АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 63 534
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Ехааааа, точно се зарадвах, че Дриймс се е разписала, а то какво било. Confused Бързо да оздравяват и Толга, и Тони! Hug

При нас пък аз съм с ужасна хрема и се разхождам с пакетче кърпички навсякъде.

Подаръка още не сме го уточнили, всеки ден се променя. Нашите му взеха писта за коли от намалението в хиполенд, че по едно време това искаше. По всякакъв начин го отклоняваме от аксесоари на Гормити и Бен 10, че много се беше вманиачил по едно време.

Тези дни пак подготвяме майка да заминава за 3 мес в Сингапур, че времето тук не й влияе никак добре. Cry

# 106
  • София
И Токи да оздравява бързо!  Praynig
Лиани, в нашата ДГ е много топло, даже неприятно, според мен... Но пък се оплакваше по едно време, че му е студено като спят, там едва ли някой върви и ги завива, ако се открият  Rolling Eyes
Имаме окачено писмо до ДК, Ивчо ме изненада с желание за лък и стрели, но подозирам, че го е чул от момиченцето, което харесва, защото и тя иска това  Mr. Green Има деца който искат компютър или лаптоп Crazy

# 107
Тези дни пак подготвяме майка да заминава за 3 мес в Сингапур, че времето тук не й влияе никак добре. Cry
A защо чак там? Нещо съм пропуснала явно...
А Толга е доста по добре, и като изключим кашлицата е във вихъра си.
А аз намерих малко време и се отдадох на готвене и се чувствам супер. Обичам да готвя, но откакто родих, не съм се отдавала така на тази си страст.  Simple Smile

# 108
Dreams, трябва да е на някъде с Т над 18 градуса, защото иначе й пада много хемоглобинът. Там има приятелка - японка и затова отиде миналата година и сега пак. А за другата не ми се мисли още какво ще правим... Confused

Я кажи какво сготви, че вече тотално съм се изчерпала откъм идеи (а и желание Mr. Green)

# 109
  • гр.София
 Добро утро!

И аз хлъцнах и се зарадвах да видя Дриймс и нарочно не писах-за да "виси" по-дълго като последна разписала се Laughing

Анди,има връзка между ниския хемоглобин и Т на въздуха?!  Ще потърся да прочета нещо по въпроса.
 Стискам палци за майка ти.

Дали пък скоро няма да се смени климатът у нас? И аз искам да е все над 10 градуса.

А в наше село нали всички се отопляват,кой на дърва,кой на въглища,комини пушат, вечер е мъгла направо и само вървя и кашлям. За София-не ми се мисли. Но засега се крепи.

Успешен ден!

А, Пепеджинс!  Писмото до дядо Коледа си го адресираш до дом адрес. Освен ако децата ни вече не четат hahaha, тогава номерът няма да мине.

# 110
  • София
здравейте на всички  Hug

Дано Тони и Толга се оправят бързо.

Аз искам да почерпя днес, че съпругът ми има рожден ден   cook  party023  ( исках нещо повече, ама до тук ми се изчерпват възможностите като интернет потребител  Laughing).

Анди дано майка ти да се чувства добре там и е хубаво, че може да я изпратите при приятели. и на мен ми стана интересна тази зависимост между температура на въздуха и хемоглобина.

Ние няколко дена бяхме силно притеснени, че Карлос ( кучето) се разболя от парвовироза, въпреки ваксинациите. Оказа се, че голдъните, наред с немските овчарки и ротвайлерите, въпреки ваксината понякога се разболяват, а понякога и умират, особено ако са малки. Та добре, че го хванахме още съвсем в началото, беше три дена в болница, от два дни е вкъщи, на антибиотици. Но всички сме супер щастливи, защото вече няма опасност за него. Докато беше в болницата обаче....въобще не бях на себе си, той си е член на семейството....

Ние писмото до дядо Коледа ( което заради притесненията с кучето забравихме и ще пишем този уикенд) ще го адресираме до дядо Коледа в Лапландия.... Joy...на времето измислих това за племенника ми, и той доста се забавляваше като го водех до пощата...предполагам, че получават доста подобни писма по това време на година Joy..

стига толкова, че се поулях....приятен ден на всички

# 111
Пух, да ви е жив и здрав таткото!  bouquet

Добре, че Карлос се е оправил вече...имахме 2 кучета вкъщи и знам как се изживява такова нещо.

За писмата  до ДК - преди години имахме книжарница на Шишман и бяхме направили специална пощенска кутия за писмата. Wink Ама и подаръчета раздавахме...въобще не стана от нас бизнесмени... Mr. Green

blanc, по принцип няма връзка, освен при нея...откриха й някаква рядка студова анемия...просто като падне среднодневната Т под 18 градуса, започват да се разрушават кръвните телца и оттам хемоглобинът й пада на 70. Пие много силни лекарства, от които го вдига на 80 и дотам...много кофти история....просто е обречена на живее на Канарските острови. Wink

# 112
Andy добре че има къде да я изпратите на топло.

Тони вече е добре. Дори не личи да е болен. Не е вдигал температура от първия ден и е пълен с енергия. Сега обаче ще си пие сиропите до края. Не капризничи на ядене поне. Сега ми говори постоянно, че трябва да яде плодове и зеленчуци за да 'порастне голям и силен и да има мустаци" Mr. Green .Това много ме улеснява при готвенето в момента. Wink

За подарък в градината ще изчакам да изнесат общото писмо на групата и ще се съобразя с него. За в къщи ще мислим нещо различно.

# 113
  • София
Добро утро. След половинмесечна почивка, КАло от днес е пак на градина. Ще ги снимат за коледни картички. Отиде си с кеф, въпреки че последните дни мрънкаше, че си иска с любимия татко  Mr. Green Снощи пък ми заяви, че съм досадна майка  hahaha Въобще у дома Лъвовете се сдушиха яко.

# 114
Добър ден!
Това висене в къщи направо ме побърква. След обяд ще ходим на контролен преглед, но мисля че всичко е ОК е няма място за притеснение. Последно време мечта в живота ми беше да не работя, въпреки че мъжа ми ми даваше 4 дни. Е, убедих се че е прав.
AndyB вчера готвих нъоки (варени картофени кюфтенца) с доматен сос. На мен не ми харесаха  Mr. Green но мъжа ми ги оцени. Иначе нещо съм се зарибила по тестените нещица, но ми се отразяват зле на фигурата и гледам да е по рядко, но ми е кеф да гледам как ми ядат манджите.  Mr. Green

# 115
  • София
За писмото до Дядо Коледа,като го пускате в пощата пишете обратен адрес.От пощите връщат понякога отговор от добрия старец адресиран до детето.Росен така една година получи отговор и немога да ви опиша каква радост и какво въодушевение беше Laughing  Самото писмо беше много красиво оформено .Сигурно за това все още вярва,че съществува Mr. Green .Миналата година обаче го пуска по мейла.Сега ще ги накарам пак да го пишем на ръка и да го пуснем по пощата.

# 116
Вече се настройвам на Коледно новогодишна вълна. santa2 Nature Snowman
Украсихме елхата с Тони, сложихме лампичките да светят, пеем зимни песни и чакаме снега. Помогнах на Тони да направи няколко картички за лелите. Много съм зле в тази област, но все пак за идеята се справяме доста добре. Blush

Тържеството в градината ще бъде на 21.12 . Надявам се тази година да спретнат някакво тържество, а да не отбият номера с театър като миналата година.

# 117
Здравейте и от мен Party Реших да драсна два реда, че не го правя често напоследък ( както и повечето от нас).Ние сме добре.Опитвам се да се настроя на коледна вълна, но - това шантаво време хич не ми помага в нагласите.ВЪпреки че съм тооплолюбиво и слънцелюбовио същество, вече ми се иска малко класика за сезона.Днес дори погледнах положително на гадното време навън и  се възползвахме с Дари  от седенето вкъщи пълноценно.Аз прередих стаята й, разместих мебели, играчки..., а тя си украси нейната малка елхичка . И така- КОледата при нас настъпва лека полека.Тя твори неуморно всякакви коледни картички, календари, апликации и тем подобни, гледаме тематични филмчета и ...с усмивка очакваме предстоящите хубави празници. За неприятностите в ежедневието няма място в този пост. Искам всичко да е  усмихнато и позитивно около мен. Ако щете ме наречете наивник, но - предпочитам да съм така Sunglasses   с розовите очила.Желая ви добро настроение и на вас Heart Eyes След малко потегляме  извън София за уикенда.Надявам се да се завърнем с още повече положителни емоции

# 118
Момичета, вчера бях на моминското парти на една колежка. Първо на бар, после на в стрийптийз - Е НЕМА ТАКЪВ СМЯХ. Ще разказвам по-натам обаче,защото трябва да приспивам малката... а и на мен ми се спи зверската. Нана, четох във фейса че и ти си моминствала снощи и мислиш днес пак - е, няма сила на света която да ме накара и днес да съм по заведенията, а ти как си се навила - евала! Днес пък се събират колегите от ТУ-то....ноо без мен. Нямам сили, въпреки че снощи съм пила бира и половина (нали още се кърмиим) - като изцедена съм...но си заслужаваше.
Хайде до после. Велмар - и аз като теб - розовите очила не свалям,  и си ми е хубаво да ти кажа!

# 119
  • София
Ами аз не съм пила просто  Mr. Green Стига ми да се видя с хора, които не съм виждала скоро.
Таз вечер обаче мисля да не окъснявам.

Общи условия

Активация на акаунт