*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 393
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
привет
Тази нощ ми беше кошмарна.Много ме боляха тазовите кости и това става само нощем ,през деня изобщо не ме боли newsm78 Поне подремнах досега  Tired
Марти, магазина е квартален, човека поръчва главно от български фирми,като тази на грейките мисля че е Сали ,но не съм 100 % сигурна( На Ева грейките са на Кюстендил защотос а й малки и не мога да проверя) .Аз съм изключително доволна от тях PeaceАко искаш на лични ще ти обясня точно къде е магазина  HugСпоред мен го остави цял ден и после като го вземеш го разпитай ,може да е опознал жената и да я е харесал  Peace
Аз харесах апрески за ева в Хиполенд, гумени отвън с Камбанка  Laughing, а отвътре са много плътни, като поларени и са доста евтини 29.00лв.Мисля да й ги взема да има едни резервни.
Ева си говори на измислен език когато чете книги и е много смешна  Laughing Иначе тя пък изяжда съгласните на предлозите.Тя също хич не вдява кога е утре, днес, вчера и т.н.Свързва ги с разни хора- да кажем питам я какво обядва в градината и тя "Кога, когато беше Галя ли( едната госпожа) " Laughing
Иве по обяд ще отида до магазина и ще ти се обадя  Hug
Елче честит празник ,   bouquet

# 76
Добро утро
Елче честит рожден ден.  bouquet
Ние пак сме  къщи с кашлица слетобяд сме при докторката ,но ми се струва че този пък няма да се разминем без АБ. Thinking
Вики много добре изглеждаш ,а от акробатичните номера на Вико направо ми настръхнаха косите. Hug
Бубе  като си скрита зад Дели не можеш да кажеш че си бремена ,така че се наслъждавай на вкусутиите. Hug 
За чистенето няма да говаря ,че ме хваща срам а уж съм в къщи. Embarassed
А забравих да пиша Марти аз мисля че трябва да го оставиш денес цял ден и после пак да прадложиш нови върианти за действие мисля че ще са различни.

# 77
  • София,
Бубе неможах да видя снимките че нямам регистрация
Иве ами регистрирай се де, само тебе те няма  Peace
ТИ защо реши да продаваш столчетата, аз вече намерих и то точно такова каквото търсех, голямо - дето се разглабя после на седалка, - втора употреба е, но е почти неупотребявано и на много добра цена - от едни близначки е - вече големи, едното го взех аз, а другото е заминало за Търново, доволна съм Peace. А такива като твоите - от 0 - 18 кг. мисля че Комикс търсеше -от недоносените, предложи и на нея, може да и харесат Peace
Дели говори на измислен език. Също се прави, че чете книжки. Тогава или разказва по картинки или пак включва измишльотините Laughing
Вероника не говори на измислен език,  но и тя разказва по картинки и то много добре и много се смеем в къщи, обича и приказки да разказва и филмчета Peace
Марти, да за инхалатори. Тук инхалатори казват на накрайниците за лекарствата за впръскване.на машините казват небюлайзър.
И тук така казваме Велинче - това е инхалер/инхалатор за впръскване на лекарството директно в устата/, това е небулизатор /пак му викаме инхалатор за по лесно, той е за обдишване с маска , чрез разпрашаване на разтвора на пара/, а това е обемна камера, у нас е позната като бейбихалер, а  в САЩ и Великобр. като волуматик  Peace. Тя също е за обдишване, но към нея се прикрепва инхалера, първото което съм показала, долепя се до лицето на детето около устата и носа, впръсква се и то така вдишва лекарството, използва се при по малки деца, при които няма как да им обясниш да вдишат лекарството като се впръсне. Peace Марти ти имаше волуматик, бяха ти го продали за инхалатор, би ли пуснала линк, да го видят и другите, че нещо немога да открия нищо в нета, а не помня каква марка беше?  Hug
При нас странно но се разрази буря, - задуха и заваля и в същия момент обаче грееше слънце. Дано поспре, че следобед ще ходим с Вероника на училище двете Tired.
А вчера ходихме с една огромна компания за риба, на някакъв рибарник в Герман, беше много приятно Peace.
ХАйде да се залавям с домакинските и аз - прахосмукачка, баня , тоалетна, няма кой ooooh!
Лек ден на всички!  Hug

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора
Аз ли пиша бавно,  newsm78вярно че докато търся в нета всичко си отива време   Mr. Green

А и още ЧЕстит Рожден Ден ЕЛЧЕ! Здраве и много щастие!   bouquet

# 78
Дани, и аз не мога да го намеря, иначе е airchamber, бейбихалер  Peace

# 79
  • На края на вселената!
ЧРД, Елче! Здраве и любов!

ЧИД на Ради! Да е здрав и да тича с кеф на градина!

