Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 067
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
ЧРД Chockolina бъди здрава, обичана и много щастлива!

Благодаря на всички ви!
Изкарахме хубаво по празниците и пак е време за работа Confused
Жабче дано овладеете положението с асмата  Hug много пораснали двете куклички, с какви дълги и гъсти косички са - сладурчета:love:
ВериНайс пожелавам ви много здраве и бързо оздравяване на Габи и татко и, дано Вики не прехване Hug
Десирее маза ли пръстчето на Ани с нещо за изгарания?(интересно ми е ако да с какво) целуфки на сладки муцунки Heart Eyes
Олче страхотни са снимките Диди ги гледа с мен и вика децата, децата и ги сочи Ени и Вели, казвам и това е Ени а това Вели и тя повтаря след мен Joy Хареса ги Peace искаше още да гледа Party Вика мамо молиа мика мика(демек снимка снимка) Joy
Еми и при вас е идвал дядо Мраз, а какви прелестни помощници си има само Heart Eyes и са ми много еднакви като две капки вода Hug

# 616

Десирее маза ли пръстчето на Ани с нещо за изгарания?(интересно ми е ако да с какво) целуфки на сладки муцунки Heart Eyes
Дефламол ползваме вкъщи  Peace
Честита нова година на всички!!!Желая ви много, много здраве и щастие  Hug Hug Hug
Чоки   bouquet Всичко най-хубаво и дано се чувстваш всеки ден все едно ти е рожден  Hug

# 617
Миме, с нищо не я мазах веднага, само под студена вода си стояхме в банята доооста време, докато хората се веселяха. Лед не търпи Ани, но под течащата водичка й беше добре. Вече си имам Пантенол спрей обаче. Wink
Случката се случи навръх НГ, в 12h и няколко минутки. Нито хората, в които бяхме на гости, имаха нещо за изгаряне, нито пък аз вкъщи. Таксита нямаше, трезви хора (шофьори) от компанията - също, аз в поледица не карам. ooooh! . Добре, че положението не беше по-сериозно, не че нямаше да яхна някоя кола иначе.

Дописвам:
Жабче, сега гледахме снимките ви, заедно с Ани. На някои дребната оприличи себе си (''Ето Анитююю'' hahaha, главно на снежните снимки с Яна (или Йоана, не можах да позная и аз  Embarassed). И твоите жабчета ли се страШуват от сняг, или за друго се сърдят там навън? Grinning
Много сладурчести джуджанки са ти, пу-пу-пу, какви мъъънинки, мънинки бяха, най-малките априлчета, пък какви мадамки са сега. Flutter
Дано с изписаната терапия туширате всякакви пристъпи и се закрепи и подсили организъмчето на Яна близките месеци. Praynig Hug

Малко непоказвани кадри:
Забавление преди сън
Банани с пижами
Борба свободен стил
На кафе с мама
Все още необичаща снега
На ръце е друга работа
Най-забавният  татко връзва вързанки
Спайдърмен в рокля Laughing
Свършиха маслинките, ами сега?!
Който яде много му става ейййй такова голямо шкембето Crazy
Скрита
Щастлив батко

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 22:42 от Desirée

# 618
Да ни е здрава и мирна, усмихната и успешна 2011!
Най-после мога спокойно да седна на компютъра и да пиша  smile3521
Мъниците тази нощ са при баба и дядо, че на мен ми се наложи да ходя в болница (за изследване) и не беше сигурно, че ще ме пуснат в къщи за нощта, а и утре пак... Та сега ми е тихо и спокойно, но някак прекалено спокойно. Все очаквам да ги чуя, да дойдат насам, да се размрънкат за нещо...
Честито на всички именици и рожденици тия дни! Желая ви преди всичко здраве и късмет, а другото да идва от само себе си

Ето малко снимки и от нашата украса, че все не ми оставаше време да ги пусна тук.

И малко  снимки от празниците. Те и двете нощи си спаха непробудно, като нормално, въпреки пукотевицата на Нова година.

Целувки на всички и спокойна нощ!

# 619
Ч.Н.Г.,нека да е по-здрава, по-благодатна, по-позитивна, по-късметлива и малките ни дечица да растат щастливи и усмихнати!
[/color]

През последните 2 месеца нямах много настроение за форума,но някакси с новата година изведнъж изпитах облекчение, все едно наистина започва нов живот и ми дойде пауъра  Laughing
От няколко дни активно чета и проучвам положението с детските градини. Ходихме да видим няколко частни, но нещо не съм очарована...даже съм разочарована,защото твърдо бяхме "за" частна градина. Въпреки,че и миналата година бяхме в системата и кандидатсвахме за градина, някакси не ми беше толкова фикс и не обърнах внимание колко плачевно е положението с местата. Не само това,ами най-близката градина много често въобще не е най-добрата /повечето ми приятелки са недоволни/, градината,за която имаме най-много точки,имаме най-малък шанс,а хубавите градини ми се струват нереален мираж...та така тези дни чета и ходя като надрусана,само градини са ми в главата  Joy

Чоколина, Ч.Р.Д. на патеричка! Да си здрава и много обичана!
Вери,за съжаление злото никога не идва само, надявам се скоро да излезете от тази дупка!
Жабче, милинката Яна, мъчно ми стана, дано да е по-малкото зло  Heart Eyes
Дезире, винаги когато малкия се рани по-сериозно, все аз съм виновна  ooooh!  Ама, само който не работи,не греши, та и с децата така-само,който не ги гледа,не прави гафове  Crossing Arms
Рони, не ти се разрешават такива своеволия!  Naughty
Брилянтинче, благородно ти завиждам за скорошното запознанство с малкото съкровище!

Сигурно забравям някого,простете   bouquet

# 620
Io_io, успех в откриването на ясла. Дано се появи нещо подходящо.
Деси, е много са сладки тези твоите дечица! А на Анито усмивката и бузките са ама наистина за изяждане! Simple Smile)))
Много хубави празнични снимчици сте пуснали. Ето малко и от нас, от тук започват:
http://snesh.snimka.bg/children/zima-2010-2011.559897.21935959
Голяма радост предизвика този влак!!! Хем пуф пафка, хем свети,  става и товарен и пътнически, и конструктор има! Сега едната стая вкъщи е отделена за влака! Simple Smile)))
Вери, как сте?
Моят Вики не е вдигат Т от през нощта, надявам се вече да се оправя. Обаче колко сополки изтеглих вчера с накрайника за прахосмука, не е за вярване!!!!

# 621
snesh, много хубави подаръчета е получил добричкият Вики. Heart Eyes Явно влакчетата са хита на сезона при всички малки, и големи. Mr. Green Видях, че и къщичка-палатка сте си намерили, че даже и по-големичка от тези, които аз съм виждала.

Io_io, успех с градина-манията. Laughing Hug

Дано се оправят по-скоро всички болни дечица (и татковци). Praynig

# 622
Шоки, всичко най-най! Най-много от здравето да ти се намира!    bouquet
Йойо, на една вълна сме явно. Успех!
Чудни снимки на Ани и Саши!  Heart Eyes Прекраснотии, умножени по две от Жабчето и Вили, както и от Еми, нищо че нейните близначки са с малко по-голяма разлика  WinkHeart Eyes Много готин Вики!  Heart Eyes
Ето и моите няколко пред- и празнични снимки. От деди учи Мария на чуротии нататък са http://glorimaria.snimka.bg/baby/esen-zima-2010.545461.21909195
Въпреки многото подаръци любимата играчка на Мария е кошничката с щипки.  ooooh!

# 623
Честит рожден ден, Жабче! Бъди жива и здрава, радвай се на здрави дечица и останалата част от семейството! Другото е, каквото ти си пожелаваш!    bouquet

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 14:28 от рони

# 624
  • Лудогорието
Честит имен ден на всички празнуващи!
Аз бързам да вляза и да се похваля, че Ванката вече втори ден уважава гърнето сутрин за голямата работа  newsm44 И днес изобщо не се сърди,че отива на ясла-даже влезе с усмивка и желание! Утре ще почерпим дечицата за нашия имен ден, така че пак  е на ясла. Да видим колко време ще отнеме този път да се разболее  Confused
Разкошни снимки на много пораснали дечица  Heart Eyes
Иван се интересува само и единствено от коли. При въпрос какво ще си купи с паричките от сурвакане, отговаря "Кола!". У нас направо е автопарк. Другото любимо занимание е да тъпче колите със скъсани салфетки.
Вчера направи доста дълго изречение-" Татеее, ела ела, Ани ака!"  Laughing Пораснаха децата   Heart Eyes
Хайде болните да оздравяват бързо!
Една съседка ми каза, че слагала на опареното място турска къна и не ставало мехур  Thinking Не съм пробвала, но тя ми услужи за всеки случай.
Честит рожден ден Жабче-здраве, любов , упоритост и търпение!  baloni

# 625
  • София
Ч.Р.Д, Жабче!
И тук ще ти пожелая най - много ЗДРАВЕ, защото най - много ви е нужно в момента Praynig, любов, късмет, щастие, усмивки, спокойствие, успешно завръщане на работното поприще и радостта в дома ви скоро да стане тройна! Wink

Честит имен ден на празнуващите! Да им се сбъднат всички мечти и по вода да им върви!!!

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 10:54 от ღолчеღ

# 626
Жабче, и тук да ти е честит рождения ден!
Здраве, мир и много любов в семейството, търпение и много късмет!

# 627
Жабче, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие и сбъднати желания!

Рони, много ми беше приятно виртуално да си изпия сутрешното кафе с Мария (и робите й  Mr. Green ). Hug Heart Eyes

# 628

Честит рожден ден, Жабче!
Много здраве, много щастие и много любов в семейството! Бъди все така силна!

От вчера Габи е на училище, а аз на работа. Мъжът ми беше по-добре, но днес пак се е влошил. Дано да се оправи, че да го изпишат както планираха за събота. И той много се депресира там сам, и аз вкъщи вече сама с децата изперквам, добре, че майка ми помага. Колко километри съм навъртяла тези дни, не е истина, постоянно до болницата, ясла, училище, работа, апартамент Crazy

# 629
Жабче, Честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве - на теб и на цялото голямо семейство и нека животът ви става все по-лесен..... и с песен! Simple Smile)))
Вери, хайде да се оправя вече! Че и ти малко да отдъхнеш!
Деси, влакчетата определено са хит - поне в нашия дом! Simple Smile)) Само ходи и та-тата (според него така прави влака) А палатка си взехме от Кауфланд на уникално добра цена! Много съм доволна  Joy Виктор също, въпреки че тя е за детския клуб. Но пък той там е почетен член! Направо шеф го раздава  hahaha
Рони, и аз вчера си пийнах следобедното кафе с голяяяямата усмивка на Мария. Мляс от нас! А за щипките и кошничката ..... вече сменяме 3-та такава, защото и вкъщи това е любима игра, ама и ги чупи моя син. По принцип не чупи, но не знам защо на тези кошнички (и на едни ракитени) не прощава!
maimunka07, дай по-позитивно! Няма вечно да се разболява!!!! Вече си е минал през задължителните бацили, а и скоро пролет иде (голям съм оптимист......  Joy )
Честит имен ден, на празнуващите днес!
Моят Вики от предната нощ не е вдигат Т, сополките някак изведнъж изчезнаха! Много съм доволна от тази хомеопатия - толкова бързо и от изведнъж се оправя. Е ..... почти винаги! Simple Smile Дано все така да продължава!
 Hug на всичкииии! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт