АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 63 562
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Hug

Албенче  Cry Hug

Елфче  Hug, все се каня да пиша и не знам какво се случва ама не успявам  Laughing Следя си ви обаче и тук и във ФБ, нищо че не пиша  Peace Иначе сме добре и предпразнично сме с варицела. Сега се чудим с какво да се занимаваме, че да не се чеша малкото диване и чакаме и татито да се опъпчи  Laughing

# 181
  • София
Вст, радвам се да те видя тук  Hug Grinning Бързо да ви минават пъпките! Ох, как ме е страх от тази варицела  Crazy
Нашето тържество мина без проблем, Ивайло не си забрави репликите.  Crazy Много бяха сладки дечицата  Simple Smile Двамата ежковци бяха най-постни откъм костюми, ама такава им е съдбата. Чудех се дали девойките, които не са снежинки, а сврака, лисица и мечка са били разстроени от не особено момичешкия си вид.  Laughing Аз, разбира се, още щом влезнахме, ревнах.  Embarassed Ще порастна ли някога?!  Embarassed Embarassed

# 182
Vst, оправяйте се бързичко и по-често се разписвай! Naughty Hug

Елфче, и аз приемам много емоционално изявите на Гого...ама са толкова сладки и порастнали.

В нашата ДГ няма да има тържество, само на 21-ви ще идва ДК.

Уффф, ще се побъркам вкъщи с това време. Rolling Eyes

# 183
  • София
При нас ДК е на 22ри, още не съм купила подаръка. 4 лв за присъствието на ДК и Снежанка, плюс 3.50 за снимки  Crazy Анди, ние излизаме с Алекс по малко, ама като се умори се носим.  Crazy А с количката пък се удремва... Вашата не може ли да преодолява снежни препяствия?

# 184
Албена, много неприятни преживявания точно преди празниците. Confused

Елфче, много ми е студено на мен и като си представя колко време ми е обличането и приготвянето и съвсем ме домързява. Ама трябва вече да се адаптирам към новите метерологичните условия. Wink
.

# 185
  • София
vst,бързо да оздравява Лори и да не се тръшне таткото,че да изкарате хубави празници Praynig
Елфче,при нас ДК ще идва на 21ви платихме 5лв за снимки,3 за ДК и 5лв за подарък-ще им купят книжки на децата-за всички ще е еднакво и ще имат почерпка.
Миши май приключи с детската за тази година.Нещо се сополяви от вчера и мисля да го пратя само за тържеството и после да е ваканция с батко си Simple Smile Дано не се усложнят сополите де Praynig
Иначе съм готова с подаръците,опаковани са и чакам с нетърпение Коледа,че да им видя муцунките като ги отварят(ако не ме викнат на работа,де Rolling Eyes )Днес ще ги водя да ги  снимат за календари най-накрая.

# 186
Ваня, дано минава варицелата по-леко Praynig Hug
Ние успяхме да стигнем до Боровец, пътят беше почистен добре. Въпреки ужасните условия в стаите, си прекарахме много добре. Музиката беше разнообразна и според желанията, водещият го биваше, освен това можеше и да пее. Но най-вече всички имахме добро настроение и желание да разпуснем и се получи весел купон. Ние с колежките до семинара не стигнахме, но за сметка на това се разходихме на чист въздух. Пихме чай с ром на топло /въпреки че не пия/ и ни беше много добре Simple Smile
Деница тръгва на ДГ от понеделник, определено много й липсваха децата.Техният празник май ще е на 23-ти, но още нямали Дядо Коледа newsm78 Иначе подарък татко й занесе през седмицата.

# 187
  • София
Днес бе финалното пазаруване за тази Коледа. Аман от молове. Къде не обичам да ходя и 100 пъти ходих. Но в крайна сметка и Кало и Кати, че и бебето се сдобиха с подаръци и на кумата взех нещо дребничко, че утре е рожденичка.
И добре че Супер Митко вярно е супер, че може и да опакова, защото аз не съм по тези работи. Но вече и са опаковани нещата. Дядо ти Коледа може да пристига.

Утре мисля да не правя нищо. Малко мързел е полезен.

# 188
  • София
Ние с подаръците за Коледа за Ина сме готови. Всичко е купено, но ще го опаковам тази седмица, че тя миналата беше болна и се гледахме. При тях Дядо Коледа беше в четвъртък - по 4лв за него, по 2лв на снимка, минимум една персонална и една обща на групата и по 10лв за  подаръци, като ние не купуваме персонални, а купуваме общи сетове, които остават за групата. Та в крайна сметка -- 26лв ни излезна тържеството в ДГ Mr. Green
Аз да ви кажа установявам, че да си купиш порцеланов сервиз за хранене е някаква безумно трудна мисия. Обикалям от цифра време и не мога да си намеря, та ако някой знае къде има такъв магазин моля да помага.
Ина си има нова детска стая, във вторник ще я докарат, ама няма къде да я сглобят, защото още не сме почнали ремонта Blush Малко отзад напред го караме, но като видим нещо и ни хареса го купуваме - така сме се сдобили вече с пълно обзавеждане за спалня, детска стая, холна секция, трапезарна маса със столове, а днеска може и  с диван да се сдобием, че съм си харесла един и съм се запътила към Айкото да го видя Laughing
И ако има знаещ как да си размразя замръзналата течност за чистачки в казанчето ще съм му адски признателна Joy
От нас хубав мързелив ден  bouquet

# 189
  • София
Порцеланови сервизи за хранене има по всички магазини,за кухненски принадлежности и в Метро има и по моловете  Peace За чистачките незнам,ако пробваш да сипеш концентрат,неразредена течност или спирт,може и да стане Laughing

# 190
Много ми става приятно, когато разбера за коледно тържество на децата.
Ходихме на Йвайла-голямата племенничка, тя беше снежинка и толкова пъти ми се насълзиха очите. Така прекрасно си бяха научили стихчетата, пяха невероятно много коледни песнички. А после се събрахме у систъра и децата много играха.
Дани знае две дълги стихотворения. Нашето умничко, а Павел гледа с интерес.
А онзи ден се събрахме с мама, леля и ние с децата-непринудено, весело изкарахме-танцувахме и се смяхме, забавлявахме се и после и мен намокриха във ваната, легнаха и заспаха почти веднага, а ние продължихме да си пием винцето.
Бубче, не знам с какво може, освен дано омекне времето и да използваш да сипеш върху старата, дано помогне.
На детокс съм, умирам от глад, но ще пробвам да издържа колкото може, по принцип три дни, но ще пробвам два. Чувствам се добре
лека

# 191
Забравила съм да се отчета ,а темичката си я бива.  bouquet
Петенце здравей и тук. Heart Eyes
Ами да се представим МАРИАН 29.08.2006,3.750,50см.
Браво за покупките и подаръците,ние днес напраихме същото и съм доволна май,утре ще разопаковам ,за да опаковам Mr. Green и ще видя....
Какво е Детокс и защо се мъчиш,като си си супер. Whistling

# 192
Добро утро.

Рано-рано станах да опаковам подаръка на Тони и изпратих баща му да го занесе в градината, че утре е тържеството. За мое огромно съжаление пак няма да има програма за родителите и не съм сигурна,че ще има и снимки. А това много ме ядосва. Но да е здраво детето ще се забавляваме и пеем после в къщи. Много трудно се купуват подаръци и опаковат,когото той си е в къщи, но се справихме. Вече е по-добре и се надявам да не боледува повече. Ще си почиваме и двамата в къщи до януари месец,което е страхотно. Сега се надявам и баща му да успее да вземе някой ден отпуска след нова година и да сме цялото семейство в почивка.
Довечера съм на Коледно парти от работата и се надявам да се повеселим.
Тази година нещо Коледното ми настроение не е на ниво. Вчера дори си организирах обиколка на магазините с приятелка, а нищо не си харесах.

Ванче бързо оздравяване на Лори. Милата душица как се е нашарила. Hug за вас.

Бубче честито жилище. Наистина започвате от зад напред. Дано да има къде да складираш всички. Hug

# 193
  • София
Привет!  Simple Smile
elyam, добре дошли!  Simple Smile
Кайли, и при нас не пускат родителите на тържеството, на което ДК раздава подаръци. Има новост от миналата година - тогава не им даваха да разопаковат подаръците там, за да не се дразнят взаимно и да си завиждат  Crazy , но сега били големи вече и нямало проблем. Дано все пак се занесат вкъщи здрави подаръците де  Crazy Аз купих нещо, но не съм много доволна и май ще търся друго, а това ще го оставим от нас  Crazy Blush Вчера украсихме и елхата. Беше ужас,  Алекс сваляше всяка играчка, която Ивайло сложи и имаше гоненици, дъпране и рев  ooooh! ooooh! Сега малкият пак й хвърля палаво очи, но се надявам да свикне с нея. Ивчо не е бил такъв  Rolling Eyes
А, внимавайте кой влиза първи днес у вас, нали е Игнажден  Simple Smile

# 194
Ели, здравей мила и сред редиците на августинчетата, много се радвам.
детокс се прави на пълнолуние, пие се сутрин английска сол една суп.л и много чай, вода, плдове. Но вече изкрейзих, а понее утре е важният ден на гладуване, за вечеря си направих една салатка /по принцип може и бира/. Не е диета, не отслабвам, чувствам се по-добре.
Здравички ли сте?
И при нас на коледното тържество са си децата, ще има и театър, подаръците от дядо Коледа са лакомства, на нас не ни дават да носим никакви подаръци.
Дано един ден да доживеем да се разплачем и на тържествата на нашите деца.

Общи условия

Активация на акаунт