АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 63 551
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Честито и тук Спинки! Пожелавам ти много здраве, явно имате нужда  Grinning и много положителни емоции днес!  bouquet  bouquet  bouquet

То вие сте си 5 човека всеки има по седмица да е болен и ето го мина месеца  Wink (малко черен хумор, извинявай)
Споко този момент ще отмине,като станат на около 10-12 години, ще заякнат и това ще е зад гърба ви Simple Smile)

Елфче върнаха ви към бащиното огнище  Laughing, без майтап, бях си купила газово туристическо котлонче за такива моменти, много помага Simple Smile

# 166
  • София
Марго, много ни успокои  ooooh!   Laughing до 10г ли са така  Crazy ooooh! А днес точно това се майтапех по едно време - да запалим огън вкъщи.  Mr. Green Че климатика нямаше как да работи, парното почти спря, а навън е студ. Е, не чак като при вас  Laughing , но на балкона към обяд темрометърът показа минус 7  Shocked

# 167
Бубче, много щастие, мила ви пожелаваме в новото жилище! Радвай се на свободата и спокойствието! Ще сме си комшийки наблизо.
Спинки, честит рожден ден! Бъди здрава и обичана жена!

Така сме и ние с болестите, понякога едновременно се разболяваме, понякога се редуваме.
Направих коледен календар на Дани и той супер се е ентусиазирал от задачките и подаръчетата. А за мъника Павел има също коледна пръчка /че не ми остана време да намеря чорап с дядо Коледа/ и на нея подаръчета и лакомства.
Днес ги водих на коледно тържество с дядо Коледа в Еником. Беше много студено навън и нямаше много деца, но пък се зарадваха веднага като ги посрещна. Казваха му стихотворения и песнички и той им подаряваше подаръчета. А Павел нищо не каза, само го гледаше и получи и той подарък. Утре смятаме да ги заведем на карнавал, Дани само за него ми говори. Дано успеем да се вместим, че до 200 деца пускали /така пишеше/да се позабавляват. Татко им си е тук и ще бъдем заедно. А Сега като се прибра и те се надпреварват да му показват и разказват, той не може да се съблече. Много му се радват.
ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА

# 168
Ние пък сега се върнахме от карнавала...приятно беше, купихме си книжки с Dreams от Панаира на книгата, но не мина без рев - подаръците се раздаваха с томбола, а Гого точно беше хвърлил око на някаква пушка с бомби. Wink През това време пък Филип се скъсал от рев, щото никой не му предложил нищо за ядене. Mr. Green

Бубче, честито и дано всичко вече тръгне по начина, по който си си представяла! Hug

# 169
...и след това Dreams си купи книгата на Ал Бано, и той лично й даде автограф.  Laughing  Hug
И два пъти ме попита дали книгата е за мен, а мъжа ми вика - жена много си млада затова те пита.  Mr. Green

# 170
  • София
 Grinning  Grinning
Ние пропуснахме веселата част, но се отбихме до благотворителния базар. Четох за това с томболата, доста майки не го одобряват  Thinking

# 171
  • София
Спинки честит рожден ден на патерици   bouquet Много щастие и мнооогоо здраве ти желая, и на цялото ви семейство.

Бубче - честито и за приключилия развод и за новата къща. Само щастие и късмет ви желая на теб и на Ина. И от тук нататък само положителни емоции   Hug

# 172
ДОбро утро  и от мен.НИкакви ви няма напоследък.... Rolling Eyes ТО и на мен все по-рядко ми остава време  за форума...ДНес  съм почивка, та реших да се разпиша, пиейки  първото си кафе.Изпратих току що Симо и Дария- кой на градина, кой - на работа и днес  денят си е само за мен.Ще се правя на джудже от работилни4ката на дядо коледа.Трябва да опаковам подаръци на спокойствие.Къщата е украсена, остава само светлините да сложа на прозорците.И ето-, моята любима оранжева Коледа дойде Hug Може да не ми е твърде  коледно и весело, но , поне за окото ми е наслада обстановката.Планираме уикенда да идем и да се порадваме някъде на снега, но - да сме здрави Praynig- има време.Че Симо  беше болен цяла седмица( и все още не е особено добре).
КОледното тържество в градината ще е  на 20-ти.Спретнала съм и малка  празнична ваканция на Дари Simple Smile Ще работя на празниците, но пък ще почиваме между тях, така 4е= няма да я пускам на градина.
Какво друго да пиша..... Thinking  Rolling Eyes newsm78 ...? Освен едно пожелание за хубав  и усмихнат ден Hug

# 173
  • София
Добро утро.

И аз успях да купя подаръците за Кало и голямата щерка на кумовете вчера, само на мъничкото кифле трябва да взема нещо за Коледа.
Елхата е подредена, но така или иначе у дома тоз празник си е делник. Аз ще съм дежурна, Митко на Коледа пътува за Варна. Обичайното ежедневие  Mr. Green

# 174
  • гр.Добрич
Ние все още нито сме украсили, нито сме купували подаръци. Децата са с вирусем Ларингит, предполагам донесен от баткото. Вече направо незнам какво да ги правя. Ще спирам детето от детската градина, няма смисъл да ходи, защото за 2 месеца е ходил 3 седмици и трите пъти ми носи сериозни вируси.

