Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 056
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Честита нова година ! Нека тя ви донесе много здраве и любов   bouquet
 Жабче,  Praynig дано да се разминете с най- лекото  Hug
 И ние сме в отбора на болните вечеповече от месец.Сменихме антибиотика и сега като че ли е по- добре.Но капака беше преди две нощи повърна, и на другият ден д*** -вода. Доки каза че от атибиотика.Така че милият и днес си е у дома. А как само му липсва градината- личи си че иска контакт с децата.
 Страхотни красоти сте показали!

# 601
За много години на всички!!! Бъдете здрави, щастливи и много хармония и мир в семействата!!! Персонални пожелания няма да пиша на всеки а само ще вметна - сбъдване на всички мечти!!!
Новата година мина и сега всичко си е отново по стару му. Навън е лошо времето, малкия спи и сега ме е оставил на спокойствие. Тази година доста баници и питки с късмети завъртяхме и късмета, който ми се падаше най често беше нова кола.  Е не мога да шифирам но не бих отказала. Wink Wink Гришко все още продължава да говори на бебешкият си език. Казва на дядо си баба и думите му се състоят от две срички. Вчера за пръв път взе едно малко шише от минерална вода и сам пи вода. Без да се разлее нищо  Rolling Eyes
Маймунка, Жабче, Белбей, бързо оздравяване на дечицата.
Брилянтин, стискай още малко бебчето да постои на топло сгушено, пък ако е рекал господ по - рано да е - леко раждане.
Аз непрекъснато повтарям - моля, заповядай, благодаря но кога ли ще ги чуя от устата на детито . Здрав да е това е важно!!!

# 602
Честита нова година и от нас! Нека всичко лошо да остане в старата година, а в новата да се случват само добри неща!!!

Дея, Олче, Деси, Миме, страхотни снимки!!!!!

Деси, интересно ми да сложим на масата Ани заедно с Миша, дали ще им стигне меско и маслинките? hahaha Моят мъж вика, добре че Маги не яде много, иначе няма как да изхраним тези дЯца! Joy Мете като метличка!

Аз се скъсах от готвене и сервиране по празници Tired Не че не ми харесва, обаче, много се уморих. Всеки ден стоим до късно, а сутринта Миша става в 8 заедно с камбаните на църквата ooooh! От утре започвам сесията, този път дори не прегледах лекциите, и хич не ми е срам. Нямам време да се срамувам, някак си ще се оправя... Бабите и баща ми утре тръгват, а пък майка ми не я пускам Naughty Да се оправят без нея! Че и аз имам нужда от мама!
Снимки имам много, но все не успявам да ги кача. И сега трябва да бягам да танцуваме с дечицата и големи. Hug

Брилиантинка, ако иска да излезе малко козирожче ,нищо няма да го спре  Laughing Hug

# 603
Ох, ние почнахме ужасно годината. Вчера следобяд на мъжът ми у стана много лошо, изведнъж се срина, болки в главата и гърлото, цяла нощ темп. 39 град. не може да яде, пие, преглъща... От снощи и Габи каза, че я боли глава и й се вие свят, но тя често преиграва, че не й повярвах, но й дадох малко Нурофен да се успокой, заспа без темп. На сутринта се събужда за училище с темп., а мъжът ми ужасно зле. Тръгнах за работа и да водя Вики на ясла като ги оставих всеки в отделна стая да си боледува. Мъжът ми не може да се надигне от леглото дори да отиде до тоалета. Габи ми се обажда по тел. през 15 мин, че й е много зле, повръща й се, боли я корем, глава, темп... Накрая шефът ми предложи да се прибирам да ги гледам. Заведох мъжът ми на лекар, а той вика-веднага в болница, много остра ангина+отит+бронхит Shocked А пък аз, как веднага, вкъщи болното ми дете е самичко Sad Веднага организирах двете баби на смени да стоят при нея, а аз го заведох в болница, 4 часа го приемаха, едва успях после да взема Вики. Оказа се, че не е ангина, а абцес зад сливиците, добре, че сме отишли, оставих го да му го цепят и да му дават АБ, 5 дни минимум в болница. Никога не съм го виждала толкова зле, направо имах чувството, че не може и да диша. Дано там да живне малко. И Габи е ужасно отпаднала. Как ще се оправям с нея, трябва все да я оставям сама, а тя сега е много лабилна и постоянно ми хленче за нещо, и да ходя и при мъжа ми да му нося разни работи в болницата и при майстора в апартамента трябва да ходя, направо не знам... Какво е това начало на годината Tired

# 604
Жабче, дано предположението да не се каже верно след прегледа при пумолог.  Hug Бих се зарадвала много да видя малко снимчици на двете сестрички мили.  Heart Eyes
Вери, да ти се оправят Габи и татко й, а ти да намериш помощници и сили, за да огрееш навсякъде.  Hug
Брилянтин, то време не останало. Ама гледай все пак да го снесеш рогчо малчото.  
Дея
, две красавици си отглеждаш. Наистина  добре да ни ги поднасяш за радост на оЧото по-честичко. Миме, при вас тържествата изглеждат традиционно мноооого тържествено. Голямо красиво Диди, одрали сте му кожата с татко й.  Laughing Олче, добре че ти винаги намираш време да ни ги покажеш твоите мум и мума (маймун и маймунка  Mr. Green)  Heart Eyes
Деси, как е пръстчето на Анито?
Белбей, да оздравява и твоето човече.  Hug
Забравих какво щях да пиша.  Rolling Eyes Grinning
Кошмарна визия има форума. Мисля да се самобаМна за известно време.  ooooh!

# 605
  • София
ГутЕн СабАхлен! Laughing

Пожелавам ви лек и успешен ден, и по - голяма активност тук, нещо съвсем ни замря темичката... Rolling Eyes

вери, пожелавам ти да намериш сили да преминете леко и бързо и през това изпитание... Много неприятно начало на годината, наистина... Rolling Eyes
И моят вчерашен ден беше ужасТ.

# 606
Искам и тук да пожелая на Чоколина

Честит Рожден Ден!

# 607
Чоколина, Честит Рожден Ден!

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 21:55 от sisely

# 608
chockolina, букет от нежни пожелания приеми и тук от мен, за рожденния си ден!

Кошмарна визия има форума. Мисля да се самобаМна за известно време.  ooooh!
нИдей  Mr. Green. Иначе, и аз докато се ориентирам, се оглеждах половин час, и още продължавам де. Crazy Даже пиша повторно днес. Първият път ''Сесията ви изтече''  Twisted Evil... явно бях недогледала все пак къде какво вписвам. Да не говорим пък, че със зор си спомних паролата си... досега беше автоматично вписвана нали понеже  Embarassed. Пак, че навреме се сетих да се върна назад и да копна писаниците си, че иначе сигурА половината бяха избЕгали от главата вече. Laughing
За Ани благодаря, че питаш. Hug Не пръстчето, ами възглавничките на всички пръстчета пострадаха (с цяла свита шепичка угаси искричките  Confused, хем държах ръчичките й, как стана за части от секундата... не знам, като се сетя и пак ми идва да се самоудуша). Но вече й мина, и няма и следа от всичко. А майка й стана една идея по-предпазлива (макар, че и до тогава си мислеше, че е такава). Tired

Олче, нацункай си чудесните мунки! Heart Eyes Heart Eyes  Страхотни снимки!!!Миме, същото се отнася и за вас! Heart Eyes
Ще се опитам и аз да стигна до снимките ни, да покажа малко, че тая година нещо не ми стига времето да се докопам до компютъра.
Мамочка, най-много бой да настане за маслинка. Joy Анелия така неприлично много яде само на чуждо място, в нас не е така. smile3544

very nice, е, бива ли пък да се струпа пак така всичко наведнъж на главата ти... Дано по-скоро се оправят Габи и тати й, а не теб - сили и верни помощници, за да не подлудееш.  action032

Жабче, добре сте си намерили начин да си почине Яна от яслата, макар и с много гимнастики от страна на роднините. Дано се позакрепят дечицата, и стискам палци за подобрение. Постоянно, не само временно Hug Пиши след прегледа с пулмолога, моля те. Интересно ми е какво ще каже, имайки предвид, че и ние допреди година бяхме насочени в София към пулмолог, и алерголог. Което отпадна, но при Ани още стоят известни съмнения. Rolling Eyes

# 609
  • Sofia, Bulgaria
Успях да се докопам за малко до таз клавиатура  Crazy.А здравейте  Hug.Мамочка първо към теб,че много време мина.Желая ти още  дълги години да си все така готина и шармантна.Здравето да изобилства ,а любовта да прелива!
Чоки,на теб също огромно количество здраве,щастие,късмет,успехи и трите ти деца (Пепси  Wink )да са много добрички и да бъдат гордостта на мама.
Вери  Hug Hug Hug направо незнам какво да кажа.Толкова мъчно ми стана.По някога така ми се иска всички да си живеем на едно място.И без друго си ви чувствам като сестри.Сега ако бяхме  на едно място щях да ти помогна с каквото мога  spoko .Моляте не падай духом и се бори.Сега трябва да си по силна от всякога!Дано при Габи да е някоя лек анастинка само и бързо се оправи а Вики да не прихване  Hug
Жабче и аз като другите много се надявам да не се окаже асма.Джони имаше някога и добре знам какво преживяваш в момента.Толкова тежки пристъпи ми е правил,че директно са му биели конска доза урбазон.През останалото време беше на вентолин,но при него израстна това и сега да чукам на дърво е ок.Последния ни пристъп беше в първи клас.Много се надявам да не се потвърди диагнозата и детенцето да няма повече такива пристъпи  Hug Hug Hug
Рони недей моляти се така  Naughty.Къде ще изчезваш ooooh!.Та тук всички си умираме за теб  Hug.Много цунки на сладката Мария и моля ти се покажи я не я крий  Heart Eyes
Desirée  добави и бяс Габи към мелето за маслинката  hahaha.В новогодишната нощ омете само маслините по салатите и цуна малко винце .От какво живее това дете още ми е чудно  Thinking.
Миме отново ми събра очите с стил  Crazy.Абе вие там по ХаМеРиКаНсКи  сте друга класа  Crossing Arms.Ох ставам ,че Алекс се наспа и вече надува гайди и кавали.Ей това дете ми съкрати живота  ooooh!.Когато мога ще дописвам за нейна милост Габриела  Whistling
ето малко снимки ,ако някой има време за губене....
http://emiliarie.snimka.bg/family/v-ochakvane-na-novata-godina.557257.21949081

# 610
  • Някъде там...
Здравейте! Минахме през д-р Куфарджиева днес, много  е мила и с подход към децата. Ако на някой му трябва пулмолог, я препоръчвам с две ръце. Не мога да кажа същото за останалите служителки в МЦ Женерали-Закрила - оказа се, че ни няма в списъка т.е. нямахме час, при положение, че съм записала такъв отдавна и имахме малко разправии. Диагнозата ни е Начална форма на астма, лека форма. Изписа ни Сингюлер до юли, по ЗК. С него се надяваме да овладеем пристъпите и да закрепим детето. Наесен може да се включи нов курс. Ако продължава да прави пристъпи - ще има и други лекарства. Туй то... Още е много малка, за да се каже на 100% че е астма, но има сериозни съмнения за това.

Чоки, ЧРД! Жива и здрава да си!

Рони, ще кача снимки по-късно днес, отдавна се каня, само да ме оставят дребните.

# 611
  • Варна
Благодаря ви, момичета!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Влизам набързичко да почерпя:

Жабче, кофти, че се е потвърдила диагнозата, но добре, че е в лека форма! Надявам се да овладеете пристъпите и да се оправи напълно сладуранката!

# 612
  • София
Чоки, Ч.Р.Д!
Всичко, което ти е на сърце да ти е в ръце, и все така да хубавеят и да те радват любимите ти хора! Щастлив и незабравим ден - ден от мен!   

# 613
  • Някъде там...
Малко снимки, макар и в насипно състояние, просто нямам време да ги надписвам, извинявайте: http://www.snimka.bg/?album;aid=561414

# 614
Чоки, ЧРД!!! Бъди все така усмихната и ведра!!! Желая ти много здраве и късмет и мнооооого да те слушат у дома! Simple Smile)) Че и на работа, за да ти е по-лек животът!  Hug
Жабче, много са сладки джуджанките! А какви големи чинии със салати ядаааат!!!! Явно са попрояли мадамите! Пу-пу!
Вери, е няма такава гадост! Бързо да минава.... добре, че шефът явно е пич! Все така да я кара, а на мъжа ти и Габи бързо възстановяване.
Моят Вики е болничък - с Т е вече 2 дена. Неговата педи каза задна хрема и изписа 40 лв в сиропи и капки.  Ние обаче си караме засега на хомеопатия, дано се оправи. Седят си с тати вкъщи. Минаха днес през градината да ми донесе нещо мъжът ми, как му се влиза на миличкия ми да си играе с децата! Чак се разплака да вика ИААА, ИАААА, което на неговия език значи там.
Иначе и той е в графата на много проговорилите - казва но, де, тлиии, челии (четири) - това е единствената дума, в която казва Ч. Иначе Ч-то звучи по-скоро като Т - тито (чичо), тай ме (чай с мед), мон (лимон), кал кал (портокал), инки (мандаринки). Метнал е плодовете здраво.  Има си страшен Та та (влак) - голяма игра пада с него. Повтаря много нашите реплики. Обаче се усеща едно съскане и фъфлене.... малко ме притеснява дали ще се изчисти говора, но определено е доста рано да го мисля!
Но най-любимото си остава не, няма, не не иска!!!
И тотално не яде! Вече направо се чудя как я кара, та той не се спира. Поне прояде мандарини и портокали, краставици и кисели краставички. иииии....... кисело мляко........ и това е! От 2 седмици май сме само на това. И някой десерт от време на време от кухнята и рядко кюфте или кебапче. На Нова година яде с лъжица соса (олио и оцет) от салата с ряпа и моркови. Даже и хляба спра. Даже и хляба и солетите отказа!  #Crazy
Ноооо това да му е проблемът, да се оправя сега, все някой ден ще прояде.
Много  Hug на всички дечица! Много са ви хубави снимките. Аз сега ще се пробвам да кача малко новогодишни кадри.

Общи условия

Активация на акаунт