Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 035
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • София
П/в хрема не давам нищо, първо, защото им е кошмар и на двамата да ги натискам и да упражнявам безсмислен терор Naughty, и второ - аз съм от лагерът, който споделя мнението, че хремата държи една седмица, независимо какво се избиваш да купуваш и цЪкаш. Naughty

Мамочка , да нацелуваш двете красавици! Heart Eyes Heart Eyes А те - теб! Laughing Heart Eyes Hug

# 166
Промивката е най-доброто средство според мен, за да не се стигне до АБ капки и жълто-зелени сополи.
Ние след 4 години стаж с баткото най-накрая се решихме да си купим инхалатор. Сега вече при сополи и кашлица слагам маска с физ. р-р и хем носа чист, хем не слиза кашлицата към гърдите. Много съм доволна.
Кико наскоро се давеше нощем, а нямаше течащи сополи, с два дни инхалации всичко отшумя.

# 167
Нани, и аз стигнах до изводът, че едни хубави инхалации вършат много хубава работа.  Simple Smile След като няколко нощи преди време, когато дребъл беше с екстри едни такива, банята беше опушена и овлажнена обилно, а на Мария носът се оправи като с магическа пръчка.
Нитритите засега си чакат. Няма температура и й правим бани със смрадлика. Ще повторим пробите другата седмица. тогава ще записвам час при Лилова.
(Деси, върно че бях объркала имената на мамитата тогава  Embarassed)
Кафенце, Кари е перфектна.  Heart Eyes Питах за нейните габарити, защото по спомени ни беше едно от най-едрите априлчета заедно с Ивчето.  Simple Smile

# 168
  • София
Работническата класа май прекарваме най - много време във... форума, нали ронка? hahaha Joy hahaha
 Embarassed

# 169
Най-работните, вдигнете по един лозунг  Laughing:

# 170
Олче, Деси  Joy

# 171
Ей Деси страшен лозунг  Peace аз се самоотлъчвам всеки петък към 3 след обед(вместо до 4 Mr. Green)

# 172
Най-накрая, Имате удоволствието да видите така обещаваните от дъъългооо време снимки на Ния! Embarassed Embarassed Embarassed
от тук нататък:
http://aprilki2009.snimka.bg/children/aprilcheta-na-godina-i-pol … a.547132.21490487

# 173
Незнам какво ще го правя Каинката с тези нощни безкрайни цокания. Не признава биба, ни вода, само цицааааааа. Тази нощ от 3ч до 4ч е мрънкал, на моменти бая гласовито и накрая се предадох.
...
 Казвайте, с търпение и рев ли да спирам това или има и друг начин? Да ги мажа с оцет, да давам АМ? Ама и той се обърква, давам вечер пък нощем не, явно трябва изцяло да го отбивам... newsm78
Нани, и аз бях така, но х2. Тъкмо приключа с единия и идва (защото сами си идваха) втория. 2-3 дни говорихме, че през нощта се спи, а после няколко нощи ги гушкахме и пак в леглата "Шшшшш, спинкаме" при първото промрънкване. Имаше много рев, ама като цяло поотмина. Само сега яслата ги мъчи...  Sad

# 174
Вери, благодаря за инфото как действате с хремата. Аз също не капя Стеримар или нещо подобно, използвам засега патрончетата на Тонимер с физ.р-р. Ти направо ме отчая - 4 месеца сополи...то нямаше да им обръщам внимание, ако не й пречеха да диша и да реве заради това по цяла нощ  Tired Коларголът знам, че е за водниста хрема, а нашата е точно такава - много й текат сополи - и навътре, и навън. Ама мноооого трудно й слагам каквото и да е в носа, то просто двамата с баща й трябва да я държим, един човек нищо не може да направи, особено с черните капки, дето трябва и да внимаваме да не размажем тоя йод някъде  ooooh!
Деси, ама то бебето отдавна знаем, че ще е момче, сега драмата е с името, че за момчета нещо много трудно се оказа  newsm78
Нани, можеш ли да ми кажеш какъв инхалатор ползваш, че за първи път чувам и изобщо не съм запозната. А вероятно тепърва ще ни трябва. Относно това да не му даваш нощем да суче на малкия - единствения вариант, който проработи при нас е, да не спя в същата стая и даже хич да не се вясвам нощем при дребка. МАйка ми, която тогава се нае да спи при нея, и даваше айрян (че тя тогава отказваше всякакво АМ или вода) като се събуди нощем, след 3-тия ден спря да се буди изобщо.  Peace
Иначе вчера я взех с Т от ясла, нощта беше кошмар, не спахме почти хич, текат й сополи, тя не може ни да ги издуха, ни да ги смръкне и й седят на носоглътката и хъркори...отделно тъкмо се поуспокои носа и се буди с рев от зъби, та давам Панадол. Кашля здраво, давам Проспан, ама сякаш без особен ефект....Доки вика вечер да давам Синекод за потискане на кашлицата, та да може да спи поне нормално, ама аз нещо се чудя дали е добре да я потискам изобщо...
Да ви питам - каква сокоизстисквачка ползвате и доволни ли сте? Аз искам да си купя нова, че старата ми е от време оно и хич не върши свястна работа. Засега съм се спряла на
Philips 1861
Philips 1865 и
Taurus Liquafruits Pro
Някакви мнения?

