АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 63 569
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Стига бе Пепе, подаръци има естествено. Преди месец ги купихме още  Wink Просто са за цялата група, не за отделно на децата.

# 196
Нашето коледно тържество в градината  е минало днес.Дядото е дошъл, раздал подаръците, децата- доволни, усмихнати, щастливи.... какво друго да искаме Simple Smile Дария цяла вечер(което е 2 часа откакто съм си дошла), ме затрупва с разкази, смешки, песнички и какво ли още не, пресъздадено от днешния ден.Досега си играхме с желания подарък и вече я изгоних отатък да се ориентира към укротяване поне, 4е и аз да си отдъхна:-)

# 197
  • София
Аз докато загрея, че Дани и Кало са в една група  Crazy
Велмар, Дари продължава ли да не спи денем? Защото Ивайло от тази година май почна пак  ooooh! , или поне като е в ДГ, вкъщи много трудно.

# 198
ДОбро утро и от мен.... Голям сън, голямо нещо.... умързеливих се нещо  напоследък и взе да ми харесва Sunglasses
Елфче, нямам представа   дали спи Даруната в градината.Ще взема да питам Thinking Ти много се вълнуваш  от тия неща, а не визждам смисъл Laughing Ако мн=у се спи- да си спи, ако н е- да си будува.ВИж, ако е  някой  супер спящ и  ако предстои  да ходите не училище, тогава ми се вижда проблем как ще дремуца по чиновете...ама сега ...няма смисъл от твоите терзания Simple Smile  ( ти май наиситна не можеш да останеш без да се тревожиш за нещи4ко, а Wink )
На мен главата ми е изпразнена от съдържание след толкова сън, сега атакувам кафето  с надежда да стана в кондиция и да не си пропилея така деня.

# 199
  • София
Ааа, хич не се притеснявам  Simple Smile , питам само. Пазя си неврите за по-сериозни неща.  Laughing Просто ми е интересно. В другата ни тема скоро една мама писа, че нейното момиченце, колкото Алекс, вече не спи през деня. Слава богу, той още го прави. Та се сетих и тук да проверя нещата  Crazy Simple Smile

# 200
Дядо Коледа дойде и в нашата градина. Детето получи така желания подарък- Косатка Уили ( черна с бели претна). Сега ще чакам снимки от една майка която организира фотограф, понеже тържеството беше без родители. Много трудно успяха да издействат да влезе фотограф. Незнам защо толкова се бяха запънали и не позволяваха.
Аз снощи бях на Коледен купон с колежките и си прекарахме много весело. Днес обаче едвам гледам. Тони беше до обед на градина, а аз си свърших някои задачки. Надявах се да заспи следобед за да си почина и аз, но уви. Tired От много време не спи в къщи следобед, само понякога при свекървата.

И аз си мечтая да поспя без да се събуждам.

# 201
Добро утро Party Наспани, доволни....ето ни на линия.От днес= ваканция Grinning Та....догодина Mr. Green Дария, разбира се е безкрайно доволна.Замислила съм  доста неща, за  разнообразяване на ваканционната програма.Да видим докъде ще стигнем в реализацията...И аз подхващам канонадата от почивни дни с добро настроение, да видим дали ще остане такова до края Thinking LaughingЖелая ви хубав ден и много положителен заряд Hug

# 202
  • София
Добро утро.

Вчера мина коледното тържество в градината на Кало. После го водих и на зъболекар да погледне зъбките - перфектно ми е детето, даже петънце няма  Grinning
Днес ще го водя на коледно парти от моята работа, да видим какви изненади е подготвил шефа  Wink

# 203
  • София
И на Миши тържеството мина.Имат хубави снимки с Дядо Коледа.Миналата година гледаше особено,аха да се разплаче,сега обаче имаме даже дяволита усмивка Mr. GreenОт подаръка съм разочарована.Трябваше да са някакви книжки,а то се оказа някакъв 3-Д пъзел,макет на хартиен кораб,много смотан,много китайски и невъзможен за направа дори от големия,какво остава за 4годишни деца.А,забравих да кажа,че няма и схема, а има 100 000 дребни частички и частиченца #Cussing out Ама здраве да е и ние сме ваканция до 3.01 Laughing

# 204
Ей, Нана, добре че си ти да ме открехваш, нали си в настоятелството. Радвам се, че има и подаръци за групата, ама като децата и учителките не казват, откъде да разберем. А Дядо коледа лично им е раздал лакомства и нямаше търпение да започне да ги яде, особенно шоколада. Важното е да са щастливи и децата.
Вкъщи днес приключихме с календара с малките задачки и подаръчета и сега с нетърпение чакаме дядо Коледа утре ще мине при племенничките и ще бъдем заедно да го посрещнем, ще раздаде дългоочакваните подаръци на децата. Много приятни моменти.
Татко им си дойде и те супер много му се радват, а той, милия се опитва хем да си почине, хем не може да им се нарадва, ама те диванета.
Пожелавам ви приятно изкарване на празниците

# 205
  • София
А ти питала ли си ги? Laughing

Аз днес съм дежурна и хич няма да готвя. Ще караме с Митко на каквото има.
Кало е при майка ми. Утре там ще се съберем на обяд.

# 206
  • гр.Добрич
Весело посрещане на Коледата и много грейнали детски личица. Hug

# 207
  • гр.София
 АЙЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ,МОМИЧЕТА!

# 208
Честит рожден ден на АЙла! Много здраве и любов!  bouquet Hug ( на патерица)

Честито Рождество Христово! Много здраве, любов и прекрасни мигове с любимите хора! Hug

Честит имен ден на Христовците!  bouquet

# 209
  • София
Айла,честит рожден ден   bouquet  Много щастие ,любов и сбъднати мечти.
Весела Коледа на всички!Бъдете много,много здрави,усмихнати,влюбени и щастливи Hug

Общи условия

Активация на акаунт