Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 49

• 37 547
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Според чичко Гугъл Аху означава газела, ама нека АЛИ РЪЗА да каже дали е така.
Пъстрооката сърна е родила газелка с баща козел.  Laughing Laughing Laughing Laughing

А какво означава Каан newsm78 , там има смесица между козле и "джука" hahaha

# 706
Подшушнете моля ви, какво ще стане с Яман и Джейда?

бб;Нищо,всеки по своя път доколкото си спомям Rolling Eyes

Пъстрооката сърна е родила газелка с баща козел.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Естествено че има К-козел,дългото "аа" -да висне долната джука на Джейда за да е по секси,а "н"-е от неджля

# 707
ooooh! Дега, и аз видях чак сега ,че съм объркала......Но виновна е Алабала-тя ме подведе-за наказание ще пие горчиво кафе до другата сряда..........  Crossing Arms.

а така ....
А ти смени тази тиква, че мина Хелоуин  Joy Joy Joy
Аватара ти отразява моята глава т.е. празна жълта тиква!!!  hahaha hahaha hahaha

# 708
Подшушнете моля ви, какво ще стане с Яман и Джейда?

бб;Нищо,всеки по своя път доколкото си спомям Rolling Eyes

Естествено че има К-козел,дългото "аа" -да висне долната джука на Джейда за да е по секси,а "н"-е от неджля

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha tooth thumbsup

# 709
Не знам дали Лейля е сърна,но е голяма овца............  Sick
Защо изобщо и беше да бяга от Оуз-сега да се чуди как да се измъква от вкъщи за да се срещат ли..........  newsm78 Хем иска Али Ръза да е "сит", хем козлето да е "цяло"..........  Mr. Green

За мен Лейля просто иска родителите й да приемат Оуз. Смята, че като се разведе и се оженят, те по друг начин ще гледат на връзката им, милата тя наистина е наивна в случая. Затова се върна, да не ги дразни излишно, да е страдаща, търпяща , за да заслужи бъдещото си щастие. Но никога не е искала да се раздели окончателно с Оуз. На мен ми е жал за Оуз, като го слушах снощи, а и Лейля, доста ги вълнува материалното, което не значи, че не се обичат. Но Оуз е точно това, което е формирала средата му, мисля, че поне в нашата действителност можем да срещнем доста хора като него с мечти за бързо забогатяване и реализирането им, но това пак не им носи щастие, ако пък ги гръмнат , съвсем ... Но въпреки стремежа към материалното, между него и Лейля наистина има тръпка, тя не е и чисто сексуална, просто някакво докосване на душите им, разбиране....
Стана дълго, извинете.  Embarassed

# 710
Имаше си причини Лейля да избяга и това се отрази положително на Оуз. Я го вижте сега какъв е смирен, пръстени купува, къщи, това онова, Лейля успя да го завърти  Joy Определено му знае цаката- щом има проблеми и не може да бъде с някоя жена се влюбва в нея, между другото доста хора са така  Joy Joy Joy Относно парите прав е Оуз, без пари няма спокойствие. Но по грешен начин се опитва да ги изкара, защото така съвсем няма да има  hahaha
А за Неджля и за Джем може да спорим колко са били щастливи, колко им е била хубава връзката с уважение и така нататък. Защото ако бяха много щастливи Неджля нямаше да си хване багажа при най-малкия проблем и нямаше да се карат непрестанно. То хубаво общите цели, но ако постоянно се караш с любими, щастие няма да постигнеш.

# 711
ooooh! Дега, и аз видях чак сега ,че съм объркала......Но виновна е Алабала-тя ме подведе-за наказание ще пие горчиво кафе до другата сряда..........  Crossing Arms.

а така ....
А ти смени тази тиква, че мина Хелоуин  Joy Joy Joy
Аватара ти отразява моята глава т.е. празна жълта тиква!!!  hahaha hahaha hahaha

Сакън, алабала!Долу ръце от тиквата ми , щом си имаш същата........  hahaha
Пък и е дело на соя фен, ще е неуважение към рожденничката.........   Flutter Тъкмо още си е баш сезона на тиквите-ще ме гледаш още с нея и ще ми се радваш.........  Laughing

# 712
На крачка сме вече от юбилейната 50-та тема !   bigdance2

# 713
Кой ще я пуска ... Хаус бейби нещо ми се загуби от полезрението ....

# 714
А за Неджля и за Джем може да спорим колко са били щастливи, колко им е била хубава връзката с уважение и така нататък. Защото ако бяха много щастливи Неджля нямаше да си хване багажа при най-малкия проблем и нямаше да се карат непрестанно. То хубаво общите цели, но ако постоянно се караш с любими, щастие няма да постигнеш.
Е,друго си е да се съгласяваш с всичко,което каже и направи любимия,докато съвсем изгубиш връзка със себе си.Голямо щастие е мъдрото ръководство на един по-болен мозък и от нейния.
Карането/в определени граници/е изясняване на позиции-коя съм аз,кой си ти,можем ли да бъдем ние.Задължителен етап на опознаване.Неджля само веднъж си хвана багажа да се прибере и получи добър съвет от баща си,който я попита какъв й е всъщност проблема с Джем-изневяра,лошо отношение и т.н.Това й стигаше да прогледне и да приключи с капризите завинаги.И да освободи място на сестра си,която пак тръгна да мигрира с куфарите.

# 715
Кой ще я пуска ... Хаус бейби нещо ми се загуби от полезрението ....
На линия съм! Не се притеснявайте!  PeaceСлед малко пускам!

# 716
Ихааааааааа рожденничката ще си направи сама подарък за юбилея  - юбилейна тема!!! А да й е честита както и на всички нас да я споделим с нея Simple Smile

# 717
Е,друго си е да се съгласяваш с всичко,което каже и направи любимия,докато съвсем изгубиш връзка със себе си.Голямо щастие е мъдрото ръководство на един по-болен мозък и от нейния.
Карането/в определени граници/е изясняване на позиции-коя съм аз,кой си ти,можем ли да бъдем ние.Задължителен етап на опознаване.Неджля само веднъж си хвана багажа да се прибере и получи добър съвет от баща си,който я попита какъв й е всъщност проблема с Джем-изневяра,лошо отношение и т.н.Това й стигаше да прогледне и да приключи с капризите завинаги.И да освободи място на сестра си,която пак тръгна да мигрира с куфарите.
Естествено, че е нормално да се караш в известни граници, но перманентно, малко в повече идва. И имай предвид, че те са в началото на връзката си и е нормално все още да са силно влюбени един в друг, а Неджля с лекота си хваща багажа да се изнася и то при незначителен проблем. Направо показа колко държи на Джем и колко й е скъп.
И аз не съм видяла Джем да иска да се налага така, че жена му да загуби връзка със себе си. По-скоро е обратното и има по-голяма логика той да си хване багажа  hahaha
Да добавя още нещо- за една година съвместен живот да се изнесеш дори само един път е доста, а ако нещо сериозно стане по-нататъка пак ли с багажа при тати.

# 718
  • У ДОМА

Каан - името произлиза от името на турски владетел от миналото!

# 719

Каан - името произлиза от името на турски владетел от миналото!

Благодаря ти !

Общи условия

Активация на акаунт