АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 62 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Много ми липсват тези тържества в градините  Rolling Eyes

Айла, радвам се много за пътуването ти, ще си починеш и ще се усетиш човек  Hug

Елфче аз си мисля че първите две-три години и пубертета са проблем,зависи от детето разбира се. Другото минава бързо и неусетно Simple Smile Поне при мен е така, тези 10 години между 3 и 13 при Ники не ги усетих. Така че споко, като тръгнат всички на градина и у-ще ще усетиш колко много свободно време имаш и ще е по различно Simple Smile

Не винаги стават умни деца, аз съм отличен пример  Mr. Green (майка ми ме е родила на 40 ) , но това не значи че не стават добри хора  Blush
Ние засега също сме казали стоп с бебета, ама то не се знае , знае ли се Simple Smile
При нас може да стане комична ситуация да имам бебе заедно с жената на Ники  Mr. Green

Днес тук е зимен ден, след 10 дни на температури около 5-6 до 10 градуса, днес е минус 8 и вали сняг  Rolling Eyes тази зима не иска да си ходи нещо.

Направете снимки от тържествата моля и ги споделете  Praynig да се порадваме и ние тук на Новата Земя, където още не са започнали такива инициативи  Simple Smile

# 586
  • София
Хм, само при нас ли няма тържество  newsm78 Миналата година пролетното го пропуснахме заради пневмонията, нали тогава боледува Иво, сега нищо не се говори.  Crossing Arms
Марго, при моя съученичка е така - баща й има внучка по-голяма с 1г от нея  Mr. Green , но то при тях е друга работата, защото втората му жена (майката на моята приятелка) е на възрастта на дъщеря му от първата жена  Crazy Crazy

# 587
  • София
Както вече се оплаках и ние нямаме тържетсва в градината, на мен ми е терсене Confused Не че сега не си е вкъщи Ина, ама нищо не сме видели от тия деца вече втора градина. Добре че от приложните изкуства ми носи разни фигурки, та поне от там имам някаква обратна връзка.

# 588
В градината на Дария пък ги скъсват от мероприятия Crazy Тържества има няколко в годината- не броя стандартните  коледни, великденски, бабо мартенски и т.н.... темати4ни.Вчера им беше голямото тържество на цялата градина.ОДЗ-то се казва Пролет, та там са големите неща.Тяхното ( на групата) годишно ще е началото на април.Дария има пак някакво стихче- то си е цяла поема- ферман  от 6-7 куплета..... После си имат годишно тържество- концерт  на народните танци, на модерните латино танци, и  друго на вокалната група.Големи изяви- голямо нещо Laughing

# 589
И при нас тържеството е утре и май Гого ще е заек. Simple Smile Стихче едва ли е научил, но докато оцветява (това е новата мания) си повтаря до безкрай: А боичка златна нямам да нарисувам мама. Laughing

Айла, криво ще ти е, но пък е много хубаво и странно да си 'откачена' от децата за известно време. Wink

# 590
  • София
Явно трябваше да се оплача тук, за да разбера, че все пак май се организира нещо, но не трябва да издават на родителите. А Ивайло не го бива много по тайните (пример - "мамо, дядо ми даде ш-д, ама това е тайна" Laughing) Питах го дали няма някакви думички да учи и той ги изрецитира, но не трябвало да ми ги казва, защото било изненада  Mr. Green Само че не знам кога ще ни я сервират  Simple Smile Той ще е тревичка  Crazy , обясняваща за намръщен, току-що излюпен бръмбър.  Crazy

# 591
  • София
В нашата градина тържеството ще е  на 6ти април.Подозирам,че е нарочно(може и да е глупаво,разбира се)защото, когато още обсъждаха кога да го направят и госпожата каза,че мисли да е към 15ти април,аз и казах че ще е добре да е след 10ти защото Миши ще е ваканция до тогава.Заради брат му и ние сме си взели отпуска и двамата, и искахме и Миши да го спрем от градина,да сме си заедно,да ходим някъде и така.Тя много се изненада как така ваканция и какви са тези глезотии ,едва ли не,  че и в събота не беше на градина Shocked и още на другия ден казаха,че ще е на 6ти,точно по средата на ваканцията #Cussing out А Миши ще открива тържеството,ще бъде водещ,освен това и дядо ще играе.Чак ме изкушава да не го пусна изобщо,пък му е първо тържество и на мен ми е сигурно по-тръпка от на него Rolling Eyes Имам една седмица да измисля как да процедирам.

# 592
Чудесно! Прекрасно е, когато виждаме собствените ни дечица в една организирана с труд постановка.
Дани ще е лук, а Нана ви каза,че е днес тържеството. Дани знае и други думички -имат витаминки, морков, круша. Баба му е тук и се вълнува повече от нас. Ще я водим и ния да реве. Павел гледа в захлас децата и не помръдва -слуша и показва.

# 593
  • София
И ние имахме тържество в градината...Лъчко беше зайче и козле...Много добре си беше научил репликите и песничката, а после ми изпя цялото тържество, дано се отпуска все повече, че е много притеснителен...Поздравявам ви всички за първа пролет, и съжалявам, че не ви пишем по-често...
 Hug Heart Eyes

# 594
  • София
Иги, радвам се да ти видя тук  Hug

# 595
  • София
  Иги  Hug
  Тържеството мина добре, макар моите да нямаха никакви реплики. Само танцуваха и бяха снежинки. На Николета и падна коронката и беше много нещастна, почти се разплака. Освен това и баща им не успя да дойде и това също ги натъжи. Накрая обаче казаха, че това е най-хубавият им ден  Simple Smile
  Сега съм обещала вкъщи да си направим наше си тържество и трябва да търся думички и облекло...

# 596
  • София
Добро утро. Тържеството на Кало мина много добре. Каза си детето стихчето, пяха, танцуваха. Естествено, като типичен Лъв, грам притеснение нямаше в него. Колкото повече аплаузи имаше, толкоз повече се ухилваше  Mr. Green

# 597
А пък нашето Лъвче, в една от главните роли на загубено зайче, едвам си изфъфли 3-те реплики. Joy Но пък беше много щастлив с 'народните дрехи' и едвам го убедих да ги оставиме в градината. Както каза госпожата: Лесно е да се работи с децата, които сами се натискат, ама я вижте какво сме направили с останалите. Mr. Green

# 598
И нашето тържество мина добре, макар и кратичко. Имаше 4-5 деца, които не поискаха да си кажат стихчетата или пък се разплакаха. За мое щастие Деница ми беше обещала да не се притеснява от многото гости и да си каже силно стихчето и го изпълни Peace Изпяха си децата песничките, почерпиха се и после си поиграха на двора.

# 599
  • гр.София
 И моята лъвица се държа много артистично и самоуверено.

Мамо Иги,наминавай често Peace

Лиани,направо не ми се ще да вярвам,че ще измислят датата ви напук на вас. Но сигурно ги има всякакви по софийските градини.

Общи условия

Активация на акаунт