В което,естествено,няма нищо лошо Честито на всички тръпнещи и очакващи и много,много лека,щастлива и продуктивна бременност.
Честито и на Пух и на Цвети!!! Пожелавам ви лека бременност и красиви и здрави бебоци на финала!! 

каква завидна памет 
)) Аз не съм се зарекла, като Нана и Велмар, ама ще трябва татко да търся, а май хич не ми се занимава с това
))

)
)
Тя е направо фанатик по темата. Аз не съм се заричала никога, просто на този етап не ми е актуална темата .Иначе принципно ми се иска второ дете....някога .НО- има много ако... Симо не е нужно да бъде навиван .Той е "За" с 2 ръце, но, към настоящия момент и двамата сме единодушни че не е приоритет това
. НИкога не казвай никога...живота ще покаже ...А дотогава, избягвам случайностите.Веднъж ми се случи непорочното зачатие, нямам намерение втори път да извадя този късмет 
Тя е направо фанатик по темата.
Желая ви от сърце много лека и безпроблемна и най-кротките и усмихнати бебчета на финала
Бубче, много те мисля, да знаеш

Да целунеш чаровницата от нас 
от фейса се сетих, ама другата........
Реалността може да е една от причините за твоята категорична позиция.Всеки си има доводи.Аз не се бъркам и не ме вълнуват причините за избора на един или друг човек.Това са прекалено лични неща и всеки си решава
Реалността може да е една от причините за твоята категорична позиция.Всеки си има доводи.Аз не се бъркам и не ме вълнуват причините за избора на един или друг човек.Това са прекалено лични неща и всеки си решава