и има нужда от тебе точно колкото и Алекс в този момент. Praynig Hug
Жабче дано бързо се оправите,май инхалатор трябва да купите,племеника ми ги прави тези спазми от алергия непрекъснато и сестра ми си закупи инхалатор и сега са доста по-добре и доста болничен престой са предотвратили . Praynig Hug Peace
Л.В. каква е тази висока Т, Shocked,заведи ги за кръв и урина ако вече не си взела както Нани те е посъветвала.Хайде много оздравителни целувки от нас. Heart Eyes
Мамочка чакам с нетърпение да те видя най-накрая наживо,дано този път успея само да сме живи и здрави. Party
Благодаря ви момичета че ни мислите newsm51
лека вечер и дано само хубави неща от утре да стават  bouquet

# 271
Жабче, дано всичко е наред Praynig ЛВ Hug Боже, много болести!

Ето снимки от нашата среща днес: http://aprilki2009.snimka.bg/?album;aid=552307

# 272
Жабче стискам палци малката сладурана да е по-добре вече, пиши ни  Praynig
Вери Найс много хубави снимки Hug
Снеш на добър път с новото клубче и да ви върви по мед и масло Peace
Ние празнувахме деня на благодарността в четвъртък и от работа ни раздадоха пуйки, та събрахме приятели малко у нас

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 18:47 от Мимето*

# 273
Жабче, как е Яна? надявам се да сте добре! Praynig

Еми, по-добре от Ивка не мога да кажа! Подписвам се под всяка една дума.  Hug Praynig

Ако правилно съм разбрала днес нашата мила Абрикотинка има рожден ден!
Честит празник скъпа, много здраве, любов, детски смях в къщи и всичко най-хубавото в живота!!!  bouquet

# 274
   Абрикотин, бъди щастлива!

# 275
  • Sofia, Bulgaria
Майка ме смени за да дойда да се изкъпя и преоблека.Нямаше как да не седна за минутка да Ви кажа на всички ,колко съм ви благодарна за цялата подкрепа която ми оказвате в този труден момент.Зори всяка вечер ми чете по телефона какво сте писали.Обичам ви много много много.Жабче дано всичко с детенцето е наред.Сърцето ми се сви като разбрах.Джони едно време ми беше с много тежки астматични пристъпи и на 2 пъти едвам го спасяват.Боже защо се случва всичко това на дечицата ни?На всички болни мъничета да оздравяват бързо.Повярвайте ми ние сме зле и заради вас недейте и вие да сте болни.Ако не ни изпишат до срещичката ще дойдат Габи с кака и тати или само Габи в компанията на Саши или Ени и Вели.Не съм питала още майчетата им,но знам че няма да ми откажат.Много се надявам и ние с Алексчо да присъстваме.Наближават най-хубавите празници.По Коледа стават чудеса! На миналата Коледа се случи чудо и на самия 25-ти видях двете четрички,който чакахме да видим 4 месеца.Надявам се и на тази Коледа да стане чудо и да чуя че така жадуваното ми детенце се е преборило с всичко и че ще бъде нормално и здраво дете от тук на сетне.Без тежки диагнози и безкрайни операций.Време да се връщам в болницата .Ще пиша пак ако успея да се сменя пак за няколко часа .Абрикотин желая ти най много здраве.Другото е постижимо с труд и упоритост   bouquet.Ола честито щастие и на теб .Много се радвам на всички коремчета  Heart EyesПочивайте си повече момичета не подценявайте положението си.Чоки,Нани,Ивче хиляди благодарности .Надявам се да не се стига до вашата помощ,но ....................нищо не се знае.Обичам ви  Hug

# 276
Абрикотин,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! И аз ще се присъединя към пожеланията за много, много здраве...
Енигма- щом беснее значи се чуства добре Томчо-бонбончо  smile3501 То на нас май не може да ни се угоди. Като щуреят- що не седне за малко, като са зле- ех да стане да направи някоя беля  Heart Eyes ...
Жабче, ЛВ  Praynig Hug дано дечицата да се оправят бързо...
Еми,  Hug 

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 14:44 от i√k@

# 277
Бъди жива и здрава, Abrikotin! Нека щастието е верен твой спътник в живота!

*LV*, за пръв път чувам за толкова дълго време поддържана толкова вискока температура. Rolling Eyes Дано при следващото ти включване всичко е наред с двете ти хубавици. Praynig
Жабчето Яна и аз не съм спирала да го мисля от вчера. Praynig
Enigma, радвам се че е добре Томи. Учудвам се, че след това падане няма съвсем никакъв страх от ''алпинизъм''. Shocked Лелеее, горко ви, с такава нинджа. Laughing Hug

Мимето*, Вери, много хубави фотоматериали. Heart Eyes
snesh, поздравления за клубчето!  bouquet

Наближават най-хубавите празници.По Коледа стават чудеса! На миналата Коледа се случи чудо и на самия 25-ти видях двете четрички,който чакахме да видим 4 месеца.Надявам се и на тази Коледа да стане чудо и да чуя че така жадуваното ми детенце се е преборило с всичко и че ще бъде нормално и здраво дете от тук на сетне.
Чудесата не стават само по Коледа, Еми, но се случват само на хората, които вярват в тях! Детенцето ти ще бъде добре!  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 17:37 от Desirée

# 278
Честит рожден ден, Ани!
Много здраве, любов и щастие! Нека всичко в живота ти се подреди и вече само хубави работи да ти се случват!
Весел празник!

Ола, забравих да ти пожелая лека бременност!

