Айла, радвам се много за пътуването ти, ще си починеш и ще се усетиш човек

Елфче аз си мисля че първите две-три години и пубертета са проблем,зависи от детето разбира се. Другото минава бързо и неусетно
Поне при мен е така, тези 10 години между 3 и 13 при Ники не ги усетих. Така че споко, като тръгнат всички на градина и у-ще ще усетиш колко много свободно време имаш и ще е по различно 
Не винаги стават умни деца, аз съм отличен пример

Ние засега също сме казали стоп с бебета, ама то не се знае , знае ли се

При нас може да стане комична ситуация да имам бебе заедно с жената на Ники
Днес тук е зимен ден, след 10 дни на температури около 5-6 до 10 градуса, днес е минус 8 и вали сняг
Направете снимки от тържествата моля и ги споделете
да се порадваме и ние тук на Новата Земя, където още не са започнали такива инициативи 
Миналата година пролетното го пропуснахме заради пневмонията, нали тогава боледува Иво, сега нищо не се говори. 
А Миши ще открива тържеството,ще бъде водещ,освен това и дядо ще играе.Чак ме изкушава да не го пусна изобщо,пък му е първо тържество и на мен ми е сигурно по-тръпка от на него
Но пък беше много щастлив с 'народните дрехи' и едвам го убедих да ги оставиме в градината. Както каза госпожата: Лесно е да се работи с децата, които сами се натискат, ама я вижте какво сме направили с останалите.
Изпяха си децата песничките, почерпиха се и после си поиграха на двора.