# 80
  • София
Мими???Аз от църквата където ги кръщавах знам че е на Коледа,дай инфо?

# 81
  • На края на вселената!
http://www.imen-den.net/imenni-dni.php
http://imenden.cvetia.net/imennici-na-8-noemvri-arhangelovden
http://www.ostreff.info/?page_id=521

Днес е Архангел Михаил, Рангеловден. Празнуват и Рада, Радка, Радко, Радослав.
Според тези е на Коледа -   http://strawmerry.cosmopolitan.bg/blogpost_3004_0.html
Не пречи да се празнува два пъти  Laughing Като сме безДелници, да не сме без празници  Laughing
А ако празнувате имен ден на 8.11, ще може да черпи в училище. Винаги ме е било яд с имен ден на 15.08 и РД на 27.12, никога не носих бонбони в училището.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 11:18 от Томасе

# 82
  • София
Мими ами на мен ми е по добре да е днес ,че трудно се обяснява на коледа този подарък от дядо Коледа този за Именния ти ден Joy стана объркано Joy

# 83
Ми Иве тогава честит имен ден на Ради , да е много послушен и здрав малчото  Hug
След малко излизам до магазина и ще ти звънна  Grinning

# 84
Привет, момичета  Hug След две седмици отпуска съм пак на работа и ще имам време да пописвам  Embarassed  Laughing
Честит рожден ден, Елче. Желая ти много здраве, усмивки и щастие   bouquet
Мариян май не говори на измислен език, но пък пее на такъв  Laughing и от време на време говори лигаво, което страшно много ме дразни, защото като цяло говори доста правилно. Сигурна съм, че се е научил от градината от приятелката си.
На Сапарева баня изкарахме доста добре, времето беше чудно, но снимки не мога да покажа, защото напоследък ги правим на лента  Crazy Луда работа - моя мъж назадва в технологиите  Twisted Evil
А вчера цял след обед бяхме на Витоша с Мимко и едно приятелско семейство, правихме си барбекю, голям кеф  Grinning Ганчо естествено си беше вкъщи и превеждаше, а аз като се върнах трябваше да готвя, да пера, да гладя....По повод чистенето - от онзи ден си имам нова прахосмукачка, вертикална, супер лекичка, за бързо пускане  Laughing За някои неща съм съгласна, че не са негова работа/домакинска-като гладене,пране/, но пък той само готви -  нито прахосмукачка, нито моп/стирка, нито чинии, нито детето извежда, нито го храни или пък някакво занимание с него и на моменти ми тежи и се караме...  Rolling Eyes
Имам въпрос за хомеопатията - дали помага при нощно напикаване? Големия ми племенник има проблем, къде ли не го водиха, ама май нищо не помага... Confused

# 85
Иве, ще кача и в снимка.бг и ще пусна линк. Честит имен ден на Ради, да е жив и здрав Heart Eyes
Някъде бях чела, че почват да разбират " днес", "утре" около четири годинки. Като питам Дели- днес спа ли в градината? и той- сега ли е днес? Mr. Green И също като Ева се ориентира по смените на госпожите.
Дели обожава да говори лигаво, вбесява ни  Mr. Green
Мими, помага, за всичко помага Peace Той на колко е?

# 86
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Елче, да е здрава и обичана   bouquet

Честит имен ден и на Ради, да е още по-здрав и щастлив.   bouquet На Коледа пак   Joy

Нашият батко много късно ги оправи вчера, утре и онзи ден. Дали не беше някъде към 6 години.  newsm78

Ивчо не говори измислен език обаче много си фантазира. Непрекъснато някакви паяци, топка косми в устата му, вървим и той спира, прави движения с ръцете все едно вади дъвка от джоба, обелва я, лапа и почва да дъвчи. Много често си играе с въобръжаеми приятели от филмчетата, въвлича татко си в тези игри и чак ме притеснява.  Rolling Eyes

# 87
  • На края на вселената!
Мими, хубаво е да се знае и от къде е проблема. При Лина е от ушите (свързани са някак с пикочния мехур). Лятото уши не са боледували, не се напишква. Сега все хрема, кашлица и често се случва. По отношение на задържането на урина има отношение гръбнака - възможно ли е да има някаква степен на Спина бифида?

Кати като се разлигави и започва да си измисля думички. Така едно дете от групата й го нарича Питанко (от гиди Ванчо, наш капитанчо). Не разказва много приказки, но като почне събира 3-4 в една и става весело. Маша и мечока искали яйчице от косето босето, но лисицата искала курабийки, а кучето подгонило мечока  Joy Често импровириза с разговор по телефона, който продължава по 30 мин  Shocked

Сашко да се размине с АБ  Hug

Марти, дано се е успокоил и да иска утре да ходи пак.

# 88
  • София
Много съм ядосана,тези моите са....От една седмица говорим че ще правим календар и ще пишем писмо на дядката,въобще не ги вълнува.Заплаших ги че няма да имат подаръци а те ми отговарят "Добре,и ти няма да имаш подарък"За сетен път се обеждавам че мъжета са тъпи парчета Twisted Evil

# 89
  • sf
Пратих Вико втора смяна с баба си,ама ми скъса нервите. През целия път повтаряше с плачевно-мрънкащ тон-не искам на градина,не искам на градина.  ooooh! къса ми сърцето,хем знам,че е с баба си, а и ми къса нервите у нас,че и работата ни напече яко. Ама ще ходи, мъка-не мъка, не го издържам повече. А се оказа,че имало проблем с елинсталацията в новото крило и скоро не се очаква откриване  ooooh! думи нямам просто.

Аз от тази вечер ще слагам Вико да спи без памперс пък да видим. С кака му нямаше проблеми,но с него нямам големи очаквания.
Иве,че ти защо държиш да пишете писмо?

Общи условия

Активация на акаунт