Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 035
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро(ден) Mr. Green момичета Mr. Green
Олче страхотно кафенце си спретнала Hug
Наннида му изям къдриците на Каинката(чичо) Heart Eyes ти си герой по кърмене Peace
и в тая връзка има ли още мами героини дето кърмят? Hug
Десирее Ани обича ли банани?
Моето Диди само като ги помирише и бяга  Joy а иначе всичко друго почна по-много да яде последно време си е набелязала кисели краставичкии ни побърква, аз много не искам да и давам, че са солени, но тя като почне какааа и се лови за вратата на хладилника и не мърда докато не и дам, лъжа я с кашкавал, правя се че не разбирам, но в момента в който види буркана в хладилника се хваща за него и край няма отърване hahaha Joy

# 151
  • София

Кафенце, много красиво това Кари!  Heart Eyes Какви размери докара вече малката красота? (изглежда ми доста големичка  Heart Eyes)

Благодаря, Рони  Hug ! Последно беше 86 см. и  13.300 кг. , но сега  се стопи милото ми медено слънчице - 5 дни нищо  не хапваше докато беше болна ,умрях от притеснение . Какво ли не и сготвих и предложих . Добре, че  започна да оздравява  Praynig ! Че съвсем ни ги нямаше бутчетата Heart Eyes  .

Миме, Дидито е голям сладур  Heart Eyes ! Не я бях виждала отдавна .

Нани, готвачите са много сладки  Heart Eyes  Heart Eyes ! Да цункаш Чичо Каинчо  Grinning ! Кари бърбори всякакви думички, но упорито отказва да научи името си . Аз повтарям като малоумна " Кари, Кари " , а тя ме гледа с презрение  hahaha  и инат в погледа  Crossing Arms . Иначе, ми представя господата "Душ" и "Бойлер" в банята , отвън вика като луда по баща си "Мечоооо , Мечоо " и  знае имената на всички съседи, нооо стигне ли се до това тя как се казва - гледа хората мръсно  Shocked  hahaha ! И вчера една баба " Как се казваш ти, хубавице ? " и се навежда а  Карото се отръпна и я гледа изпод вежди навъсено  Angry . И мама не казва, но тати... ооо...по хиляда пъти на ден  Crossing Arms ! На мен също ми вика Мечо  hahaha . Детето сигурно си мисли, че така се казваме  Laughing .

# 152
Миме, обича само ако са купени навън. Whistling Не ги ли види, че висят някъде на сергията, не ги иска Crazy.
Ако трябва да я наричам по това, което обича винаги, навсякъде, по всяко време, трябва да е Ани сладката церевичка (на последната снимка се мръщи, защото и пАри, ама кой да чака да изстине?! ooooh!)   Mr. Green. Само да и замирише отнякъде на царевичка, и започва ''папам, папам, даййй'' Laughing.

Kafenceto, много хубав речник си има Кари. Grinning.

# 153
Миме, обича само ако са купени навън. Whistling Не ги ли види, че висят някъде на сергията, не ги иска Crazy.
Ако трябва да я наричам по това, което обича винаги, навсякъде, по всяко време, трябва да е Ани сладката церевичка (на последната снимка се мръщи, защото и пАри, ама кой да чака да изстине?! ooooh!)   Mr. Green. Само да и замирише отнякъде на царевичка, и започва ''папам, папам, даййй'' Laughing.

ОО ще я изям с тези опашлета много е сладка таз Ани Heart Eyes

# 154
Ако трябва да я наричам по това, което обича винаги, навсякъде, по всяко време, трябва да е Ани сладката церевичка (на последната снимка се мръщи, защото и пАри, ама кой да чака да изстине?! ooooh!)   Mr. Green. Само да и замирише отнякъде на царевичка, и започва ''папам, папам, даййй'' Laughing.

ОО ще я изям с тези опашлета много е сладка таз Ани Heart Eyes
Взе ми думите от клавиатурата Mr. Green Особено като духа топлата царевичка Heart Eyes А пък Дидито е толкова сладка мадама, прилича ми с тази рокличка на някоя колежанка Heart Eyes А Ени колко е порастнала, напраааааво... А пък Каинчо с тези къдри е като някоя кукла-момче, от тези дето ги продават с едни костюмчета с елечета Heart Eyes
Вики доскоро като я питахме как се казва, казваше "Бебе", после "Беба", тя в яслата е най-малката и явно така й викат, но след много упорити обучения от наша страна, вече казва, че се казва "Тити", а кака е "Баби". Иначе всичко повтаря като папагал, понякога като е на кеф (което напоследък е все по-рядко Twisted Evil) кака й я кара да повтаря разни думи и пада голям смях.

# 155
  • София
Елина също не е фенка на бананите. newsm35
Батко и сигурно само това признава, от плодовия свят Tired, ама тя - ТЦ! no

Царевичка и салатки Crazy обожава, особено любима ни е снежанката, страх ме е да и давам много, че няма граници Mr. Green и после боли коремчО. Animal Pig
Деси, ти си знаеш и без напомняне, ама да нацелуваш Ани-Сладката-Царевичка! Laughing Голяма сладост, наистина!  ladyuu

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 17:01 от ღолчеღ

# 156
Набързо се включвам да пусна снимките. http://mamo4ka.snimka.bg/children/november2010.550100.21482893
Как се къпем в банята и от кръщенето. Много малко, но Маги не искаше да снима много.
После ще заключа албумче Heart Eyes

# 157
Mамочка, имаш прекрасни, слънчеви дечица, също като теб! Flutter
И Аничка- царевичка каква муцка има, само за хрускане!
Кафенце, и ти да нацелуваш меденото ти слънчице. Hug
Моят "чичо"/сега свързвам "чичо" с "Кико", дали пък не се опитва това да каже, въпреки, че К-то го владее добре newsm78/... та той сигурно вече тежи под 9 кг. с тези негови едномесечни диетки. Tired А баткото е под 15кг., Кари скоро ще го изпревари... Joy
И Кико не говори с непознати и гледа изпод вежди, иначе няма спирка...
Ех, Рони, не иска и гуш, не дава да го пипам, като чуе, че отварям шишето с вода вече се мята като риба на сухо, бибата изстрелва със 100км/ч. /не помня откога не я е цокал/,вече си мисля за термос с вода под ръка и АМ, като постепенно го разреждам. newsm78
Какво стана с вашето пико? Нитритите?
Емили, как сте с Алексче? Hug

# 158
Мамочка, какви сладки жабченца!  Heart Eyes Heart Eyes . Прииска ми се и на мен да цамбуркам в такава вана, с такава компания.  Grinning
Миме, Олче, Вери, Нанни, благодаря, и на вашите принцеси и принцове (малки и големи) много сладки целуФки!!!

П.П. Анелия поздравява всички навън, маха с ръчичка на всички- познати, непознати... на колите даже (по-точно на шофьорите), които минават покрай нас, маха за ''здрасти/чао'' Crazy. Ако някой пешеходец пък се спре и я заговори, става страшно  smile3560, нещо започва да говори, да обяснява. Laughing, няма мърдане. Като я дръпна и се опитам да я отклоня, започва мен да убеждава да си стоя мирна. Mr. Green
Като звънне някой на вратата вкъщи пък, пита (по-точно крещи) ''кой е'', подскачайки радостно, и очевидно надявайки се да идват гости  Crazy

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 20:34 от Desirée

# 159
Дребка ходи на ясла вече 2-ра седмица, понася й чудесно, адаптация - перфектна, а моята адаптация - още по-перфектна  Laughing
Единственото лошо е, че завъди хремка, от която й се стичат секрети в гърлото, а не мога да я навия нито да смръкне, нито да издуха носа и само хъркори и се ядосва и реве, от кото още повече секрети се отделят, още повече хъркори и още повече реве  Tired ТОва се случва само нощем, през деня все едно нищо й няма...Давам й какво ли не, в носа капя последно Коларгол, но много ми е трудно да й слагам каквото и да  в носа, мята се, крещи, ужас...а и той както цапа, направо съм на тръни постоянно. Момичета, колко време продължава една такава хрема? Че вече се влачи така от почти седмица и не виждам светлина в тунела...

