АВГУСТинчета 2006-тема 5

• 62 616
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
ей колко хубаво ми става като чета за тези тържества

При нас или няма или Миташки го изпусна..ако е тази седмица, защото за първи път тази зима боледува и го оставихме вкъщи за една седмица. Миналата година го правиха в началото на април, че имаше два месеца карантина от варицела. Надявам се да има и да не го изпусна, ама каквото такова.

иначе имаха два открити урока в градината миналата седмица. Ходих на единия, беше ми супер интересно, че аз в детска градина не съм била и нямам идея как наистина децата прекарват времето си там наистина, освен че игрят, както твърди Митко.

# 601
  • гр.София
http://avgustinki.snimka.bg/children/proletni-t-rjestva-2011.580366

Кокичето. Не придиряйте за тъмната снимка и скромната обстановка в ДГ.
 Забравила бях как се работи с албума ни.

# 602
Много хубаво кокиче.  bouquet С този фейсбук забравихме за албумчето. Ще кача после снимки и от нашето тържество.

Утре пътуваме за София. Предстои посещение на макетите с динозаври утре + зоологическата градина в неделя.

# 603
  • София
И аз качих три снимки от Каловото тържество.

# 604
  • гр.София
 Ей,супер, качихте снимки Hug

# 605
  • София
 Hug  Hug кокичето е страхотно Heart Eyes , юнаците и те  Simple Smile дано да сме здрави за нашето тържество, от ФБ научих, че е на 13-ти април.

# 606
Прекрасни са децата! Много е хубаво че го споделихте  Heart Eyes

# 607
  • София
Влизам рано рано да се похваля. След една година и един месец най-после видях 7 на кантара  Mr. Green С общо свалени 44 кг дотук съм само на 5 кг от теглото си на абитуриентския бал. Както казваше един политик в неотдавнашното ни минало - днес е един хубав ден  hahaha

# 608
  • София
Страхотни са дечицата.Кокичето е много нежно,а юнаците много усмихнати и уверени Hug
Ще видим нашия дядо какъв ще е  Mr. Green От сега се пазари,че не иска костюм,защото не знаел как ще го закопчае Laughing
Нана,страхотно постижение и страхотна воля Peace

# 609
  • гр.София
 Толкова е мило да видиш августинче.
 Срещнахме  Елиона и Димана.

# 610
Влизам рано рано да се похваля. След една година и един месец най-после видях 7 на кантара  Mr. Green С общо свалени 44 кг дотук съм само на 5 кг от теглото си на абитуриентския бал. Както казваше един политик в неотдавнашното ни минало - днес е един хубав ден  hahaha

Само така  Peace Ти си ми пример за постоянство и воля!

И аз искам да видя августинче....

# 611
  • варненка от София

Само така  Peace Ти си ми пример за постоянство и воля!

И аз искам да видя августинче....

Ми да ти пратя един брой, може и едно юлче да ти метна. Ама да не съжаляваш  после:mrgreen:

Иначе от днес нашето августинче е на АБ. Три дена се мъчи с температурата и не стана, та май ще се лекуваме с гадорийки.

Много хубави тържествата ви, блазя ви. Ние тази година нямахме. Имали по едно тържество годишно и видиш ли - коледно имахме и това е. Да видим кога ще се организират пак. Иначе миналата година Стефунка беше кокиче и тоалетчето й почти като на С. Ама гледам на нашите тържества все с тоалети от градината докарани, явно за това си пестят антуража и тържествата  Mr. Green

# 612
  • София
Той и Мишо беше преди малко с Т,сега няма newsm78 Предполагам е от дългата разходка преди обяд в парка,където бесняха 2-3 часа на вятър и слънце-съблечи,облечи,прибрахме се на 4 крака и сега всички сме със странни зачервявания на бузи,нос,уши.Аз съм на слънчеви очила Mr. Green ooooh!

# 613
Блан, много е хубаво кокичето, много истинско Hug Снимките от нашето тържество са още на апарата ми, не знам кога ще ги сваля.
Аз пък вчера видах щъркел и свалих мартениците. Всъщност, в Костенец, всички щъркели са по местата си Peace
Моите деца пък днес ходиха с баща ми на разходка в гората. Ходили са доста далече, защото ми донесоха букети от цвета, които растат доста надалеч от вилата ни. Хапнали са навън и се прибраха прилично изморени. Деница спи блажено, но ще се наложи да я будя, че братовчедка й има РД и ще пътуваме към София.

# 614
Марулче мятай я, ще я закалим на канадския климат и край с болестите  Mr. Green

Аз пък си лежа вкъщи с гипс на десния крак.... все си мислех че след 3 счупвания на ръцете , краката поне ще опазя,ама нейсе. Играхме баскет с Ники , реших да се направя на добрата мама и нещо се сблъскахме около ръба на полето (асфалт) и тревата и крака ми се изкриви, резултата много изкълчен глезен и пукната кост отгоре.  Rolling Eyes
Другата седмица съм на ортопед, да видим какво ще каже...
Схвана ми се д***то от седене...

Общи условия

Активация на акаунт