Албенче

Елфче
, все се каня да пиша и не знам какво се случва ама не успявам
Иначе сме добре и предпразнично сме с варицела. Сега се чудим с какво да се занимаваме, че да не се чеша малкото диване и чакаме и татито да се опъпчи 

, все се каня да пиша и не знам какво се случва ама не успявам
Иначе сме добре и предпразнично сме с варицела. Сега се чудим с какво да се занимаваме, че да не се чеша малкото диване и чакаме и татито да се опъпчи
Бързо да ви минават пъпките! Ох, как ме е страх от тази варицела
Много бяха сладки дечицата
Двамата ежковци бяха най-постни откъм костюми, ама такава им е съдбата. Чудех се дали девойките, които не са снежинки, а сврака, лисица и мечка са били разстроени от не особено момичешкия си вид. 
Дано не се усложнят сополите де 

Иначе подарък татко й занесе през седмицата.
Малко отзад напред го караме, но като видим нещо и ни хареса го купуваме - така сме се сдобили вече с пълно обзавеждане за спалня, детска стая, холна секция, трапезарна маса със столове, а днеска може и с диван да се сдобием, че съм си харесла един и съм се запътила към Айкото да го видя

за вас.
, но сега били големи вече и нямало проблем. Дано все пак се занесат вкъщи здрави подаръците де
Аз купих нещо, но не съм много доволна и май ще търся друго, а това ще го оставим от нас
Вчера украсихме и елхата. Беше ужас, Алекс сваляше всяка играчка, която Ивайло сложи и имаше гоненици, дъпране и рев
Сега малкият пак й хвърля палаво очи, но се надявам да свикне с нея. Ивчо не е бил такъв
Препоръчани теми