И аз изцяло подкрепям идеята за финансова подкрепа на Еми и се надявам все пак тя да склони.
Дано занапред има само хубави новини.

Жабчето и тя!

Първо,че Миша реши да се събуди в 4 сутринта и да поиграе, а после така заспах ме, че Маги успа на градина, а тати на работа. Миша пак се събуди първа и по едно време я чувам как ме вика от другата стая. Влизам...... не знам как от толкова малко дупе може ТОЛКОВА да излезе!!! пълен памперс, още една "пирожка" на легло, омазано легло ,взглавница ,борда,кучето, биба, чаша, кубчета...добре че тапети останали непипнати.
В момента ,в който влизам, Миша зачерпва акото от "пирожката" и ми го показва
Така че цяла сутрин сме отмивали поразии 
Ние вече се възползвах ме от намаление в Хиполенда и се сдобих ме с такава кухня: http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6822 И този куфар: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/9807 Само че, излезе на доста по-добри цени от изписаните в сайта. Куфарчето беш към 35лв.
Надявам се,че с тази кухня Миша спре да бърка в моята, че вече се лиших от много хубава купа.
)

Вчера я качих на автобус за няколко спирки, трябваше да отида до ветеринарния кабинет, ей....няма такава радост, много се "изкефи"!
Рони благодаря за личното съобщение 
казва ми"мамо,пи тисатааа,адииии"дано се задържи така поне времето,че вкъщи едвам се свърта.Ще обикаляме по детските кътове, молове и баби зимата няма как 

и аз искам да помогна, малко съм далеч но ще го измисля(Ивче ще ти пиша на скайп) та нали сме един Априлски отбор, трябва да се подкрепяме

чакам с нетърпение празниците, първият ни е съвсем скоро на 4ти декември татко ми има рожден ден, после Диди имен ден на 17ти, баба ми на 18ти рожден ден, дядо ми на 24ти рожден ден коледа на 25ти, нова година и Василов ден (мъж ми ) на 1ви януари, еййй като сме безделници да не сме без празници ли бяха казали хората 

да ги нацункаш двамата палавници 

. Предположих, че са ги оставили в болницата, щом Жабче не писа повече. Дано е добре вече Яна, щом ще ги изписват, а Жабче да не се дава, и да се оправя и тя.

Обясненията дойдоха после, и за двамата. Една тирада, на големия- да не дразни, на малкия- да не бие. И накрая децата се сдобриха, обаче цяла вечер се цупондриха и бягаха от нас. 

Благодаря ти за труда!!!
И накрая какво - пак вие виновни?!
Дано да не се повтаря, че сериозно звучи въпреки забавния начин, по който си ни го представила.

само да не говори на местен език 
Препоръчани теми