АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 63 544
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит ден на всички, които носят прекрасното име Ана (Анна). Да са живи и здрави и много щастливи   bouquet

# 151
Хееееей, Ани-та, честит имен ден и тук! Да сте ни живи и здрави и мнооого усмихнати, обичани и разбирани!!!
Весел празник ви желая! Страхотно име си имате!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, още веднъж ви благодаря че гласувахте за Андреа, МЕРСИИИИ. Благодаря ви и за пожеланията за успех - дано, макар че още доста гласчета ни трябват за да влезнем автоматично в групата на финалистите... ама кой знае...а и каквото стане в крайна сметка, нали Simple Smile) здраве да е.
Ако искате от страничката на Angel Baby да не продължават да ви спамят - може да дадене "не харесвам" или "unlike" тук:
http://www.facebook.com/pages/Angel-Baby-Bulgaria/119916354739426
Благодаря ви още веднъж!!!

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 10:10 от Tony_M

# 152
  • гр.София
 Честит имен ден на трите прекрасни Ани-та   -Елвинг, Анди и Велмар!  bouquet
 Да сте все така позитивни!

Мама Марго,имай късмет да се покриеш.

В градината върви усилена подготовка за тържество.

Елвинг,а защо ти са къдрици?

# 153
  • София
Благодаря ви  Hug
Блан, не ми трябват, но нали така е в песента  Laughing
И при нас се подготвят за тържеството, Ивчо ще е Ежко Бежко, сега търсим нещо кафяво за под бодливата пелерина  Crazy Оказа се трудно откриваем цвят за детски дрехи...

# 154
Мама Марго, хубава Снежанка ще си имате:)
Ние също украсихме елхата края на ноември, направихме си венец с едно клонче, което си намерихме, но мноого пада и е под елхата с шишарки. Чака подаръците.
Много ми е приятно, когато идва коледа, а нали на бъдни вечер разбрахме за двамата разбойници.

# 155
  • София
Аз пък категорично отказах да украсявам елха толкова рано.  Crossing Arms
И без това у дома е толкова тясно, че вече се чудя аз къде да седна.

Не искам да идват празници. Тази истеричност ми идва в повече.  Naughty

# 156
  • София
Нана, и аз така  Embarassed нито ми се украсява толкова рано, нито ми е Коледно  Blush Crazy
Иначе се сетих от Пепеджинс, че преди 5г на този ден си правих теста за бременност. Толкова бях сигурна, че ще е положителен, че исках да си направя подарък за имения ден Crazy, а и да запомня датата. Но нямаше две чертички.  Shocked И така още два пъти през следващите дни.  ooooh! Ама накрая се оказа, че съм все пак бременна.  Grinning Обаче не помня кога го разбрах  Mr. Green

# 157
Днес съм по добре, най сетне се държа на крака и не ми се спи нон-стоп, но ще се опитам да остана у дома защото все още не смея да пусна Ели на у-ще навън е -12 кучи студ , а тук ако е до -30 е ок за децата да са навън цял час на обед   Crazy не мога да свикна с това. Закаляване, закалаяване ама за деца на 4, които ги оставят да се обличат сами и колкото са се облекли толкова, а ако си забравят шапката или ръкавиците не ги пускат обратно да си ги вземат, за мен е идиотщина.

Така че реших да я оставя у дома. Ники вече е свикнал и се оправя добре, облича се и няма проблем.
Днес ще се реши ще влезе ли в отбора по баскет или не, той милия се разболя точно за изпита, втория такъв, първия кръг го мина успешно, надявам се да се пребори  Praynig

# 158
Благодаря ви за пожеланията и честитките , момичета Hug Косата не успях да накъдря, ама с виното се справих подобаващо снощи WinkСега ще релаксирам с първото сутрешно кафе на спокойствие.Най-егоистично пратих Дари на градина,,Аз ще  се моткам по пижама Sunglasses Като се посъвзема ще се вклю4а по темите Simple Smile

# 159
  • София
Здравейте момичета,
Аз се запилях доста, но във времето, в което изчезнах ни се случиха много неща.
Като начало вече съм свободна жена, демек излезна ми решението за развода. И тъй като това чакахме, за да задвижим нещата за собствено жилище, нещата се развиха лавинооразно. Ние гледаме жилища от юли месец, но имаше едно, в което като влезнахме миналия месец в началото просто решихме, че това е нашето жилище. За един месец и 7 дена минахме през ужасно много проблеми, препядствия, затруднения, изхабихме много нерви и емоции, но в крайна сметка от днес сме горди собственици на нов апартамент в Младост 4  Party
Ще почваме ремонт възможно най-скоро и се надявам да успеем да се оправим бързо, за да се нанесем в началото на следващата година.
Сега ще се отдам на заслужена почивка и релакс, пък по-после ще разказвам в подробности Hug

# 160
  • София
Бубе, честито! И за апартамента и за развода  Grinning Време е за едно ново начало и няма нищо по-хубаво от това, то да е в твое собствено жилище.

# 161
БУбче, честито. Радвам се за вас Hug Много  перипетии  преминахмте, много нерви похаби, но - ето щастливата развръзка.ДАно скоро  заживеете спокойно и щастливо в новия дом.Желая ви го от сърце Hug

# 162
Бубче, браво поне покрив си имате над главата!  Peace Много щастие ви пожелавам в новия ви дом и всички проблеми да са зад гърба ви! Hug

Ох а сега съм в чуденка... мъжа ми има рожден ден скоро и ми се иска хем нещо хубаво да му взема , хем не чак толкова скъпо...уф не знам, много е сложно това с подаръците.

Вчера с Елитворихме картички за учителките, поръчах и малки подаръчета от сайта на Ив Роше за колежките,много хубави неща имат и на много добри цени, имат един душ гел с бразилско кафе който ми го препоръча сестра ми, ами голям кеф е ,иде ти да го идядеш просто и после цялата ти кожа ухае. От козметика за коса не съм доволна ,както и от грима, но нещата за баня са им разкошни!

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 01:36 от MamaMargo

# 163
  • гр.Добрич
Здравейте момичета. Да сложа по нещо сладичко за рождения ми ден.

Иначе нищо интересно няма при нас. Вече 2 месеца постоянно сме болни. Една седмица здрави, после 2 болни и докато се изредят и  тримата. ooooh!

Бубче, честито и за свободата и за жилището.

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 14:38 от spinki

# 164
  • София
Спинки, чрд и тук! Да си жива и здрава и много да те слушат мъжете!  Grinning Heart Eyes   Heart Eyes
Бубче, честито жилище!  Hug И за другото честито  Grinning
Ние нямахме ток сутринта, някаква профилактика правиха. В такива моменти осъзнавам колко е важен и че нищо не може да направиш без него  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт