Обяснявам че нямаме място, възможност за грижи и т.н....- за да е наясно. Обаче тя ми отговаря пък съвсем сериозно да си вземе кон и да го гледаме на поляната пред блока- там място има
Та- с две думи- продължаваме бистренето на подаръците за предстоящите празници, докато стигнем до консенсус
Има няколко интерактивни животинки и не мисля да взимам още на този етап.Нашите календари станаха за 2-3 дни - вече са факт.Ама- за какво ли са ми като ми е все тая коя дата е и какъв ден е ...... Симо днес е на лов, а ние с Даруна цял ден се веселим по женски.Една приятелка дойде с дъщеря й- връстница на Дария, та- до преди малко се забавлявахме- кой както намери за добре.Важното е че всички страни са доволни

Тони, мнгоо правилно си му казала.Дария в радетел за правда и не остава длъжна и се обяснява според това, което съм я учила и определила за правилно, че- например така не се прави, това е лошо и т.н..После уведомява и 4е ще каже на мама или 4е тате ще дойде да ги гръмне с пушката
( това си е нейна версия).Не трябва да има търпимост в никакъв слу4ай.Насилието под каквато и да е форма не толерирам.

)))))))) когато се хранел бавно, а той не обича, и понеже тя се казва Таня, той си я е кръстил Туня 
Много отпуснат и без сили. Пред кабинета на джипито само се гушеше в мен и дори се оплака,че другите деца вдигали шум. Като се прибрахме хапна малко, но пак лежи в леглото и не му се играе. Не съм свикнала да го виждам такъв.

Ангините са моят ужас... и пневмониите де
Аз обличам тънки блузки на Иво, а един път слезе потен