АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 62 622
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А, не, това беше у Емел (освен ако не съм разбрала и тя е бременна също Crazy Laughing)
Мдаааааааааа, затъпяваааам Embarassed Ми и двете да ма извиняват Mr. Green
Пък не би имало лошо, дори и тя да е бременна Twisted Evil

# 571
Здравейте!   bouquet
Много хубави новини - ЧЕСТИТО НА БРЕМЕННИТЕ! Желая им лека бременност.
Аз пък нито съм сърдита, нито съм бременна.  Heart Eyes Просто съм счетводител в годишно приключване и освен това една камара други неща ми възлагат. И така. Но не се оплаквам, просто нямам време за друго. Иначе сме добре. Сега пак ще започне сезона на дългите пътувания. И то времето направо си отлита. Не разбрах кога ни пораснаха децата.
Като ви чета и аз тайничко си мечтая за бебе, но няма никакви шансове да се получи. Мъжът ми казва, че вече е на възраст (42 г.) и не му се занимава - а при нас нещата не се случват по лесния начин. И сякаш и аз нямам сили да мина още веднъж по пътя към успешното забременяване. Та така може би някой ден... нещо ще се случи, а дотогава цялата ни любов е насочена към Толга.
  bouquet   bouquet   bouquet

# 572
  • гр.София
  Дриймс,
 кажи на мъжа ти,че в по-зряла възраст се творят изключително умни деца.

# 573
  • у дома
 Дриймс,

абсолютно  Grinning Дриймс, а и нашия тати ще направи 41 след месец и половина  Mr. Green  ти си знаеш най-добре  Heart Eyes

# 574
  • София
Ех, такива думи изкушават и мен след време да се навия за момиченце  Laughing Но за целта трябва да живеем сами и да получавам мнооого пари. А това едва ли ще стане някога, така че... Crazy
Бубче, от бременността е, не си затъпяла  Wink Heart Eyes

# 575
  • София
Елфче, аз мила, още след първата бременност си останах бременна в мозъка Twisted Evil
Аз оздравявам Party Тази сутрин се чувствам човек, само гаденето ми остана, ама то все още не ща да ми минава Mr. Green Останах си вчера и днеска вкъщи, пък за утре ще го мисля Peace

# 576
Бубче, много правилно решение Peace Бързо се оправяй.
Блан, според един от календарите ми, имаш имен ден днес. Ако празнуваш   bouquet

# 577
  Дриймс,

абсолютно  Grinning Дриймс, а и нашия тати ще направи 41 след месец и половина  Mr. Green  ти си знаеш най-добре  Heart Eyes
Иха- тук са се събрали все умно- творящи татковци Wink И Нашият направи скоро 40. ТОй е навит, ама, аз- младата издишам откъм мерак в момента Mr. Green

# 578
  • София
  Бубче много се радвам, че се оправяш.
  Ние също мислим да приключим засега с бебетата, тъкмо и най.-малкият звяр почна да става човек. Мечтая си някои ден да ги оставим за пръв път при бабата и да сме сами с таткото.
  Мойт мъж пък е само година по-голям от мен. Наскоро направи 30 години, но въпреки това заявява нееднократно, че е приключил с децата, но е разбираемо.  Simple Smile
  Като стана въпрос за пътуване, другият месец началото ще съм за 4-5 дни в Унгария. Реално това ще ми е първото разделяне с децата за по-дълго време и колкото повече наближдава, толкова по-странно и леко притеснено ми става. За каките мисля, че няма да е сериозен проблем, все пак са големи и ще са с баща си, но малкото въпреки че е доста независимо, все пак не се е отделяло от мен и все пак е кърмаче все още, макар и само 1-2 пъти на ден. Въпреки тези страхове, с нетърпение очаквам и аз за пръв път от близо пет години да съм сама някъде и да не се нагала да се грижа за някого, ясно е че ще мисля постоянно за тях, но е някак по-различно  Simple Smile

# 579
  • гр.София
 Какво да кажем ние,дето и двамата сме на по 40 и нещо Simple Smile Но не отглеждаме гении (и слава богу)

Албена,благодаря.  Не празнувам,но важното е ,че денят е слънчев и настроението добро.
 Аз научих сутринта от Иван Звездев ,че имам имен ден Laughing
 И съм канена на тържество в градината...

Бубче,радвам се,че се чувстваш добре.
 Айла,и за твоето пътуване,леко ти завиждам.

# 580
  • София
Блан, няма да ти честитим тогава, ама ти си бъди жива и здрава  Laughing Hug
Айла, разбирам те много добре  Simple Smile , и аз от почти 5г съм така. Всеки ми казва, че сега било лесно и тепърва идвало трудното, като пораснат децата, но аз продължавам да си твръдя, че първите години са ми най-кофти. Може би защото не знам какво ме чака.  Mr. Green
Нашите деца явно ще са глупави, появиха се и двамата преди с таткото да направим 30г  Mr. Green
Бубче, браво!  Hug

# 581
Е, аз какво да кажа като моя мъж е по малък от мен с година (ще посрещаме Христова възраст), явно нашите деца няма да са от умните. Wink Млади сме, но и ние за сега приключихме с децата, ама то Божа работа. Grinning
Бубче, радвам се, че се оправяш. Peace
Aila, първия път когато оставих Вики беше на 9 месеца (и аз до Унгария пътувах  Simple Smile ), все в къщи ми беше акъла.Но не съжалявам, бяхме в Будапеща и въпреки че беше по работа имахме време да поразгледаме - много ми хареса.
Приятно пътуване! Peace

# 582
И аз съм канена на пролетно тържество утре. Деничка ще е лисичка Simple Smile
И имам нови обувки, само ме е яд, че другите, които си бях харесала, бяха свършили, та се прибрах само с един чифт.

# 583
  • София
На Кало тържеството също ще е утре. Аз ще отида, ама баща му сигурно ще е на работа. Та казах на вуйчо му, ако иска да дойде.
Тържеството ще е за витамините.

# 584
  • София
   И ние имаме тържество утре  Grinning
   Моите ще са снежинки  Heart Eyes То пролет дойде, но може и нещо да не съм доразбрала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт