Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 825
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Аничка, честит имен ден и от мен на любимите ти хора. Да са мноого здрави им желая и много, много да те радват.  bouquet

И аз изцяло подкрепям идеята за финансова подкрепа на Еми и се надявам все пак тя да склони.

Дано занапред има само хубави новини.   

# 301
Аничка,честит празник на любимите същества и от мен, нека са здрави,щастливи и обичани!
Честито и на Абрикотин4ето и от мен,тук.Много целувки и прегръдки
За Еми и малкото Алексче,аз също ще помогна с кавото моха!
Момичета, много ви благодаря,че ни мислите,нещата след  толкова време, тръгнаха на добре от вчера, пу-пу,да чукам на дърво. С поредният антибиотик! Сигурно ги изтрових тия деца с лекарства,но по-добре,така,отколкото това нещо с тази температура. Истината е,че няма пневмония, няма нищо, резултати мнооогоо завишени утайка 60,незнам какво значи,много съм невежа,признавам. Два антибиотика и температурата продължаваше да е 40,2 до 40,30,и така нон-стоп,през час съм давала аналгетици или там температуто понижаващи и не и не. После било ангина,после пак отит, после изведнъж с един поглед ни отсякоха,4е са с атопичен дерматит,абе мани и така,насам -натам, дадоха ни направление за хоспитализация, но някрая не го ползвахме.Ох,стига толкова оплакване. Искам малко по-позитивно сега. Много сте добрички, толкова сте ми мили Hug Hug
Жаб4е,а вие как сте?

# 302
Честит имен ден на Андреа и на нейния тати, както и на всички, които празнуват днес!
 Със здраве да си носят името!  bouquet

Mомичета, аз също предлагам да спрем да подпитваме Емили ще ли склони главица пред една сурия мами, готови да помогнат с единственото, с което могат.
Поставям се на нейно място, ако и мен някой пита, ще ми бъде изключително неудобно, непосилно да дам положителен отговор и т.н., но това не значи, че трябва да се откажем от инициативата.
 Аз лично отговор за такова нещо не очаквам.
Емили, пиши при първа възможност как сте! Hug Жабчето и тя! Praynig Hug
Л.В., аз недоразбрала, ама как пък и двете с 40Т.  Shocked Освен Т. други някакви признаци на неразположение имаха ли, как разбраха докторята какви точно АБ да изпишат? Уж ангина, после не...
 Важното е, че вече са добре! Да не те връщам назад в лошите спомени! Hug

Very nice,  аз успях да видя линковете, особено ми харесаха дървените играчки. Но като знам Кико как обича да хвърля, май ще се въздържим от подобни подаръци.
Например дървените кубчета, които са с предназначение подреждане на картинка, реди като кула и то, за да я разруши час по-скоро.
villyh успех с адаптацията, дано скоро ревовете отминат, не ти е лесно... Tired

Ставам, че написаното от мен е за сметка на един до скоро подреден шкаф. Сега е само шкаф, а съдържимото е на земята, ама че са сръчни... Crazy

Спокойна нощ! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 22:11 от Nanny

# 303
Добро утро!  wavey

В този дъждовен, ветровит и студен ден ви желая много усмивки, бързо оздравяване на малчовците и от тук на татък само положителни неща да ви се случват!
От днес започва месецът с най-много и най-хубави празници! Дано всичко лошо остане зад гърба ви, за да се радвате пълноценно на всички любими хора до вас!
Хайде лек и слънчев ден!  Simple Smile

# 304
Вече нама да тормозим Еми, склонихме я с дружните усилия на Деси и Олчето. bowuu Имам номер на сметката й, ще я пратя на хората, изявили желание да помогнат. Ако пропусна някой, моля да ми нарисува на ЛС или тук че се присъединява и ще я получи.

# 305
Добро утро!!!

Мила Аничка ,малко с закъснение, честит празник на прекрасната Андреа и нейния татко! Много здраве и късмет да им носи името!!!

Днес беше много весело утро при нас Crazy Първо,че Миша реши да се събуди в 4 сутринта и да поиграе, а после така заспах ме, че Маги успа на градина, а тати на работа. Миша пак се събуди първа и по едно време я чувам как ме вика от другата стая. Влизам...... не знам как от толкова малко дупе може ТОЛКОВА да излезе!!! пълен памперс, още една "пирожка" на легло, омазано легло ,взглавница ,борда,кучето, биба, чаша, кубчета...добре че тапети останали непипнати. Whistling В момента ,в който влизам, Миша зачерпва акото от "пирожката" и ми го показва hahaha Така че цяла сутрин сме отмивали поразии Blush

Вери, много хубави играчки, и като гледам на добри цени Peace Ние вече се възползвах ме от намаление в Хиполенда и се сдобих ме с такава кухня: http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6822  И този куфар: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/9807 Само че, излезе на доста по-добри цени от изписаните в сайта. Куфарчето беш към 35лв. Peace Надявам се,че с тази кухня Миша спре да бърка в моята, че вече се лиших от много хубава купа.
Не разбрах кой толкова бързо бяга на твоя аватар Laughing

Айде, да видя какво изпрала пералня и да избизаме навън. Между другото, Честита Зима!!! (макар че това хич не зима в момента Crossing Arms )

Рони Peace

# 306
Силви, мерси за десерта и пожеланията!Да ти се връща и на теб! Hug
Вери, успях да видя подаръците, супер са, а на легото не са ли му много малки частите? newsm78
Мамочка, кухнята изглежда супер, и ние искаме такава, а куфара е много мултифункционален, аз с удоволствие бих си поиграла с него! Laughing
Рони, най-накрая, радвам се, че Еми все пак е взела правилното решение!Да не ме забравиш и мен! Peace
Ние сме добре, чудим се какво да правим, нещо времето не ми харесва за излизане и се чудя дали да не я водя на гости на другия край на София CrazyВчера я качих на автобус за няколко спирки, трябваше да отида до ветеринарния кабинет, ей....няма такава радост, много се "изкефи"! Mr. Green

# 307
И ние сме така с автобусите. Сега, когато види да минава покрай нас такъв, започва да се дърпа. Иска да се качва и когато мама му е на друго мнение мнооого се разстройва  Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 12:05 от i√k@

# 308
Радвам се,ч Емили ще приеме нашата помощ PartyРони благодаря за личното съобщение Peace

И Ави много обича на автобус да се вози.Като минем покрай някоя спирка и се почва "буса,буса.качи, качи" Mr. GreenВ такова лошо време само си търси деца пък тя Heart Eyesказва ми"мамо,пи тисатааа,адииии"дано се задържи така поне времето,че вкъщи едвам се свърта.Ще обикаляме по детските кътове, молове и баби зимата няма как Sad
Преди няколко дена събори една етажерка с шампоани в бянята опитвайки се да си вземе мечето гъба и така се изплаши и разплака бърза да се гуши в мен ,а аз я питам какво стана и милата:"бея бея"и сега не припарва до нея само като влезе в банята и почва "бея бея бея" Mr. Greenтака поне скоро няма да пипа там Laughing

Мамочка и вие голяма бея сте имали сутринта Mr. Greenдобре,че не си е опитала от беята Sick Mr. Green

# 309
  • София
  Само да се запиша за темичката да следя нещата.
  Разбрах за развитието при Емили от Ивка, бях изпуснала нещата, ще се опитам и аз да помогна по нататък.
  Със Снежи, Жабче се чухме, утре ще ги изписват с Яна.Снежи е вдигнала малко температура, но се надяваме че не е нищо сериозно.

# 310
Привет и от мен  bouquet
Радвам се за Еми и Алекс Hug и аз искам да помогна, малко съм далеч но ще го измисля(Ивче ще ти пиша на скайп) та нали сме един Априлски отбор, трябва да се подкрепяме  Hug Peace
За нас нищо интересно, Диди става все по-хитра и изобретателна ние и се радваме и така Joy чакам с нетърпение празниците, първият ни е съвсем скоро на 4ти декември татко ми има рожден ден, после Диди имен ден на 17ти, баба ми на 18ти рожден ден, дядо ми на 24ти рожден ден коледа на 25ти, нова година и Василов ден (мъж ми ) на 1ви януари, еййй като сме безделници да не сме без празници ли бяха казали хората Joy
Хайде хубав ден ви желая! newsm51

Десирее при вас е весело Joy да ги нацункаш двамата палавници Heart Eyes
Жабче надявам се да се оправяте  Hug Praynig
Мамочка много се смях и на вашата история, Мишенка художник май ще го раздава Joy
За подаръците вчера и аз купих лего а баба и дядо едно влакче с дистанционно(Диди много харесва влакове, наблизо до нас минава влак и тя всеки път като го види е страшно впечатлена) дано да и харесат играчките Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 15:10 от Мимето*

# 311
рони, Heart Eyes   bouquet

Айла, благодаря ти, че ни информира. Hug. Предположих, че са ги оставили в болницата, щом Жабче не писа повече. Дано е добре вече Яна, щом ще ги изписват, а Жабче да не се дава, и да се оправя и тя. Praynig

*LV*, това да се чува, пу-пу, нека само към подобряване вървят бандитките. fingerscrossed  Heart Eyes

И ние в отбора на бус-феновете.   В кола не е толкова интересно, защото си вързан. Twisted Evil

