АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 63 260
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Велмар,
честит имен ден на Дари и честито ти християнче  Hug

Нана чета и тук и във фейса и все се каня да те поздравя за силната воля за диетата. Супер си. Пожелавам ти успешно да задържиш фигурата. Един познат ми беше казал, че клетките на тялото помнели 2 год. та зорът бил горе-долу толкоз, после било лесно.

# 526
Pouh, ЧЕСТИТО! Лека бременност! Hug
Velmar, честито християнче!И честит имен ден на Дария!   bouquet

# 527
  • София
Велмар, честито ти християнче  bouquet Дар, дар, ама с два дара е по-хубаво, да знаеш Wink
Ххаха, по-хубаво не мога да го кажа  Simple Smile Hug Честито на Дари и от мен!  Heart Eyes
Не знам дали помнят 2г клетките, моите и повече време са били по-фини от сега, пък нещо забравиха  Thinking Crazy Laughing

# 528
Pouh, честито!  bouquet Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.

Аз още ще се постискам с повтарянето. Wink Нещо не ми се иска в момента.

Честит имен ден на Дари. Да е жива и здрава!
Велмар,честито християнче!

# 529
  • София
Заинтригувахте ме, та мисля, че открих и третата за последното тримесечие на тази година бременна  Wink.....но всяка има право да си каже, когато се почувства готова

# 530
  • София
Казвам си Mr. Green Аз съм третата и съм заедно с Ванчето за ноември дай Боже Praynig
И сега ако се окаже, че сте надушили друга, а не мене Laughing hahaha
Много в началото съм, а и този път почвам с проблеми, сега се върнах от лекаря и един месец ще съм на Дуфастон, Магнезий и Нош па, че точицата нещо се бунтува Heart Eyes
Имам нужда от позитивна енергия и стискане на палци Peace

# 531
Бубче, стискам палци за  малката точица. Praynig Честито и да нямаш повече проблеми до края.

# 532
  • София
Пух, благодаря ти мила. Нямам намерение да се изпускам втори път по този начин, така че 2-3-4 - колкото години трябват, толкоз.

Албенче - зависи от гледната точка Mr. Green

Бубче, честито и на теб и на Сашо! Много любов ви желая!

# 533
  • гр.София
 Докато съм спала,се извалял дъжд от новини Crazy
Бубче, Пух,силно и дълго ще стискам палци-леко да бременеете.
 Велмар,честито християнче и имениче.Да ви е здрава и щастлива.

Аз мързелувам. Седим си сами със С. Аз спах,тя си рисувала-златно дете Simple Smile.

# 534
Бубче, видях те и теб в очакващите /Елфчето ме заинтригува/ Имаш много положителна енергия от мен Hug И на мен ми беше изписана точно тази комбинация, в началото с Деница, но от Нош-па -то повръщах и го спрях самосиндикално.
Блан, златно е детето, знае, че трябва да пази тишина Simple Smile На мен последния път като ми беше зле и бях заспала на дивана, Деница е седяла до мен през цялото време без да мръдне.

# 535
Бубче, ЧЕСТИТО и на теб! Стискам палци всичко да е наред. Peace

Днес много хубави новини! Simple Smile

# 536
  • София
  Цвети разконспирирали са те. Знаеш, че стискам усилено палци  Hug

# 537
  • София
Бубче, теб видях  Embarassed Имаш всичките ми стиснати палци и много положителна енергия!  Praynig Praynig Hug Аз с Ивчо пих Утрогестан и Папаверин. Почивай повече, ако е възможно!  Hug

# 538
  • София
Eх, че хубави новини  Hug
Ванче, Пух, Бубче, лека бременност ви желая и прекрасни бебоци на финала.  Hug

# 539
  • варненка от София
Ей, Цвети, ама вие не се спряхте с новините бе. То човек да не ви остави малко и изпозабременяхте на куп  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде и на теб много положителни сили ти пращам и без проблеми да е!

Общи условия

Активация на акаунт