Миме, винаги ти се кефя на снимките по празници. Явно много весело посрещате гости, ние не знам от кога не сме имали гости, ама с това криво Вики няма как да стане. А иаз съм ужасно изморена и физически и психически, докато не влезем най-после в този апартамент, няма да се оправим и мъжът ми е крайно изнервен вече, и къщата, където сме в момента взе да се разпада, всеки ден се скапва нещо, ане искаме да влагаме пари, че никак ги нямаме.

# 279
Мила Еми, а аз вярвам че самите хора способни да правят чудеса! Hug

Снеш, честито и от мен!!! пожелавм ти много работа и много доволни клиенти!  bouquet

# 280
  • София
Свате честито и от мене и тук!Да си ми жива и здрава и ти и малката Бубулина и всичко най-най....

# 281
Честит рожден ден Ани! Бъди щастлива!

Благодаря ви за милите думи момичета ние наистина обичаме да имаме гости Mr. Green

# 282
Емили,какво мога да кажа и аз освен,че имаш цялата ми подкрепа по всякакъв начин и с каквото мога съм до теб.Мога само да предполагам какво е в душата и ума ти SadНека всичко мине възможно най-леко и наистина се окаже една голяма заблуда тази диагноза.СД е аномалия на хромозоми в организма,която се получава още при самото зачева.Има особенно белези/физически/ които личат още със самото раждане или малко след това и добрите специалисти Би Трябвало да го отчетат и забележат.След,което се прави изседване на хромозомите за да се потвърди тази диагноза,а не само да се дават преположения и да се хвърля в ужас майката и близките. CloseПоне аз това знам и съм учила./тъй като това е в раздела патология/.Аман от "лекари" ooooh!
Но мила Емили,и това да се окаже вярно хората с такава диагноза с подходяща мед.помощ могат да водят напълно здрав живот.Моля се все пак наистина да е Голяма грешка от страна на лекарите.Не би трябвало при толкова ехографски прегледи и добри специалист да не се види нищо цели 9м.
Не се обвинявай за нищо.Ти си човешко същество,всеотдайна майка и не би те направило никога лоша и егоистична мисълта ако това го знаеше в началото и би взела друго решение. Hug
Няма по-лошо от това детето ти да страда,а ти да си безсилна да му помогнеш.Вярата е тази,която ни крепи вярвам,че лекарите,ще направят всчико да закрепят и оздравят малката Алекс PraynigКураж и сили ти желая майчице добра Hug Hug Hug

Жабче,не разбрахх точно какво се е случило с малката бандитка,но и за теб мила стиснати палци и много сили и подкрепа Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

За всички болнички дечица и майки най-скорошно оздравяване желая Praynig Hug

Бременлийки как сте как са бебчетата и дечицата ви?

На празнуващите,да е им е честито и да са много много здрави от това по-хубаво в живото аз не виждам.  bouquet

# 283
Абрикотинче, само добрини да те спохождат!   Heart Eyes
Жабче, аз два дни само влизам за да проверя как сте с Яна. Това, че не си писала още ме тревожи. Дано да е добре една от любимите ми джуджонки!  Praynig Heart Eyes
 ЛВ, и за попитам, при какви специалисти не сте ги водили децата? Какво е това чудо с такава висока и продължаваща ужасно дълго температура? Целувки за оздравяване на красивите синеочки и една за мама им за се държи!  Heart Eyes Hug
Еничмичка, вместо да се ядосвате, че беснее джуджето, вземете и вие малко да се включите в играта. Толкова са смешни, когато с бяс се опитват да привлекат вниманието на мама и тате.  Grinning Heart Eyes
Еми,   Hug. Знам, че си много горд човек и няма да издадеш, ако имаш нужда от помощ. Гордостта е прекрасно качество, но не винаги. Както и Иветo беше писала, тук не сме само виртуална група за иху-аху, или поне така се надявам. Никой няма да направи нещо за човек, който има нужда от нещо конкретно в точно определен момент от съжаление (от гордост често хората бъркат желанието на другите да окажат съдействие със съжалението). За да се изследват всички ужасии, с които си била запозната от лекарите, са нужни специалисти, а вие нямате време за протакване. Това води до платени прегледи (всъщност почти вече няма добър специалист, който да не се е профилирал основно като частно практикуващ  Rolling Eyes). А до момента вие сте изцяло на изваждане - от избор на екип до плащане на всички консумативи в болницата, тъй като седмичния бюджет за детското отделение е около 1500 лв за лекарства и горе долу толкова за консумативи, които няма как да са достатъчни за всичките им мънички пациенти и системата работи на гърба на родителите. Пропуснах май, че и присъствието на мама е удоволствие. Tired
Доста хора вече и тук ти предложиха да окажат съдействие (повечето от тях правят такива неща и за хора, които не познават по никакъв начин), моля те да го приемеш  Praynig

Като погледнах клубчето, така добре напълнено с дечица, много симпатично ми се стори.  Simple Smile Успех, Снеш!   bouquet
Миме, вие наистина никак не сте без-празници. А аз си мислех, че ние сме нацията на почивните дни.  Wink

# 284
Еми, както винаги се подписвам под думите на рони. Готова съм да помогна с каквото помогна-пари, информация за алтернативно лечение и добавки, ако трябва да се поръчва нещо от някъде, поне това разбирам горе-долу и с това мога да помогна, не се колебай да потърсиш помощта ми Hug дали за теб, дали за Алекс или другите ти дечица, защото покрай болестите на Алекс сигурно и здравето на другите не е съвсем перфектно. Прегръщам ви силно и от разстояние ви изпращам кураж, сила и положителна енергия babydust7

Енигма, и Вики много пада, въпреки, че аз съм все подире й, ама то просто не се спира.

Общи условия

Активация на акаунт