АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 62 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
 Grinning Нана, и други хора във форума те споменават с това - явно са те запомнили като човек, който категорично не иска второ. Не се обиждай  Hug
За другата мама жокер - отчетни април или работещи мами Whistling Laughing Ама съм голяма клюкарка  Embarassed Embarassed
И честита ви пролет!  Heart Eyes

# 556
  • София
Eлвинг, това прави ли ме фанатик?

# 557
  • София
Eлвинг, това прави ли ме фанатик?
Ами не знам, на тази тема може и да си  Simple Smile Не вярвам някой да влага обида де  Wink Може би я тълкуваме по различен начин  Simple Smile Велмар едва ли е искала да те засегне така  Hug

# 558
  • София
Бубче, не се притеснявай, всичко ще е наред.
Аз съм на дуфастон от самото начало, тъй като съм от т.нар "проблемни"  Laughing, но след съботния преглед ми казаха, че вече съм "изкласила", каквото и да значи това  Laughing , затова и вече ми е по-спокойно и си сложих дори лентичката.
Само не се притеснявай  Hug с теб сме и ти изпращаме силно положителна енергия.

Малко положителни новини и колко много станахме активни  Hug

# 559
  • София
Мдаааа, много сме, ама то си ни дойде време, пораснаха децата, ние поодъртяхме, та няма за кога да отлагаме Mr. Green
Миленка, няма нужда да го търсиш, той сам ще те намери, ще видиш Hug
Ванче, мерси душа, за сега да чукна на дърво нямах повече ексцесии, пия си тройния коктейл и се пазя Heart Eyes
Лошата новина е, че аз съм зверски болна - температура, кашлица, гърло, хрема, синузит, абе всичко и както не мога да пия нищо сутринта се довлачих като куче на работа и смятам към 12.30ч да си тръгна и да отида да си легна. Ина и тази седмица мисля да не я пускам на градина, че да се позакрепи след антибиотика.
А в петък ще ни монтират дограмата, последната на балкона и вече нараво му виждам края на ремонта Party Само дето такива като мене на война ги разстрелват Mr. Greenдойде време а чистене и поддреждане, а аз не трябва да се натоварвам Joy Ама си имам помощници поне, та ще се справим.
Айде да поработя малко, че нали ще си тръгвам наобед Wink

# 560
Бубче, ти само раздай задачи на помощниците и после почивай Wink Ама гледай да са повече помагачите, та да свършат по-бързо работата.
А за боледуването, много неприятно, предвид факта, че не бива да пиеш лекарства. Питай си лекаря, все пак, какво можеш да вземеш, за да се възстановиш по-бързо и лесно, и почивай повече Hug
Дайте жокер, моля. И аз знам само една бременлийка от ФБ, която не пише вече тук:)

# 561
  • София
Бубче, ти само раздай задачи на помощниците и после почивай Wink Ама гледай да са повече помагачите, та да свършат по-бързо работата.
А за боледуването, много неприятно, предвид факта, че не бива да пиеш лекарства. Питай си лекаря, все пак, какво можеш да вземеш, за да се възстановиш по-бързо и лесно, и почивай повече Hug
Дайте жокер, моля. И аз знам само една бременлийка от ФБ, която не пише вече тук:)
Абе те и двете не пишат вече тук, едната даже има повод и да ни е лееееко сърдита, но аз и на двете  им стискам адски много палци и им пожелавам най-лекото раждане и най- задравите и спокойни бебенца Hug

# 562
  • София
Албена, дадох жокер  Simple Smile - априлки  Whistling А кой пък може да ни е леко сърдит  Rolling Eyes newsm78

# 563
  • варненка от София
Упс за сърдитото и аз се зачудих пък. Ами ако с нещо сме обидили някой, да ни прощава, поне от мое име поднасям извинения де  Heart Eyes

Ей, Маджирова, да оздравяваш, кво е това болен молен, ала бала  Heart Eyes

# 564
Албена, дадох жокер  Simple Smile - априлки  Whistling А кой пък може да ни е леко сърдит  Rolling Eyes newsm78
Аз я видях веднага, но понеже не ми е приятелка във ФБ, не се досетих даже.

# 565
Ей, че прекрасни новини, честито  и сладко бременеене на Цвети и на Пух! Пазете се и да изкарате леки бременности.
Цвети, много смела жена си, възхищавам ти се. Ина кефи ли се за бебето? Айде пии чайове, за синузита много помага хрян, оцет и мед, налагаш на марличка между очите и оздравявай! Прегръдки от нас Hug

# 566
  • София
Ей, че прекрасни новини, честито  и сладко бременеене на Цвети и на Пух! Пазете се и да изкарате леки бременности.
Цвети, много смела жена си, възхищавам ти се. Ина кефи ли се за бебето? Айде пии чайове, за синузита много помага хрян, оцет и мед, налагаш на марличка между очите и оздравявай! Прегръдки от нас Hug
На Ина не сме й казали още, защото искам да съм сигурна, че всичко ще е наред, но най странното е, че без да сме й казали каквото и да било от известно време насам само ме дебне да ми целува корема и да го гъделичка. Като я питам какво  прави, тя ми отговаря, че си играела с бебето. Аз я питам кой й е казал, че там има бебе, а тя ми зяви, че никой не й е казвал, но тя си знаела сама Flutter

# 567
  • София
Бубче,  Heart Eyes Hug
Албена, като се замисля - май във ФБ не сме го коментирали, нито пък самата тя е казвала там. Дани я издаде на срещата  Simple Smile И все пак - защо някой трябва да се сърди, не се сещам  Embarassed Rolling Eyes

# 568
  • София
Бубче,  Heart Eyes Hug
Албена, като се замисля - май във ФБ не сме го коментирали, нито пък самата тя е казвала там. Дани я издаде на срещата  Simple Smile И все пак - защо някой трябва да се сърди, не се сещам  Embarassed Rolling Eyes
Вече се чудя да не би да бъркам, ама не беше ли организирала сбирка у тях и ние се оказахме адски несериозни?

# 569
  • София
А, не, това беше у Емел (освен ако не съм разбрала и тя е бременна също Crazy Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт