Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 840
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Мислех доста и реших да предложа нещо.Надявам се момичета да ме подкрепите,а Емили да не се обиди и да приеме предложението ми.
Ако има сметка по банка нека да я даде и така всеки който може и с колкото може ще помогне.Така няма да има нужда Емили лично да се обажда на този и онзи и да се притеснява и да обяснява.Мила Емили, надявам се да не те обиди това ми предложение,а да го приемеш с радост и добро чувство,защото и ние сме майки и знаем колко е тежко дори когато детето ни е само със споли.Пак казвам мога само да си представям какво  е в душата и сърцето ти Hug
Вери е дала също добра алтернати с интернет връзка да помогне с каквото може.Аз мога да потърся също добри специалисти в Сф чрез близки стига да желаеш Hug

# 286
Силви, идеята ти е невероятно добра, но ... ЕМИ Е МНОГО ГОРД И НЕПРЕКЛОНЕН ЧОВЕК, ко се касае до приемане на подадена ръка.  smile3512

# 287
  • София
Тук не става дума за гордост. Думата не е точно тази.
Надявам се, да не ми се обидиш, мила Еми... но... не правиш чест на децата си, на приятелите си, като им отказваш възможност.  Sad
Всички те обичаме, и ни пука, и затова досаждаме, и се завираме между шамарите. Laughing Не може на думи само! Не става по този начин!!! Confused

# 288
Доста време само чета и ми е много болно за Еми и малкото геройче. За няколко часа от самото раждане до привечер същия ден и аз минах през същото очакване, надежда, страхове, отчаяние, паника и пак стискане на зъби и само положително мислене. Но при мен беше за кратко. Не мога и да си представя какво ти е, мила Еми, защото осъзнавам, че да минаваш през същия кошмар отново и отново толкова време вече би съсипало и най-положителната нагласа и най-силната воля. И въпреки това, важно е да вярваш, както и всички в къщи, че това мило мъниче ще е добре и ще бъде здраво и ще се радвате заедно на всичко в живота... Каквото си избереш, просто не спирай да вярваш - черпи от нашата вяра, не мисли, просто ни повярвай и стисни зъби ОТНОВО...
Присъединявам се към всички предложили помощ. Не мога с много да помогна в ежедневието, но евентуално и аз с имена (може би и някоя думичка) на специалисти, пари няма да предлагам, защото не знам как ще ти прозвучи - макар че при престой в болница знам, че това е ключовата дума, а след всичко, не вярвам да ги ринете, но... За случая ми се вижда най-удачна идеята на Силви за банкова сметка. Така наистина който иска  (и колкото може) би дал от сърце и с искрената надежда всичко да приключи благополучно.
Не знам какво още да пиша. Думите са нищо, просто думи. Наистина, ако се сетиш за начин, по който можем да ти бъдем от полза - казвай.
Жабче, не разбрах точно какво й е на Яна, но се надявам да не пишеш, защото и двете много дивеят в къщи и не смогваш  fingerscrossed
Л.В. Пиши какво става, стискам палци и при вас нещата да са вече наред.

А аз съм пред дилема относно ясата. Вторият им опит продължи един ден повече, но пак сме си в къщи. Пък и трите дни много плачеха като гиводех, а и след това (всички в яслата бяха наясно, не само сестрите от групата), пък и следобед в къщи бяха превъзбудени и ревяха за всичко....
Хем ми се иска да ги оставя в къщи, хем не им издържам на енергията и беснотиите. Направо откачам на моменти  smile3514 smile3511 newsm61 А те насреща ми  smile3533 smile3532
А са се научили, като се скарам на единия за нещо, другия отива и го прави същото.

Като ми остане време да кача снимки, ще пусна и тук. И да попитам има ли срок за колажа?

П.С. писах няколко часа на пресекулки. Опитах се да прегледам цялостно поста, ама не съм сигурна, че е логически свързано Wink

# 289
Добре,аз имам и друго предложение още по-лесно надявам се ще одобрите.
Може да датете например сметка ти рони или Олчето или който е от София и да пратим по нея колкото всеки може и ако може разбира се и така събраните парички направо се изтеглят от някоя от вас и се дават на Емили тя да ги използва за каквото има нужда.Наистина в такива ситуаций трябва да се преглътне всякаква гордост и достойнство все пак става дума за здравето на крехко малко бебе.Не трябва да има компромис и срам.Правим го от сърце и душа.
Оставям ви сега,че Ави чака да я приспивам по-късно пак ще надникна.

# 290
Вили, като човек, който е преминал през ужаса на чакането и надеждата много точно си написала всичко.   bouquet
А онази част със солидарните братчета, които не ядосват мама по отделно ми е много-много приятна за четене.  Simple Smile
Силви, идеята ти за сметка на Еми или някой член на семейството им си е съвсем на място. Проблемът обаче е различен. У мамата и таткото на Алекс е проблемът. Какъв е смисълът някой да си блъска главата в непробиваемата мисъл на Еми и сие после? За Олчето не знам, но аз отказвам да бъда посредник в ситуацията, хеле пък щом даже и нашето най-добро Деси получи удар по каската в опитът си да ги убеди тези двама иначе зрели хора да се държат точно, както отговаря на възрастта им - зряло и разумно, днес ще изчакаме да видим какво е решил семейният съвет и предлагам да закрием въобще темата.  Tired Вчера прескочих бон тона и бях доста пряма в разговора си с Еми. Днес ще чакам отговорът й. Ако реши и когато реши след време, нека да потърси помощта сама.