За подаръците съм в голяма чуденка. Ивчо видя един Остров с динозаври в Кикиморско царство, който струва 110лв. Потърсих го в други сайтове, но никъде го няма. Явно е страта играчка  сега се чудя дали си заслужава парите.
За малките също не мога да се ориентирам. те си играят с невъзможни глупости, така че купуването на скъпа играчка е безмислено.

# 175
Леля ни е тук и сутринта бях без мъничкото, а на батко му му беше супер странно защо сме без Павел, "Ами той няма ли да ходи на градина?"-казах му, че докторката е казала да седи вкъщи, че има сополи. Ходих за подаръци ще има за всички от сърце....,  до банката, после систъра дойде и заедно обикаляхме отново за подаръци. Ей тези деца, много много са слушкали.
В Бонжула в Скай сити има намаление 30% на лего и на пъзели. От там взехме една писта на Hot Weels за племенничката, която като я питах какво иска ми каза "Ми нали знаеш, че аз се интересувам от коли" Winkи една количка също, която във вода си сменя цвета, на голямата една дъска с цифри и буквички и става като куфарче, можеш и да пишеш на нея /харесала си я/.
Довечера сме на представление на голямата племенничка, ще бъде звездичка, дано Павел се събуди навреме и да вземем бати и бръм, отиваме.
Снощи спахме цялата банда вкъщи, довечера сме у систъра. Ще има яко дивеене.
Айде, до скоро

# 176
  • София
Привет!  Simple Smile
Спинки, бързо да се оправят сладурите!  Praynig
И ние още не сме украсявали, свеки само дава зор, ама аз съм свикнала на Бъдни вечер да правя тази работа  Crossing Arms , че като стои дълго става част от интериора някак си и не носи никаква празнична емоция. Едва ли тази година ще чакаме толкова де, най-вероятно събота или неделя ще се захванем  Crazy
Днес ни е тържеството и се вълнувам  Blush , дано не си забрави думичките от притеснение. А ДК ще идва на друга дата Crazy При вас така ли е?
Наистина доста хора изчезнаха. Преди се разписваха отвреме-навреме и Албена, Вст, Айла, Марулка, Блу...

# 177
Елфче, вярно се разписвах отвреме навреме. Опитах миналата седмица, но не можах да публикувам и се отказах, но си ви чета като гост Peace
На мен никак не ми е празнично и ми е кофти от много време. Средата на миналия месец почина баба ми, по това време трябваше да се явявам и на приравнителния изпит. На работа има много работа, много напрежение и неуредии. Вечер се прибирам изморена физически и психически. За капак Деница е болна и тази седмица се гледат с татко й, аз просто няма как да остана в къщи. Днес са на контролен преглед, обаче още кашля.
Празникът им е другата седмица, трябва да занесем подарък. Иначе другите подаръци, включително от родителите ми и сестра ми са купени, според желанията на децата. Купих и подарък за размяна в училище, Влади го одобри Peace. Проблем ми са големите, не знам какво да им купя newsm78
Утре пък е служебното ни събиране, по традиция на Боровец. Обаче как ще стигнем и дали ще бъде разчистено, не знам.
Та такива работи около мен. Странно ми е, защото обикновено съм в добро настроение и не си позволявам дълго време черни дупки и депресии Confused Не ми е коледно настроението, не ми е и до празнуване.
Елфче, и аз украсявам на Бъдни вечер, но заради децата сложихме малко гирлянди и лампички по-рано.
Оплаках се, разтоварих се, дано не съм ви натоварила вас.
Хубав ден, макар и студен и снеговит Hug

# 178
  • София
Албена, съжалявам за баба ти  Sad , да почива в мир!  Cry Бързо да оздравява Деничка! И да ти се оправя настроението!  Hug А иначе Коледната еуфория при мен винаги е липсвала, не я разбирам тази работа, чужда ми е...

# 179
  • гр.София
 Albena Sad

Spinki ,  hbdtu   bouquet

Niamam kiriliza.

Общи условия

Активация на акаунт