АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 63 247
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Някой беше казал,че това със забременяването било като вирусна инфекция-винаги се случват поне няколко накуп в едно обкръжение Mr. Green newsm78 В което,естествено,няма нищо лошо Laughing
Честито на всички тръпнещи и очакващи и много,много лека,щастлива и продуктивна бременност. Hug

# 541
 newsm44 Честито и на Пух и на Цвети!!! Пожелавам ви лека бременност и красиви и здрави бебоци на финала!! 
Бубче спри се бе жена! Почини си и ще видиш как всичко ще се оправи и аз имах проблеми и тежко кървене с Ели дори си мислех че всичко е свършило но Бог и я запази, така че моли се, пази се, и всичко ще е наред! Имаш и моята мислена подкрепа! Този ноември се очертава прекрасен!

Велмарче честито христянче , Дария е истинско сладко съкровище! Ще видиш че ще дойде време и ще ти се прииска още едно, всяко нещо с времето си  Peace

Ние сме планирали тази работа сега за лятото и дай Боже всичко да е наред най сетне ще кръстим и Еличето. Много планове станаха да видим  ooooh!

# 542
  • у дома
мно-го сме, сил-ни сме!  newsm68   Mr. Green
pouh, bubche, честито и на вас  Hug    bouquet

стискам палци всичко да е наред и пращам положителни мисли на всички бременни от темичката   Hug Hug

ех, че хубавоо
Heart Eyes

# 543
Ехаааа, страхотно начало на мрачния неделен ден!

Краси, Цвети, много,много се радвам за вас! Лесно и безпроблемно износване на здрави бебета! Hug

велмар, честито християнче!  bouquet

С второто дете е като с първото - преди да се е появило, не знаеш какъв кеф е. Wink

Дано и още бременни мами да се появят...току виж Блу пак се разписала. Mr. Green

Вчера Гого от Люлин до вкъщи ми обяснява в колата за най-добрия му приятел Толга, с когото са приятели от бебета и ще останат завинаги, и с всички други деца в ДГ се е карал, а само с Толга не е, защото му е най-добрият приятел и т.н....това е съкратеният вариант, иначе като започне да нарежда е като някой баба... Mr. Green

# 544

С второто дете е като с първото - преди да се е появило, не знаеш какъв кеф е. Wink

Дано и още бременни мами да се появят...току виж Блу пак се разписала. Mr. Green

Вчера Гого от Люлин до вкъщи ми обяснява в колата за най-добрия му приятел Толга, с когото са приятели от бебета и ще останат завинаги, и с всички други деца в ДГ се е карал, а само с Толга не е, защото му е най-добрият приятел и т.н....това е съкратеният вариант, иначе като започне да нарежда е като някой баба... Mr. Green

Joy каква завидна памет  Laughing как помни кога е бил бебе , милото, разсмя ме Анди  Mr. Green
А за второто си абсолютно права  Peace

# 545
  • гр.София

Е тя нали се разписа вече?!

Албена,Деничка е по-златна от С  Simple Smile

# 546
 Хайде голяяяямо Честито и на Пух и Бубчето!!!! Много да сте здрави и двете в комплект с родените и очакващите се дечица !!!
 То, вярно на човек да му се прииска второ бебе покрай вас ... Simple Smile)) Аз не съм се зарекла, като Нана и Велмар, ама ще трябва татко да търся, а май хич не ми се занимава с това  Mr. Green  Ама пък Бубчето ми е пример, че и такива неща се случват..., та няма да се предаваме Simple Smile))

Велмарче, здрава и щастлива да ви е Дария ! Heart Eyes Heart Eyes

( А, тези които четем и във Фейса знаем и за още една наша любима съфорумка , която е бременна Simple Smile)

# 547
  • у дома
( А, тези които четем и във Фейса знаем и за още една наша любима съфорумка , която е бременна Simple Smile)

не една, а две  Mr. Green

ето, пак се разписах  hahaha  Embarassed

# 548
  • варненка от София
Хъм, а тя тая другата не е ли вече като да ражда, м?

# 549
МИленка, не ме слагай  чак в отбора на Нана Wink Тя е направо фанатик по темата. Аз не съм се заричала никога, просто на този етап не ми е актуална темата .Иначе принципно ми се иска второ дете....някога .НО- има много ако... Симо не е нужно да бъде навиван .Той е "За" с 2 ръце, но, към  настоящия момент и двамата сме единодушни че не е приоритет това  Peace. НИкога не казвай никога...живота ще покаже ...А дотогава, избягвам случайностите.Веднъж ми се случи непорочното зачатие, нямам намерение втори път да извадя този късмет Laughing
Хайде, хубав ден  ви желая.Аз се заемам с работата Grinning
И....честита пролет  bouquet

# 550
  • София
МИленка, не ме слагай  чак в отбора на Нана Wink Тя е направо фанатик по темата.

Ако фанатик е човек, който си дава сметка първо за реалността - ок. Ако не - без квалификации, моля те.

# 551
Ехааааааа....Това са хубави новини  Laughing Бубче, Пух, честито, милички  Hug Желая ви от сърце много лека и безпроблемна и най-кротките и усмихнати бебчета на финала  Praynig Hug Бубче, много те мисля, да знаеш  Hug Hug Hug
Велмарче, честито ви християнче   bouquet Да целунеш чаровницата от нас  Heart Eyes

Блу, ти хубаво се разписа, ама нали ме знаете колко бавно стоплям  Embarassed За едната  preggo от фейса се сетих, ама другата........

# 552
МИленка, не ме слагай  чак в отбора на Нана Wink Тя е направо фанатик по темата.

Ако фанатик е човек, който си дава сметка първо за реалността - ок. Ако не - без квалификации, моля те.

Има си тълковен речник за думите Wink Реалността може да е една от причините за твоята категорична позиция.Всеки си има доводи.Аз не се бъркам и не ме вълнуват  причините за избора на един или друг човек.Това са  прекалено лични неща и всеки си решава Peace

# 553
  • София

Има си тълковен речник за думите Wink Реалността може да е една от причините за твоята категорична позиция.Всеки си има доводи.Аз не се бъркам и не ме вълнуват  причините за избора на един или друг човек.Това са  прекалено лични неща и всеки си решава Peace

Именно. Само че аз не наричам фанатици тези, които са решили да имат второ дете.  Wink

# 554
ох, много си докачлива нещо.... Обикновено се гордееш с категоричната си позиция и не се бъзгаш.ХИч и не ми е било цел да влизам в полемика с теб.Явно рано сутрин интонацията и търсеният шеговит тон убягват...

Общи условия

Активация на акаунт