По същество - Алекс е без катетърче, без венозни Аб, днес се чака да бъде прегледана и евентуално изписана. Дано, защото у дома е по-хубаво и защото и Габчето ще си бъде заедно с мама. Дано всичко след операцията на пипаните от лекарите места да е както трябва.  Praynig   

# 291
Дано Еми се вразуми и приеме помощ  Praynig И аз ще се постарая да ударя едно, макар и малко, рамо

Днес Анито и мъжът ми имат имен ден.Почерпете се за тяхно здраве:

# 292
  • София
Честито на малката красавица Ани и на мъжа на Ани4ка!Да са ти живи издрави и само хубави емоции.
Да се чувстват поздравени всички малки бонбони които са именяци и техните татковци и майки!

Ние сме добре засега пу-пу newsm53

# 293
Аничка, живи и здрави да ти бъдат двамата любими именяци! Здрави и щастливи да ти се подвизават в живота, а ти да им се радваш и да ги слушаш днес, Анито може и друг път!  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 294
Ех Рони много благодаря да добрите нивини, които сподили за Еми и Алекс. А дано най - късно утре са си вече у дома и всичко да е наред с детенце Praynig Praynig Praynig Praynig

Жабче
, как е Яна? Влизам все тука в темата да прочета, че сте добре. Последниятти пост доста стряскащо звучеше. Дано си свършат добре работата лекарите и повече не се повтарят тези спазми. Praynig Praynig Praynig
ЛвА вие? И при вас дано нещата са към подобрение.

Аничка да са ти живи и здрави именниците в къщи и нека само хубави неща, здраве щастие и късмет да им носят имената!!!
Може ли малко да побутна темата? Купихте ли вече коледните подаръци? Аз съм решила да взема на Гришко дървени играчки, но засега само разглеждам и се чудя какво да му избера.
Снеж, гледах по - нагорре но не видях клубчето. Успешна работа и да му върви на клиентела!!!
Сетих се за някой майчета - Кенга, Ксд Толинка, които отдавна не са писали тука! Как сте? Растат ли бебоците? Аз лично много ще се зарадвам ако драснете някой ред.
Понеже тук е много голямо присъствието на Б мами да ти кажа Бен78, че ако искаш и ние можем да си спретнем едно гоооолямммоооо коледно детско парти.
Вижте каква тема открих!http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527350.0. Започнах да е чета, въпреки че не съм много наясно как стават нещата. Възможно е и да помогне на Емили донякъде  Hug Hug Hug

# 295
Честит имен ден на малката Андрея! Да е жива и здрава, весела, безгрижна!

Честито и на татко й! Все така добре да се грижи за 2-те си момичета!

Имамама, за клубчето направих директория в нашето албумче. Там пуснах снимки.
А за играчките, ето какво поръчах на Вики: http://www.mytoys.de/5-in-1-Holzbox-mit-Sitzkissen-inkl-Kleinkin … a02.06.12/1910374 и http://www.mytoys.de/LEGO-Steine-Co-LEGO-5506-DUPLO-Gro%C3%9Fe-S … 096?query=1910096

# 296
Честит Имен Ден на двете съкровища н а Аничка!Да са ти живи и здрави и да те правят много щастлива и обичана  bigdance2 Tada

Имамама,и аз често си мился за Кенга,толинка и ксд Rolling Eyes Даже се сещам.че Кенга и Толинка май не са ни показвали бебчетата си тук Crossing ArmsКсд веднъж ни показа едни снимки и толкоз ConfusedМомичета защо така ни забравихте   smile3506?

Вери много хубаво и топло аватрче си си сложила и аз ще сменя моя с нещо коледно

# 297
Сватя, да са ти живи и здрави съкровищата! Спешъл на Ани от Саши, много гушки и целуФки!!!     Весел празник!

И скорошно оздравяване на снахичката ми. Praynig Hug Heart Eyes

# 298
Честит имен ден на Андреа и татко и! Да сте здрави, щастливи и много да се обичате и слушате с мама Аничка!

# 299
Аничка, да са ти живи и здрави именяците!Със здраве и гордост да носят имената си! Hug Hug Hug
И аз се тревожа за кукличката на Жабче, никой ли няма инфо? Rolling Eyes Rolling Eyes
Л.В., надявам се да вървите към подобрение, каква е тая Т толкова време, миличките, сили не съм останали сигурно, пък на тебе...съвсем, пиши как сте! Hug
Желая на всички скорошно оздравяване!
Вери, нещо не можах да видя какво си поръчала, нямам достъп до страницата, дано по-късно се види, а БГ карти приемат ли?
Хубави новини за Еми и Алекс, дано всичко е наред! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт