, и второ - аз съм от лагерът, който споделя мнението, че хремата държи една седмица, независимо какво се избиваш да купуваш и цЪкаш. 
Мамочка , да нацелуваш двете красавици!
А те - теб!
, и второ - аз съм от лагерът, който споделя мнението, че хремата държи една седмица, независимо какво се избиваш да купуваш и цЪкаш. 
А те - теб!
След като няколко нощи преди време, когато дребъл беше с екстри едни такива, банята беше опушена и овлажнена обилно, а на Мария носът се оправи като с магическа пръчка.
Питах за нейните габарити, защото по спомени ни беше едно от най-едрите априлчета заедно с Ивчето.

Коларголът знам, че е за водниста хрема, а нашата е точно такава - много й текат сополи - и навътре, и навън. Ама мноооого трудно й слагам каквото и да е в носа, то просто двамата с баща й трябва да я държим, един човек нищо не може да направи, особено с черните капки, дето трябва и да внимаваме да не размажем тоя йод някъде 

.
.
В йогата и източ.мед.е много известен метод.Аз го знам от дядо ми.Правя си го направо под течащия кран с хладка вода.Смъркам с едната ноздра и да излиза от устата обача.Да не се поглъща.Както правят с конец и канапени въжета някой.Нали се сещаш как си прекарват през ноздрата и устата
Давам оризова вода, днес е по-добре.
. По принцип е много самостоятелен и не ме търси, но днес имаха сблъсъци с един малко по-голям агресивен батко и резултата-залепнала мама до гъзето
И двамата се изнервихме, а с такова желание тръгнахме!
Препоръчани теми