# 160
  • Бургас
brilliantine, радвам се за адаптацията  Hug

Далинка най-накрая загърби обикновената хрема, но от няколко дни е с тази като вашата и даже и на нас предписаха същите капки, много кашля милото докато спи и като се събуди  Rolling Eyes
Освен тях пие Флавамед и й мажа гърдичките с едно мехлемче за затопляне.

И аз затова щях да се включа да попитам маминките какво им е мнението за тези 'кафяви' капки и дали помагат, все пак знам че не трябва продължително време да се слагат.

Детенцата са ни разкошотия, с моята всеки ден се забавлявам и изненадвам, все нещо ново изскача и пада голяма веселба  Heart Eyes Чак понякога като трябва да й се скарам и тя очаква с подозрителен поглед, прихвам да се смея и завършва случката с кикот  Mr. Green
Чудя се сега как да я опазя от прескачане на оградката на кошарката, щот за нищо вече я няма  Close

Започна да ме отменя в декорирането на стаята, след като взех и овършах де що има снимки да не ги съсипе, тя си намери албумчета и веднага запълни празните места с подбрани снимки  Crazy (напр. мама как пие бира с приятелки  Mr. Green ) как да не го похвалиш дЯтето  Party

# 161
Коларгол (черните капки) трябва да се капе не повече от 7 дни (много изсушават лигавицата на нослето, на нас винаги ни ги изписват за 3 дни), и обикновено при водниста хрема. Понякога е доста упорита обаче (10-ина дни, че и повече)...аз капя лайка, сребърна вода, клеева тинктура.
Има една приказка, че с лекарства хремата минава за 7 дни, а без лекарства- за 1 седмица.  Simple Smile
brilliantine, радвам се, че чувствата ви са взаимни със Зузи относно яслата. Grinning А знаем ли вече какво ще е бебчето (освен, че добро и красиво като кака си, пу-пу)?

# 162
brilliantine, на Вики хремата продължава вече 4 месец, не е спирала откакто е тръгнала на ясла, но аз давам различни хомеопатични, от които ту понамалява, ту се увеличава, но не слиза по-надолу. Това е от съчетанието ясла-зъби.
Аз капя лайка (в 100мл вода 1 пакетче) и също промивки с физиологичен разтвор, но не стеримар или т.п., а банка физиологичен разтвор и с една игла и 10 кубика спринцовка, 5 кубика в едната ноздра, 5 в другата, много е гадно, но много ефикасно. Като пръснеш в едната ноздра излиза от другата. Това се прави поне 3-4 пъти на ден, най-добре 6-7 пъти. Ако е на ясла, прави го сутрин, след като я вземеш следобед и докато си легне още 2 пъти. По-добре е първо да се пробва с тези промивки 3-4 дни и тогава вече да се прибягва до капки. Черните капки са ефикасни при водниста хрема, не трябва да ги капете, когато вече е слязла към гърлото, тогава трябва по-скоро някакво за втечняване на секрета, нещо като АСС.

# 163
  • Бургас
Сетих се и за друга смешка, харесала си е явно една блузка и въпреки че бях я сложила за пране, тя ме гони из къщата като ми я носи да й я обличам, зоррр  Mr. Green Опитва се сама да си я сложи, някак я намести като наметало  Laughing Докато не й я облякох не миряса  Crazy Party
Слънчев ден от нас  Hug

# 164
Бен, аз пък чух че коларгол е в крайния случай, когато вече нищо не помага, и не повече от 5 дни. Обикновенно упорита хрема минава между 7-10 дни, но има и такива други случаи като описа Вери. От хомеопатични съм давала на Маги "назо-хилл", дава се през уста , не се капи в нос, и много ефикасно. На миша промивам носа със Стеримар, изчиствам, и слагам вибоцил само ако не може да заспи защото не може да диша и бибата пада. Гледам да яде плодове, правя фрешове и слагам лук до взглавница. Peace

Днес разбрах, че в групата на Маги едно момче се разболя от шарка Rolling Eyes Кофтиииии!

Общи условия

Активация на акаунт