Като сте заговорили за бели... вчера в нас имаше мега екшън. Shocked. Участници- децата, зрители- ние с баща им. Стоят си двамата, Саши и Ани, на детските столчета, гледат филмче, и по едно време Саши започва да дърпа столчето на сестра си (малко, детско, метално), дразни я, дразни я, тя видимо- не реагира, даже не мърка, ей така кротичко си седи и го гледа. Ние с баща им- на една ръка разстояние от тях. Анелия търпя един път, два пъти, три пъти на брат си побутванията, накрая за секунда вдигна столчето си във въздуха и го засили на Саши в лицето. Shocked Shocked Shocked. С Митко скочихме като ужилени буквално, аз се заех със Саши (първо да видя пораженията, после гуш), а той- с дъщеря си. Която официално изяде първият си шамар, ама шамар, през ръцете.  Tired Обясненията дойдоха после, и за двамата. Една тирада, на големия- да не дразни, на малкия- да не бие. И накрая децата се сдобриха, обаче цяла вечер се цупондриха и бягаха от нас. smile3544

# 312
  • София
  Снежи каза, че дори си е починала в болницата, защото е само с едно бебе. Йоанна приема тежко раздялата, макар баща и да я гледа и да я води да види мама и сестричката по три пъти на ден. Още след първият ден в болницата Яна живна и е много добре  Simple Smile

# 313
Най-важното е, че е добре Яна. А Йоана как няма да тъгува, и без мама, и без сестричка. Браво на тати, че по толкова пъти си правят разходки да си виждат липсващите любими.  Simple Smile

sisely, забравих да кажа, че декемврийското ти пожелание е чудесно. Дано се сбъдне! Flowers Four Leaf Clover

За подаръците- за Анелия- ''зимна'' количка за кукли с бебе (гумено!, предвид изпълненията, описани по-горе), за Саши- писта за коли (представляваща сглобяем прозрачен пъзел, с нарисувани пешеходни пътеки , пътни знаци и т.н. отдолу), и ''коловози'' за количките отгоре. От бабите и дядовците подаръците не са измислени, а и хич не ме улесняват мойте деца... малкото най се вълнува от нищожни неща (да си чопли, да подрежда, но и конструктори, и тем подобни джунджурийки имат много. Несесер с фалшиви гримове ако и намеря, много ще е доволна Mr. Green, маминият такъв и е любима играчка в момента), на голямото пък играчките са му досадни все още. Rolling Eyes А, сетих се за книжки, ще накупувам с всеки подарък книжки, жив интерес изпитват и двамата към тях. Днес взех на Саши панорамна коледна приказка, аз много ги обичах като малка, и ми е много интересно на него дали ще му хареса.

П.П. Промених малко първата страничка, и добавих архив. От първата ни тема до днес. Ако има и други луди като мен, нападнати от чувства на носталгия, да могат да си връщат по-лесно лентата назад .  

newsm51

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 02:13 от Desirée

# 314
Деси, не спираш да ме изненадваш!   bouquet Благодаря ти за труда!!!  omm И накрая какво - пак вие виновни?!  Joy Дано да не се повтаря, че сериозно звучи въпреки забавния начин, по който си ни го представила.  Heart Eyes Hug
Мамочка, грешки се случват даже и при най-добрите деца.  hahaha
Айла, на теб огромно благодаря за информацията за Яна и Жабчето! Да не се случва отново, защото е ужасно да ги гледаш мъниците болнички и безпомощни.  Confused
За подаръците - остана шейната, но търсим някаква, подходяща все пак за по-малък човек (тя ще бъде от баба и деди на тати, така де татковите родители). И разни тематични коледни парцалки ще й вземем на фльорца. Иначе някаква къщичка, но бебешка (т.е. пластмаса и разни звукови ефекти), един пеещ, говорещ и танцуващ Мики Маус (за да не се мине някой - в брошурата е намален, по в Джъмбо се оказа че е още по-намален  Wink само да не говори на местен език  Laughing), комплект за чистене, прахосмукачка и касов апарат.  Laughing (последното жз за едно наповско парти Mr. Green). А пък баба на мама понеже трябваше да я разубедим, че не е целесъобразно в този сезон Мария да получава кола, в знак на съгласие от така изброените горе неща си хареса едрите кашони. Бабка-тарикатка.  Laughing И всичко това на фона на любимата Марийна игра да си реди в кутийка от биба няколко шнолки и гумени патенца, едни съвсем мънички. Или да застила едно чаршафче на земята и там да си подрежда патешките съкровища, а после и тя да сяда при тях. Вчера откри, че мама има пудри и беше ролямо реване защо не й давам да си поиграе с тях. Та наистина ще трябва да преслушам и за някаква подходяща за възрастта козметика.  Simple Smile
Днес ще я водя до Токуда да й погледнат изследванията. Бактерията н стерилната урина се промени при повторната проба. Сега е някаква друга и ще ще видим какво ще каже лекарката по въпроса. Нитритите си и седят и най вероятно ще се наложи да пие нещо, но това да е гайлето.

Общи условия

Активация на акаунт