Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 49

• 37 543
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • до една звездичка
Даа, намерих го и го прочетох дори. Уникално! Прекрасно написано, изключително илюстрирано и интересно споделено! Благодаря ти, Соя!

bouquet

# 676
Сега изгледах серията по Канал Д.
ББ:Фикрет и Лейля са отишли заедно,за да оправят документите на Аху.Питат Лейля за името на бащата и Фикрет каза -Али Ръза.
При Али Ръза има някаква жена,май са наели жена да се грижи за него.Нехир занесе Аху на Али Ръза,Фикрет и се обади .
Ферхунде май се е впуснала да си търси нова работа след като в предният епизод Джейда я изгони и и хвърли палтото на земята.Обаче се оказа,че мъжа с който Ферхунде говори докладва всичко на Митхат бей.
Митхат чака Рейхан от работа с един красив букет цветя.Какви влюбени погледиииииии леле майко... Heart Eyes
Лейля и Фикрет се разхождат и сядат в едно кафене,покрай кафето минава Ферхунде,но не се виждат.
Фикрет за пореден път оказва душевна подкрепа на семейството си.
Полицията обгражда брега и търсят Оуз, той през това време бяга пък с камион . По-сигурно щеше да бъде да бяга с козленца и овчици. Laughing
Хайрие и Неджля са при Шефкет на посещение и му носят снимки.
Рейхан и Митхат са на романтичен обяд.Той говори ли говори пък тя го гледа така влюбено.  Laughing
Фикрет и Лейля се прибират в къщи и Лейля показва на баща си ,че той е вписан като баща на Аху.Той много се зарадва.
Ферхунде пък обядва с майка си.
Лейля отваря касичката ,за да прибере документа,там е оставила и парите от Оуз,Айше си идва от училище и влиза в стаята и ги вижда.
Серхат пак е в полицията.Ферхунде му се обажда да види какво става и вечерта отиват на вечеря (сигурно ще се залюбят. Laughing). През това време му се обаждат неговите хора,че са хванали един от съучастниците на Оуз и той тръгва и оставя Ферхунде.
Айше казва на Фикрет какво е видяла в касата.Тахсин идва в къщата.Лейля гледа как Тахсин се радва на Умут и се разстройва,защото Оуз няма да има възможност да си играе така и да се радва на Аху.Рейхан се обажда на Фикрет и й казва за Митхат,май ще има сватба. Hug Ухаааааа един хубав повод. Нуниш се обажда на Джеврие.
Серхат отива при мъжа,който са хванали неговите хора и го разпитва.Пита го къде е Оуз.
Лейля сънува сватбата си със Оуз.Много е красива и Оуз също! Hug
На сутринта Аху плаче,Фикрет отива да я види и установяват че Лейля е изчезнала.
Лейля е навън .Ферхунде я вижда.Решава да я подмине,но се спира при Лейля.Лейля нищо не и отговаря и си тръгва като по път скъсва писмото от Оуз и го хвърля в едно кошче.Ферхунде я наблюдава от страни.Серхат звъни на Ферхунде. Оуз пристига с някакъв мотор на брега и се качва в "поредната" лодка.
Митхат идва при Текин да каже радостната новина за него и Рейхан.Лейля се прибира .
Али звъни на Ферхунде.Какво ли се е присетил? newsm78
Тахсин се обажда на Фикрет.
Митхат е в дома на Рейхан,да я иска. Whistling
Този който вози Оуз с лодката вижда полицаите и казва на Оуз.Подготвили са му засада.Оуз се опитва да избяга. Съучастникът на Оуз започва да стреля,за да може Оуз да избяга през това време.Полицаите оцелват Оуз. Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
По време на годежа Джеврие като отпива от кафето се задави.
Хайрие разказва на Нехир,Седеф,Ахмет и Лейля за това и всички се смеят,само Лейля дори това не може да я развесели. Звъни телефонът на Лейля и й казват за Оуз. Хайрие я пита какво става и тя им казва. Всички се стъписват. Cry
 Аз защо ли не губя надежда,че Оуз е жив.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 11:44 от angel4e_f

# 677
  • до една звездичка
Абе, я чакайте да питам аз, докато съм се сетила: така, като чета събитията с ББ, оставам с впечатлението, че предстоят още мнооооого неща да се случат: нови събития, нови развития, нови герои... А нали очакваният край на филма по бТВ е нова година? Как ще покажат толкова много епизоди до тогава с тази схема на излъчване? Или аз не съм разбрала нещо?

# 678
Абе, я чакайте да питам аз, докато съм се сетила: така, като чета събитията с ББ, оставам с впечатлението, че предстоят още мнооооого неща да се случат: нови събития, нови развития, нови герои... А нали очакваният край на филма по бТВ е нова година? Как ще покажат толкова много епизоди до тогава с тази схема на излъчване? Или аз не съм разбрала нещо?

Нова Година- финала на 4 сезон по-вероятно да е.  Peace

# 679
Ангелче, благодаря ти за серията. Аз ще я гледам в почивните дни.
бб също не искам да губа надежда, че оуз е жив. като го слушах сега в преведените серии как иска да танцува хоро с али ръза на сватбата, ми стана много тъжно за него. бях сигурна, че ще го убият, но преди това исках да получи опрощение от али ръза. защото той наистина обича лейля, а и детето му е негово внуче. как ще го отгледат , ако не просят на оуз.   Cry

# 680
Честит рожден ден, Соя фен ! Hug
Желая ти всичко най-добро !!!

# 681
Благодаря на всички за чудесните творби, снимки и пожелания!   bouquet Ще си ги  запазя, за да си ги гледам и чета чак до 100-годишнината.  Flutter

# 682

Тогава свършват сериите по турската телевизия, а там са доста по-напред от нас.  Flutter

# 683
  • до една звездичка
Ясно. Благодаря за пояснението!

# 684
бб също не искам да губа надежда, че оуз е жив. като го слушах сега в преведените серии как иска да танцува хоро с али ръза на сватбата, ми стана много тъжно за него. бях сигурна, че ще го убият, но преди това исках да получи опрощение от али ръза. защото той наистина обича лейля, а и детето му е негово внуче. как ще го отгледат , ако не просят на оуз.   Cry

ББ:Хайрие:

-Боже,боже какво ми дойде до главата-да прощавам на онзи непрокопсаник /Оуз/ даже и името не искам да му споменавам.

И това Али Ръза да е записан като баща на малката Аху много ми е извратено.

angel4e_f   bouquet

# 685
  • У ДОМА
За да не ви е горчиво кафето!!!

# 686
хахаха
днес ще пия сладко кафе ..... наздраве и благодаря АЛИ РЪЗА ... очаквах наказание, а получих подсладител ... супер!!!

# 687

Честит юбилей ,soya-fen !

# 688

ББ:

И това Али Ръза да е записан като баща на малката Аху много ми е извратено.

angel4e_f   bouquet

Имайте предвид,че аз не знам турски и преразказа ми е само по картинки. Peace

ББ: Аз го писах и по-рано, Оуз може да е всякакъв,но той е истинският баща на Аху и трябваше неговото име да фигурира там!Кръвта вода не става!

# 689
Големи обяснения в любов си правят иначе двамцата - пръстенът е скъп..., а не се притеснявай още пари ше имаме и старата ти къща ще купим и т.н. за пари... Laughing
Значи не само аз съм го забелязала-Оуз мечтае за лесни пари,Лейля хленчи за баща си и майка си,много дълбока връзка ...иначе "Лейля и Оуз се обичат форевър Peace"Joy
Джем и Неджля не ги дадоха в леглото или сами да вечерят,без гости,но те имаха общи цели:да възстановят връзката си без лъжи и криеници и вече всичко да е честно и открито,да оправят отношенията с най-близките,да успеят в професията си без пистолет,имаха еднакви виждания за стандарт и начин на живот,заедно строиха дом(кривата ваза на Неджля:)),заедно взимаха решения,подкрепяха се и се допълваха за една пълноценна,зряла връзка с потенциал,обич и уважение.Проблемите им през първата година не ги броя,защото тя е най-трудната,когато се напасваме един с друг,женените го знаем.
Всеки обича по свой начин,но на мен по ми допада втория вид.

Общи условия

Активация на акаунт