АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 63 537
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нана, кой ти говори за пиене  Mr. Green , аз съм въздържател  bowuu Но сили няма да имам за втора вечер, както ти писах и във ФБ  Laughing
ТониМ, не съм гледала такова нещо, хич нямам и мерак, но сигурно е смешно  Simple Smile
Велмар, Кайли, браво за украсата  Peace
Лиани, а какво пишат в това писмо се чудех  Simple Smile

# 121
Елфче, абе аз мерак имах...ама вече не. Те  танцуваха на ЧАЛГААА, и едни физиономии правехаааа, да не говорим че бяха едни маааааалкиии. Аз съм гледала Максимус преди време - ами доста по-добре се представиха момчетата - вчера - пародия!

# 122
  • София
Елфче,не помня точно.Трябва да съм го прибрала някъде,но беше нещо от сорта на благодарност за писмото,за духа на празника и как да расте и да слуша Simple Smile .Важно беше самото писмо и че му е отговорил Дядо Коледа Mr. Green и той понеже е много впечатлителен и досега го помни.

# 123
  • София
Елфче, абе аз мерак имах...ама вече не. Те  танцуваха на ЧАЛГААА, и едни физиономии правехаааа, да не говорим че бяха едни маааааалкиии. Аз съм гледала Максимус преди време - ами доста по-добре се представиха момчетата - вчера - пародия!
Миналото лято бях на подобно парти и беше мнооого смешно. Платихме един "коктейл" за бъдещата булка и младежа започна да танцува и в един момент ѝ казва "ама аз няма да си сваля панталона, да знаеш!"   doh rotfImaoХахахах, няма такъв смях. Беше облечен с черна блуза и с надпис "police", свали я той и я метна на стола. Мацката си я прибра, ей така за майтап, а той след малко се появи да си я търси  newsm11. Тъпо един такъв "коктейл" струва около 50 лева, една такава тениска около 3. След това разни танци на 20 годишни момченца, с маратончици и БЕЛИ чорапки  smile3555, танцуваха на чалга и не бих повторила, не и там. А ти в кой клуб беше?

# 124
ххахха - Елена, наистина е веселба - еето, и ти го потвърждаваш  Mr. Green
Иначе бяхме в "No Limit". И там са едни смешнициии  - и персонал, и управител...и танцьориии.
Имахме уж запазени места, влизаме - настаняват ни около дансинга - хайде няма нужда да ни се клатят тези баш над чашите.
Преместихме се - ама бутилка ни задължиха да си вземем. Мацката изброи 4-5 вида уиски и 2-3 водка. Казахме- уиски, ама понеже нямаше кой да го пие, решихме да вземем най-евтиното. Оная идва след малко и ни казва: "ами цяла бутилка уиски има само.... " - каза някакво, дето не съм го чувала - цена 120лв. Казахме "ОК". Идва тя после с една бутилка "Джони" и казва- цената му е 89лв  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ЛУДНИЦААА
Взехме си го и се успокоиха. После почна програмата - ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯМ СМЯЯЯЯХ.
Единия младеж толкова си вярваше че е неотразим, такива физиономии правешеее - шоу.
Та така, посмяхме се, полигаихме се...ама всичко друго беше, само не и еротично  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А ти къде беше?

# 125
  • София
На Графа, нали, и ние бяхме там, явно заведението е проблема  Laughing

# 126
  • София
Ама вие сте ентусиастки, аз пари да ми дават не бих ходила на мъжки стриптийз  Crazy (е, ако са много пари, може и да се прежаля  Laughing)

# 127
  • София
E, нямаше начин да откажа. Беше парти изненада за сестрата на мъжа ми.   Simple Smile

# 128
  • София

хайде да ви черпя за здравето на моя мъж  Simple Smile , има имен ден днес.

# 129
  • София
Да ти е жив и здрав и много да те слуша!

# 130
Elwing честит ти именник! Жив и здрав да ти е!
елена дано да е от заведението Wink

# 131
Елфче, да ти е жив и здрав именика.  bouquet

# 132
Честит имен ден на Ники на Айла, Ники на Дидка25 и големия Ники на мама Марго! Hug  bouquet

Честит имен ден и на всички големи именици! Hug

# 133
Честит имен ден на Ники на Айла, Ники на Дидка25 и големия Ники на мама Марго! - присъединявам се и аз - ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ!

# 134
  • гр.София
Честит имен ден на Ники на Айла, Ники на Дидка25 и големия Ники на мама Марго! Hug  bouquet

Честит имен ден и на всички големи именици! Hug

Присъединявам се и добавям малкият Ники на Ели78, както и Ира / Нина/

Момчетата в групата в ДГ са въоръжени масово с някакви огромни извънземни ръчни часовници.
 Някоя от мъжките майки,знае ли,какво е туй чудо?

Пух, Елвинг,да са ви живи и здрави мъжете, на патерица !

ТониМ, пусни някоя снимка на малката. Имаше същия черен перчем като на София и ми е интересно,каква й е сега косата.

Общи условия

Активация на акаунт