АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 63 539
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи, малки и големи! Hug Heart Eyes  bouquet
Блан, много хубав аватар, отново  Simple Smile Часовниците в зелено и черно ли са?  Laughing Бен Тен?  Crazy
Не помня дали съм ви казвала първата "оценка" за Ивчо от момиченце. Един колега на мъжа ми има щерка на 6г и само разпитва за Ивайло, иска все да ги събираме да си играят. Баща й решил да я измайтапи и я питал - "ти май харесваш Ивчо?" А тя отговорила - "а, не е кой знае какво, ама става"  Crazy Mr. Green hahaha

# 136
  • София
Честит имен ден на всички именници, да са живи и здрави и мнооогооо щастливи заедно с цялото семейство   bouquet
Честито и на банкерите и моряците - ако има такива де  newsm78   bouquet

Блан - тези големи часовници се наричат - омнитрикс - от филма Бен Тен - чрез тях героят се превръща в "добро" чудовище  Joy, за да може да отвърне на удра на лошите чудовища....абе мания голяма - една част от тях дори проектират на стена тез чудовища....И Миташки ходи с такъв на ръката

# 137
  • София
Честит имен ден на всичките Никита,малки и големи  bouquet Да са живи и здрави,усмихнати,обичани и щастливи!

# 138
  • у дома
ЧЕСТИТИ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!!  Hug Heart Eyes  bouquet  няма да изброявам, за да не пропусна някой  Mr. Green

Ния е от скритите именички на днешния ден, почерпете се за нейно здраве виртуално:

# 139
Хей, момичета, дайте по един глас, ако ви харесва, разбира се:
първо like тук:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Angel-Baby-Bulgaria/119916354739426
и после на:
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=1233886410588 … 9.119916354739426

Предварително благодаря!

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 17:09 от Tony_M

# 140
Честит имен ден на Ники, Никита, Николай, Никола и всички, които носят името! Много здраве и щастли живот! Честит празник и на моряците! Да ги закриля св. Никола!
Днес пуснах Павката на ясла, имаше цифки, но ме викнаха наобяд да го взема, малко преувеличиха състоянитето, но... живи и здрави
Дани си ходи и много се кефи като има плуване или футбол, сега ми казва как е език на английски tongue, а аз го търсих в речника да го видя, наистина е така, само дето вика танк

# 141
blanc ето я, специално за теб  Hug
http://tonymm.snimka.bg/other/andrea-5-meseca.510697.21674697
хмм, опитах да я вмъкна тук - не стана

# 142
  • София
Гласувах, успех, Тони! Сладкиш!  Heart Eyes

# 143
Мнооого ти благодаря, Ани!

# 144
  • гр.София
 Наистина е прекрасна, ТониМ Peace! Още вчера я видях, но нещо не схващам,как се гласува.

Блу,ти като пуснеш торта и аз скачам да си бъркам мед-масло-какао,понеже трудно се намира вкъщи нещо сладко.

На Елвинг и Пух-сърдечни благодарности,задето ме просветиха.  Така каза и учителката-"голяма мания " за часовниците.

# 145
Честит празник! Много позитивни емоции и наздравици!
Тони, гласувах за сладуранката
Павел нещо прави едни пристъпни кашлици, докторката го прегледа отново, чисти гърдички, но изписа вентолин. дано му мине бързо, че много кашля

# 146
  • София
Нито съм с къдрици, нито съм баш Анна, но ви черпя с червено вино  Simple Smile

Да са живи и здрави и адашките ми!  Hug   Heart Eyes Анди, Велмар,  Hug Hug   bouquet

# 147
Честит имен ден на прекрасните ни именнички! Бъдете все така добри и смели, бъдете много здрави и много щастливи! Радвам се че ви познавам, макар и предимно виртуално  Wink

# 148
Здравейте и от мен , отново Simple Smile)

Леле не съм писала от сто години, но сега в 5 сутринта бг време имам реален шанс да наваксам без конкуренция  Mr. Green

Ние сме болни нещо, лепнахме някакъв стомашен вирус у първо децата а сега и аз сме с повръщане и разстройство...Елица доста ме уплаши в неделя но Слава Богу вече е добре, аз започвам също бавно да се сафирясвам .
Иначе работим но е  малко като във филма "Топло", защото идват разни" майстори" и правят блока на сирене чедър докато открият къде тече и е лудница, като вземат да си подават хората сол и брашно през дупките ще се чувствам досущ като герой от филма  Wink
Утре идва Дядо Коледа в блока аз ще го играя Снежанка която сервира кафе на наемателите Mr. Green Най странното е че идват деца и родители от всякакви религии, не само христянски  Thinking
Надявам се да дойдат и по скромните хора, че на Хелуин се получи така че тези които дадоха най много бонбони за блока не дойдоха с децата си да си вземат, а иранчетата се редиха по три пъти въпреки че нито един родител от техните семейства не даде нищо.
Много лъжлива и двулична нация са, ужас ви казвам, гледат те в очите и лъжат малки и големи няма значение, като нашите цигани, иначе не са глупави, никак даже , нахални са и се врът навсякъде, но не може да им се вярва въобще и много проблеми създават ей така от глупости.Така ме ядосват напоследък, не стигат другите грижи по блока ами и те не спират да мърморят за нещо.
Хайде да не ви занимавам Simple Smile
Ние си имаме вече и сняг,натрупа една педя, в събота заваля и валя по понеделник, жалко че бяхме болни и въобще не успяхме да му се порадваме.
 Еличето вече трети ден ме моли да излезем на снега, но тя беше болна до вчера, а и в момента в който изляза ще ме хване някой да ми разправя за проблемите си, не ги интересува в почивка ли си в болничен ли си..

За Коледа Ники иска игра за PS3 а Еличето ходещо и лаещо куче, по възможност живо, ако не има един плюшен заместител срещу скромните 50$ Whistling представление в градината никой не си и помисля да прави тук, камо ли театър, тук се набляга на бахура и много малко на културата Mr. Green
Ники ще има нещо като коледно парти, с танци и музика, надявам се да се забавлява.

Много се смях за стриптийз клуба, звучи като комедийно шоу  Joy

Замислила съм да пека меденки с Еличето тази събота и неделя ,но как ще ги опазим от мъжете не знам  Grinning
Още не съм купила и подаръци за Иван , той е и рожденик скоро, и за децата и за сестра ми...Купих разни дребни подаръци за учителките в дет.градина и училището, остава с Еличето да направим и картички.

Макар че тези от училището не заслужават нищо, непрекъснато наричат Ели, "Или" хем им обясних 10 пъти какво и е името, Елица може и да им е трудно, но Ели е обикновено име , обаче тъпата китайка- учителка продължава да и казва така #Cussing out

Ние украсихме елхата още в края на ноември, Ели нямаше търпение, направихме и красив венец за вратата, сега остава да сложа и малко лампички на терасата и ще е ни стане Коледно Simple Smile,  нещо настроението не е тук тази година..но има време и се надявам и нещо хубаво да се случи този месец.

хайде стига ви от мен , следващо писане.... напролет  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 06:47 от MamaMargo

# 149
Честит имен ден на всички именички! Да сте живи и здрави и много щастливи!  bouquet Hug

Тони уж оздравя, а през нощта отново вдигна 39 градуса температура.  SadСега ще трябва да направя някаква организация за да не ходи на градина. Явно ще пропусне коледното тържество в градината или ще го пусна тогава само за 1 ден да се радва.

мама Марго бързо да оздравявате всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт