Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 081
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Моят Вики от предната нощ не е вдигат Т, сополките някак изведнъж изчезнаха! Много съм доволна от тази хомеопатия - толкова бързо и от изведнъж се оправя. Е ..... почти винаги!

Ти какво използваш? Аз вече се побърквам. След поредния месец в къщи болни, пак ще ги пускам на ясла и направо съм се отчаяла - искам да са здрави, че тъкмо видят как стоят нещата и хайде пак в къщи... Те не могат да свикнат там, а аз не мога да си търся работа така. Пък и вече много им дойде на мъниците - 2-3 дни здрави на ясла, 2-3 седмици болни в къщи и пак, и пак... А след последния път с антибиотика, просто не знам. Много съм се нашашкала. Препоръчайте ми лекар хомеопат. Или идея как да ги опазя от вирусите (поне да минава само със сополки за 2-3 дни). Знам ли и аз...

# 631
Жабче, да сте много здрави, много късмет, любов и детски усмивки!

Кошничките със щипки и при нас са хит...добре,че льбимата игра с тях-да хвърля щипките през терасата  ooooh!-в момента не са актуални поради сезона  Laughing

# 632
ЧРД Жабче, бъди здрава, силна, търпелива, щастлива и обичана! Нека двете красиви куклички са ти здрави и много да те радват!

# 633
М, явно кошниците с щипки са повсеместен хит. Наша мома обаче много си пада да ги разглобява на две, после някой да ги сглобява и така да безкрай  Crazy
Жабче, за тази жена Куфарджиева само хубави неща знам, тя със сигурност ще ви помогне да не се стига до астма  Hug Честит рожден ден, бъди здрава и късметлива!
Снеш, много хубаво, че хомеопатичното е подействало бързо! Значи докито го е улучил Wink И аз давам тука едно хомеопатично, ама понеже кашлицата и сополките доста се проточиха, реших да комбинирам с конвенционални средства и малката вече е доста добре пу-пу. За разлика от мен, дето съм още с гърлобол, хрема и кашлица и вече 10 дена се мъча като грешен дявол, аман значи. За варицелата в градината много мислих и претеглих нещата, в събота таткото ще кара малката в прованса при родителите ми за седмица-две, докато видя как ще се развият нещата в детската (ще има ли нови случаи или ще утихне засега) и дали тя самата няма да се ошари  Confused Толкова ще ми е мъчно за нея, че това са й последните дни, в които да се радва на цялото ни внимание, но няма как, наистина рискът е голям за мен и бебето.
Като ходих последно на ЖК доки каза, че бебо вървял голям и едва ли ще си дочакам термина, ама аз пък искам да си го дочакам  Crossing Arms.
Ронка, предпочитам да го докарам до Водолейче, ще опитам да устискам да минат рогатите, че едно рогато вкъщи напъъъълно ми стига, честно Mr. Green А аз самата съм Водолей и мисля, че лесно ще се разбираме (блажени са верующите  Laughing )
Гледам, че говорите за яслените вируси, аз да ви кажа, малката не съм я спирала от ясла заради единия сопол, пък това 2-3 седмици ми се струва твърде много, защото както каза педито - той вируса минава и заминава за 2-3 дена, после просто си влачат сополките известно време. Аз за 2 месеца "стаж" съм я спирала само 2 дена от ясла. Е, то верно, че и двата пъти, в които реши да вдигне Т все се падаше петък-събота, та като цяло се заформяше един 3-4-дневен болничен, но това е всичко за целия период.
Вери, хайде да се оправя цялата бакия вече при вас, много ми стана кофти като прочетох  Praynig
Йойо, тази градина, която ти пратих не ти ли хареса? МОите и двете приятелки са много доволни, а децата им - още по-доволни  newsm78
Като гледах снимките си казах "леле, колко са ни пораснали дечицата", тия дни се позагледах и в Зузу, и тя една голяма взе да ми изглежда, че се и позакръгли, разправям на таткото "е най-сетне да видя и аз лека бебешка окръгленост", а той "е сега като се роди малчо, ще я видиш много по-добре"  Joy

# 634
Първо да почерпя:

После да поздравя всички именници да са много здрави,честити и усмихнати!

maimunka07, Жабче, Vili Shildarova, brawneye, mara casy, Little-Big Girl, tai, Gab4o, lina10, vladiniki /дано да не пропускам някого  newsm78/ да са ви живи и здрави именниците, всички болести да бягат далече, да са весели,палави и услихнати!

Брилянтинче, пазя си тази градина за първа резерва Simple Smile

# 635
Благодаря Йо Йо. Честит празник на всички минали и настоящи празнуващи. Много успехи да ви носят именцата.

За много години на всички. Да сте живи, здрави, щастливи, весели и усмивкити ви да не слизат от личицата ви.

Аз не пиша често, но ви следя редовно. С вас съм във вашите неволи и радости. Ние с Ивчето сега сме си в къщи. То е от известно време понеже направи пневмония и лежахме в болница цяла седмица. Но сега е добре и се надявам скоро да не се разболее. От понеделник пак си тръгваме кой на ясли, кой на работа. Иначе на Ивката и останаха още два от 20-те зъбчета да и излязат. Яде като за световно, защото беше много отслабнала и сега си го наваксва. Не слуша, само бели прави. Започна вече повечко да говоря, като повтаря като папагал всяка казана дума. Но си ги нарежда както тя си знае. Много пее и е научила няколко песни, които като се прибере баща и го кара да и ги пуска. Любимите и са Две калинки и Мила, моя мамо. Голям купон настава като започне да пее. В къщи сме затрупани с играчки, чак ни се наложи един чувал да го закараме в другия т апартамент. Това е от нас.

Гледам колко хубавки са станали дечицата ви. Големи бонбони- направо да ги изядеш.
И болните да оздравяват, че ги чакат игри.
Чао от нас и весело празнуване.

# 636
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Няма да изброявам, че със сигурност ще има забравени... Embarassed
Здраве, щастие, късмет, пари и много сбъднати мечти!

# 637
  • Някъде там...
Благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден и именния ден на малките! Да ви се връщат!  Hug
Аз бях почти 2 дни без нет...

# 638
И аз имам днес именници в къщи - голямата ми дъщеря и баща ми, така че се почерпете кой с каквото си намисли. Нека всички именници да са много здрави и обичани.

Аз изчезвам да приготвям разни вкусотии.

# 639
Честит празник на всички малки и големи именници!!!   bouquet

Рони, Sad Hug

brawneye, Ивето не празнува ли на Цветница?
Съжалявам, че и вие сте стигнали до болница, дано ви е за пръв и последен път.

Много прегръдки за всички болни дечица. Да оздравяват бързичко. Hug

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 18:36 от Desirée

# 640
ооооооооо, Емануелка, направо много се натъжих от поста...помисли дали има шанс да останете заедно, говорете, но ако наистина усещаш със сърцето си, че не сте един за друг, то тогава по-добре да търсиш щастието за себе си и сина си.  Hug Аз, като дете на родители, които не се разбират много, знам колко потърпевшо може да е то  Confused
Темичката нещо много умря напоследък  newsm78

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 23:41 от brilliantine

# 641
  • Sofia, Bulgaria
Жабче Честит рожден ден на патеричка!Желая ти здраве,щастие и добри дечица HugЧестито и на всички именяци-малки и големи от миналите дни   bouquet
Алекс болна от цяла седмица  Cry . Има сериозен проблем с дишането  ooooh!.От няколко дни включихме и Вентолин.Незнам какво ще става утре в Пирогов,но знам че не е за операция.Лошото е ,че не се знае за кога чак ще ни отложат Tired.Габи и тя влачи една хрема и покашля,но е добре,доколкото и позволяват избиващите зъби.И тя се опитва вече всичко да повтаря,но съкращава думата на 2-3 букви и иди разбери за какво ти говори  hahaha,пък се и сърди,че не и разбираме.От известно време,не ме брой мен за нищо.Предпочита кака или бате да я гонят с лъжицата.За игра ги търси пак тях + тати и за сън е същото.Опитам ли някой път аз да я гушна да я приспя и започва едно дране  ooooh!Преди няколко дни обаче дойде, трапоса ми нейното бебе в скута ми,дигна ми блузата и започна да се мъчи да ми откопчае сутиена  Shocked.Трябваше да кърмя бебето й  #Crazy.Това става по време на вечеря,когато всички сме около масата и представете си реакцийте.Изпопадаха от смях  Joy.Зори още хлипа като се сети  hahaha.Вече няколко пъти събаря елхата върху себе си в старанието си да изскубе всички топки.Интересното е ,че мойте две ръце не смогват на нейните две.Как го прави само тя си знае.
Някой има ли впечатления от чайчето на Хип - лека нощ?Вече се виждам в чудо с това ставане през час и не спане  Tired
Брилянтин  Hug Heart Eyes да знаеш,че вече заедно с теб и аз изживявам вълнението от приближаването на момента  Crazy.Ще хвърлям по едно око в другата ти отчетна за новини  WinkДано каката няма проблеми с яслата,че да можеш да си почиваш повечко след раждането.
Ивчето нещо никаква я няма напоследък тук,но пък знам че добре се грижи за двамата ми зетьовци  Mr. Green.
Дея пак мина и замина през темата  Thinking а ася ника напълно ни забрави,както и много други мамчета.Мамочка и нея май вихъра на танца я отнесе.Найстина темата много замря,а така ми се иска да я съживим отново  Praynig
Нани как са юнаците?Ма лоло как са двете ти сладки госпожици?Емануелка  spoko много кофти,но знам че ти би взела само най-доброто решение.Пиши ми ,ако ти се пие кафе.Отдавна не сме се виждали, а живеем близко пък и двете сме с кола.Ама аз покрай проблемите с Алексчо зарезах всичко друго.......
Аз ставам,че бебка ми заспа в ръцете докато пиша и сега имам малко време за много работа из къщи.Досадни домакински задължения,но няма как мен си ме чакат  Crossing Arms
 lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 09:45 от Emilli Arie

# 642
Здравейте мами!
И ние сме Април 2009,до сега не съм писала тук надявасм се нямате нищо напротив да се присъедини към вашата групичка

# 643
Desislava89, добре си дошла при нас!   bouquet Разкажи повече за априлчето си. Simple Smile

Къде е писала Емануела, връщах се назад, пак не видях...? Rolling Eyes
Emilli Arie, дано по-скоро се оправи Алексчето, че да минавате плануваните операции, и да остава всичко вече зад гърба ви. Praynig Hug
Майка-кърмачка за гордост си ти. Laughing Joy

Мара Подробната,и тук, Ч.Р.Д!!!   

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 11:54 от Desirée

# 644
Здравейте!
Ами какво да разкажа аз съм Десислава от Панагюрище,априлчето ми е родено на 14.април.2009,вече говорим някой думички,но на бебешки език,с гърнето нямаме никакъв напредък още ме си с памперс(други като нас има ли?)ходим на гърнето вършим си работата самоче с дрехите и с памперса съблеча ли го и настава страшното пищяне.Друго не се сещам питайте вие ако искате.

Общи условия

Активация на акаунт