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 14:20 от brilliantine

# 175
brilliantine, такъв е нашия инхалатор: http://izmeri.com/prX_1176.htm?ref=14&gclid=CP3Mv9XPhKUCFcOIDgodNS6VOA
Може да се ползва както с физ. р-р, така и с лекарство при кашлица, напр. Вентолин, който под формата на сироп при децата има много странични ефекти като сърцебиене, нервност, тремор на крайниците, които при инхалации с него не се проявяват.

villyh, леле, представям си с два броя цицомани какво ти е било нощем. #Crazy

Незнам кой би се съгласил да приспива Кико нощем, ако мен ме няма....няма желаещи. Rolling Eyes

Принцеске, наистина с удоволствие разгледах снимчиците на Ния! Flutter

# 176
Nanny,  а вдига ли много шум този инхалатор? Понеже гледах, че за по-малки деца (бебета) е по-добре да е ултразвуков защото е безшумен, иначе стряскало бебето, а то моето дете много се стряска от шумове на ел.уреди, едва пускам кухненския робот да понарежа това-онова, тя винаги съпровожда процедурата с приличен рев  ooooh! .

# 177
Nanny,  а вдига ли много шум този инхалатор? Понеже гледах, че за по-малки деца (бебета) е по-добре да е ултразвуков защото е безшумен, иначе стряскало бебето, а то моето дете много се стряска от шумове на ел.уреди, едва пускам кухненския робот да понарежа това-онова, тя винаги съпровожда процедурата с приличен рев  ooooh! .

Този ми го препоръчаха, като най-безшумен, бръмчи, но не е като пасатор примерно, по-тих е.
При Кико проблемът беше да го задържа, докато свърши физ. р-р = 2мл. демонстрирахме първо с баткото, редувах маската и на двамата и така...
Има си отделни накрайничета само за нос или само за уста, както и маска за възрастен.
Ето и други видове, но те май са по-шумни:
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=19
http://eruditabg.com/?pid=17

# 178
Аз от Коларгола съм много доволна.Винаги той ни е спасявал когато съм минала през всичко.
Но сега последния път кога пак беше с хрема опитах едни хомеопат.на д-р Михайлов Алиум сепа/дано правилно ги пиша,че не е пред мен тубичката./3-4пъти по 3 срънца.Доволна съм в комбинация капя клеева тинк.разредена и давам клеева и за пие   в чайчето.Преди всяко капане първо промивам със Стеримар.

Вери,това с промивките на носа е наистина много хубаво и страшно помага. PeaceВ йогата и източ.мед.е много известен метод.Аз го знам от дядо ми.Правя си го направо под течащия кран с хладка вода.Смъркам с едната ноздра и да излиза от устата обача.Да не се поглъща.Както правят с конец и канапени въжета някой.Нали се сещаш как си  прекарват през ноздрата и устата Mr. GreenИначе знам и за влизане през една и излиза през др ноздра,но с една специална каничка с накрайник като мущуче.Само,че там не съм наясно как става.

Нани,и на мен ми стана интересно за този инхалатор Peace

# 179
  • Лудогорието
Докато не се е събудил Ванката и аз да се включа.
Моята кума скоро си закупиха инхалатор и казва, че е много доволна. Децата й са на 3 и 6 години. Не знам каква марка е, но и аз се замислям дали да не си закупим и ние занапред. Хремата наистина със или без капки държи едно и също време. Опитахме много капки и разтвори, дори и коларгол (колоидно сребро и дестилирана вода)-не виждам особена полза. Сополите текат като река!
От два-три дни Ванката е с разстройство от зъбките в комбинация с подсечено дупе  Sad Давам оризова вода, днес е по-добре.
Миналата и тази неделя го заведох на детски кът сутринта-и аз съм там, пия си кафето на спокойствие  Peace . По принцип е много самостоятелен и не ме търси, но днес имаха сблъсъци с един малко по-голям агресивен батко и резултата-залепнала мама до гъзето  ooooh! И двамата се изнервихме, а с такова желание тръгнахме!
Оплаках ви се  Simple Smile
В петък вечер бяхме на професионален празник с колегите. Не можахме да се развихрим, защото нямаше достатъчно място, а и чичака ди-джей имаше бледи напъни да подобри обстановката . Пълна скука  Tired

Общи условия

Активация на акаунт