Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 864
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Enigma, стискам палци всичко да си е наред и да нямате повече такива изпълнения  Praynig
Тази вечер Далинка падна от дивана, но по лице... трески ме тресът с това диване  Rolling Eyes
Последните дни все мрънка, денем и нощем, явно и на нас растат последните кътници и... няма спане, няма спокойствие... започнах да и давам вечер преди лягане Панадол, че поне да е по-лека нощта...
Момичета, започнах през уикенда на едно място работа, а сега и през седмицата ще ходя почасово и на друго място... Другата седмица се местим при баща й на малката и може би... лека по лека нещата да влязат в релси...

Имамама, Честит Рожден Ден! Здраве и късмет, много щастие и изпълнени желания  Hug

ola, леко бременеене  Hug Hug

Еми, Алекс и цялото семейство.... дано... скоро нещата се обърнат... стискам силно палци  Praynig Hug Hug Hug

# 226
Имамама, честит порастване, жива и здрава бъди!

Енигма, това да се чува, пу-пу, дано няма последващи проблеми. Представям си колко са ти ''спокойни'' нощите.  action032

Еми, Hug  Praynig Praynig Praynig

# 227
  • Лудогорието
Вчера надникнах набързо през работно време, но чак днес имам възможност да пиша. Оставих Ванката на ясла след 22 дни в къщи-няма такъв рев  ooooh! Чак на мен ми идеше да ревна. Още кашля, а дробовете са му чисти и гърлото спокойно. Възможно ли е това да се дължи на зъборастежа? Дупето продължава да се подсича през два дни  Sad
Еми, Алекс стискам Ви палци и се моля милички!!! Дано скоро излезете от омагьосания кръг  Peace  Praynig  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed
  party006 Честит рожден ден на патеричка Имамама !
ola приятна случка се е случило  Simple Smile Три броя за героя!

# 228
Бен, най-после хубава новина, дано все такива да са оттук насетне.
Зузу постоя уикенда + понеделник и вторник вкъщи, отмина вдигането на Т, според педи дробовете са чисти и аз я пуснах на ясла. Е няма такава радост - сутрин вече изобщо не реве като я оставям, а снощи не искаше да си тръгне  Shocked
Маймунка, кашлица+сополи според мен може да са от зъби (не само, нали, но поради падналия имунитет да се влачат много време). При нас май имаме точно този случай, опитват се да излязат горните втори зъби, които по брой ще са 5-ти и 6-ти зъб (леле, на повечето дечица тук вече кътници почнаха да им никнат, ама карай). Освен туй засега не се подсича, но се раздрисква периодично и давам Ентерол за овлядяване на положението, да не се стига до рани по дупцата като предния път, че още стоят белезите  Confused
Момичета, в Хиполенд утре има намаление с 25% по случай рождения ден на хипермаркета. Който има какво да пазарува, да действа. Аз, за съжаление май нямам какво, всичко имам за бебето от Зузу, а каквото нямам, ще ми го дадат. И сега се чудя - как да си начеша точно шопинг-крастата?!!  Joy

# 229
Честит Рожден ден, Имамама! Да си най- обичаната и обгрижвана жена   bouquet
 Еми, Алекс  Praynig Praynig Praynig
 Да се похваля : от вчера си имам ученик и аз  Peace. Като за първи ден е минало в  рамките на нормалното.Но днес  ooooh! милия плачеше като го оставях. Даже за малко се спрях да говоря с директорката и той още не се беше успокоил  Cry. Надявам седа се успокой  Praynig.Аз съм в очакване да ме извикат ако продължава да плаче.
 Момичета искам да ви попитам на ползващите услугите на частни ясли и градини :Каква е цената ?
Енигма  Praynig  Hug
Хубав и успешен ден

# 230
Благодаря ви момичета  bouquet
Пола все още не е на сто процента, но най-вероятно и тук снаха ще ме гледа Heart Eyes
Дайте съвет за стимулиране на имунна система, каката тръгна на училище  и постоянно донася екстри и ги лепи на малчо.
Еми Hug
Енигма Hug

# 231
  • София
Дайте съвет за стимулиране на имунна система, каката тръгна на училище  и постоянно донася екстри и ги лепи на малчо.

ola, мила, това е "любимият"  въпрос на наШта педка. Grinning Винаги е била на мнението, че "стимулиране", "трениране" и "развиване" въобще на детски имунитет няма как да се случи без любезното спомоществувателство на НВ Градинския бацил... Mr. Green
Каквото и да даваме, колкото и да ги пазим, детските и сезонни болести се боледуват, и по - добре било от гл.т. на имунитета, това да е в ранна детска възраст. Склонна съм да и вярвам, въпреки, че съм паника на тема болести, и то каква... Embarassed Tired Blush
Много се радвам за сините гащи! Laughing Колко хубаво, че Вики ще си има за-цял-живот-другарче, на същия акъл и интереси... Страхотно! Още веднъж поздравления, страшно ви се радвам! Heart Eyes

# 232
След всичко, случващо се с Еми, имам една огромна молба към всички бременни в момента майки тук.
ОГРОМНА, ОГРОМНА, ОГРОМНА.
Момичета, каквото и доверие да имате на своите АГ, моля ВИ, правете си ФМ при някой, който знае какво да търси като гледа с апарата между него и вас.
Марков, Димитрова (евентуално Врагалева), Томова, Сигридов (дано не му обърквам името на човека).  

# 233
  • София
След всичко, случващо се с Еми, имам една огромна молба към всички бременни в момента майки тук.
Момичета, каквото и доверие да имате на своите АГ, моля ВИ, правете си ФМ при някой, който знае какво да търси като гледа с апарата между него и вас.
Марков, Димитрова (евентуално Врагалева), Томова, Сигридов (дано не му обърквам името на човека).  

Не му  бъркаш името . Сигридов е изключително обстоен и се вглежда и в най-малкия детайл .

Ужасно ми е мъчно за Еми и малкото Алексче  Sad !  Така искам да им помогне Господ  Praynig  и докторите  и да се оправят !

Енигма, гушки и за твоя малък герой  Hug  и дано сте се разминали и всичко е наред !

# 234
  • София

202uu

# 235
ola, за подсилване на имунитета през зимния сезон- клеева тинктура. Естествено, евтино, изпитано средство. Да чукна на дърво, откакто го давам, децата не че са спрели да се разболяват, но по-леко изкарват болежките, пу-пу.  Химии (АБ и разни други сиропи) не съм давала от април месец, хремата и кашлиците лекувам с каквото природата ни е дала. Simple Smile. Учудващо и за мен, ефикасно е, a много скептично бях настроена по въпроса до преди няколко месеца.

Belbey, честит ученик. Hug Дано само в началото е така, и да се адаптира по-нататък.

maimunka07, кашлиците понякога са доста упорити. Може и да има връзка със зъбките. Дано привикне (отново) Ванко в яслата. Hug

Присъединявам се и аз към призива на рони! Hug Нека всичките ни настоящи и бъдещи бремелинки се радват на спокойна бременност, и живи и здрави бебенца.  Praynig

# 236
Айде, и аз да се изкажа за досадната кашлица.
Маймунка, до нашата градина сутринта е просто невъзможно да дишачовек зима! Ужасно мирише на изгоряло от печки и не знам какво! Явно хората се отопляват на каквото им падне Twisted Evil Дори здрави деца започват да кашлят и кихат, а аз имам чувство че се задушавам. Обикновенно минава след час -два, но при едно момиченце не. Оказа се че тя има алергия на това изгоряло, това го установи алерголог, и детето ужасно кашля през цял ден.
Днес на плуване говорих с една майка на 7г. момче, което не спира да кашля много отдавно. Тя сети да го заведе на алерголог, и се оказа че има алергия на акари в постелно бельо.
Не задължително всяка кашлица = алергия, но все пак давам го за пример. Може да наблюдаваш детето си, при кои моменти кашлицата се усилва.
За имуностимуланти давах на Маги като ходеше на ясла и 1-2 група в ДГ сироп "Саностол". Повечето беше за моето успокоение, защото като имаше вирус носех ме го вкъщи задължително. Правих ме и вакцина срещу грип, но се отказах ме от миналата година.

Рони, много растроих се  Cry Не знаех,че проблеми на Алексчето е от някакво безхаберие  Cry Благодаря ти, че държих в течението  Hug Моля се за тях, всичко да е наред! Praynig

Енигма-чка! как е Томчо-сладко бонбончо? Много се радвам ,че най-накрая ще се запознаем!!! Heart Eyes

# 237
Варненки, предлагам среща на откриването на новия детски център във Варна: събота 10:30ч. За контакти: снеш. Тя, предполагам, за да не я обвинят в реклама не се хвали, но предполагам, че всичко ще е направила перфектно.

рони, аз, защо имам спомен, че Еми ходи при Марков? Много не ги знам софийските лекари, но този съм го чувала най-често и така си мисля... Ох, дано да се оправи всичко при тях, и за Алекс и за Еми. Много ми е мъчно когато страдат толкова малки душички Cry

# 238
И аз сега си мислех за тях, тази жена без душа остана... Cry А още едно мъниче я чака вкъщи. Cry Рони, Олче, Деси, знаете ли нещо повече, имат ли нужда от помощ, предполагам имат близки, които са се отзовали? Незнам, може би има нужда от глътка въздух, да идем да я видим, ако можеше бих останала при Али, що пък да не може... newsm78 Сигурно и финансово вече изнемогват, тя едва ли ще каже...Уф! Tired

# 239
Nanny, трудно им е отвсякъде. Tired Еми и мъничето са в Пирогов, не знам как стои въпроса със свижданията. Не знам и как се оправят половинката и, и другите и деца вкъщи, Габи... Rolling Eyes
very nice, правилно си спомняш.

Общи условия

Активация на акаунт