*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вики ами не за друго ами те само искат и си менят мнението това искам после друго трето а така ще знаят какво ще донесат а не триста неща,у нас е така хем ми късат нервите хем кашлят малко хем ми се къса сърцето да ги заведа.Сърби боли драгомие #2gunfire

# 91
# 92
  • София
Бубе страхотни снимки Вили е отслабнал много.Много добре изглеждаш с лилаво

# 93
  • sf
Някой знае ли откъде да си купя мед,ама истински?
Напоследък започнахме много мед да употрябваме у нас. Взимахме преди от един дядо,ама вече няма. Вчера си купихме от Юндола акациев,много вкусен.

Още ми е криво за Виктор,дано да е заспал, че да му мине по-бързо времето. Ще му носся после шоколад за подкуп  Mr. Green

# 94
  • Асеновград
Иве , Тедо няма никакво понятие за време , ако кажа да пишем писмо , ще иска подаръка веднага.Ако го питам какво иска , може и да поиска нещо , с което изобщо няма да играе.Затова хич и не го питам , каквото аз реша.Все пак Дядо Коледа е мъдър старец , ще донесе най-правилния подарък.А може да разсъждавам така , защото Тедо още не е искал нещо конкретно и да настоява за него дълго време , все успявам да го залъжа с нещо друго.
Когато го питам "ти кога яде" ,например отговаря "в пет" или "в осемъ" , а отскоро и в "четили".
В събота му купих пластелин с колите и нашия се скъса да обяснява на леля си , че има пластелин с "млеколин" , толкова се чудих какво е това , а то било Маккуин - Светкавицата Joy.Добре , че каза , Млеколин и Матю , та загрях.

# 95
Благодаря, момичета. Ще кажа на снаха ми да пробва. Светльо е на 9г., честно казано не знам от какво е проблема. Водиха го на чакръкчия- тук в София, ама нещо май няма полза  Thinking
Ивчо с дъвката ме разби  Laughing Шушонче, според мен не е притеснително, че си въобразяват.
Мимко и той често бяга от вълка, кара ме да го гоня и да гоня и Пенчо и не ги пуска в асансьора Laughing

# 96
Вики в Халите има щанд за мед и е истински има много видове.
Аз съм с двамата днес,Никола го оставих защото нищо не яде и е блед и отпаднал съответно.А Надина не иска да ходи щото брат й си е в къщи.Аз тъкмо я заплаших и приготвих за градина докато мрънка и мъжът ми се развика,че съм деляла децата и че съм искала да се освбодя Надина щото да си ходя по мъже спокойно през деня.Според него Никола не ми пречи за ходенето по мъже ама как да е.В този ред на мисли Никола неможе да казва ''с'' като начална буква в думата,а инъче вътре в думата го казва,дали е за логопед?
Сутринта за да курмувам ги оставих при баба им и дядо им и сега психотерор имам,че Никола щял там да припадне от глад,че е зле че незнам си какво.Сякаш не ми стига,че мъжът ми иска да ям само тва което яде Никола за да съм видела как се живее на никкава храна.Наказва ме заради децата постоянно,аз какво съм виновна че е такова детето.Така съм набрала и утре се разбрах с Надина да ходи с един диска за детската,а Никола мисля да го пратя в сряда след преглед при педито като не яде в къщи да си тои гладен в детската.

# 97
  • София
Яна как да го накараш да яде според Димитър?
Видяла си едни нови играчки за сандвичи и сладки,да правите заедно ако му е интересно и да яде,незнам нямам идея за неядящи.
Моите ги положих по леглата.Ще направя една каланетика Joy пък дано се усвестя че съм яхнала метлата.
Те не че моите имат понятие за време,от три дни Ники пита колко е часът и какво е времето.Знаят само кога се закусва,иначе обяда и вечерята е едно понятие с две думи.
Вики вие пътувате доста,ще взимаш по пътя някъде.На мен ми носят от село.Не взимам от софия защото не съм сигурна че е качествен.

# 98
Иве,освен че не яде но е и гнуслив.Опасявам се че няма да иска д аправи нищо с продуктите,не иска да играе с тях щото съм пробвала да готвим заедно и мъжът ми е готвил с него,с тях дори да участва няма скруполи после да откаже яденето.
Мойте чакат Дядо Коледа с нетърпение,Никола си знае подаръка и повтаря нон стоп какво иска от него,а Надина е в драма щото неможе да се спре на нищо и по няколко пъти на ден си променя желанията.
Много са хубави снимките Бубе,мисля че тва кученце и ние сме го виждали из Банско и дори го имам на снимка.
Вики а имали нясто с по-добри условия пак с такъв външен минерален басейн?
Честит рожден ден на Елче!Много радост и здраве!Весел празник!
Аз имам няколко приятели Радослав и всички празнуват на Коледа.
Тъкмо седнах на компа и във форума никой не пише,всички изчезнахте.Никола спи от три часа,не е ял и как спи толкоз незнам.Надина вече откача иска да излиза,ама като няма на кой да го оставя за да я изведа,сега чакаме.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:20 от I.a.n.a

# 99
  • sf
Има, че как? Нали и Ива и Ками ходиха? Има и един Аура,дето Дани бяха, и там басейна не е лош.

# 100
Янче, той какво и  в какви количества изяжда дневно? Винаги съм била на мнение, че организма сам знае нуждите си.
Аз имам някакви контракции и бебето яко мърда. Лежа, гледам Стъклен дом. Пратих майка да вземе Дели.
Вики и в Надежда при нас има сергия с мед. Изложили са сертификати. Аз по принцип от там си взимам, но в последно време свекър ми и мъжа ми отнякъде ме зареди и имам доста. Иначе на сергията предлагат цветен прашец, пчелно млечице и др.

# 101
  • София
Вики ти си казвала ама съм забравила вътрешен басейн има ли?
Яна във Велинград басейни да искаш.Какво казва Галя за злоядството му?
Бубе спокойно и дишай,трябва да минат.

# 102
Ами днес цял ден е на половин кофичка плодово кисело мляко,вода и малко сок.От сутринта.Вчера на малко солети,домати и пак половин кофичка плодово.Тваоткъдето и да го погледнеш е малко!
Бубе,а ношпа и магнерот пиеш ли?
Галя казва,че има проблеми които постепенно ще изчистваме и все на някой етап ще се отпуши докато третираме.Разказа ми за няколко такива случеи,имала е дете дето е ядяло само ориз и нищо друго примерно и така.
Сега пък навън май ще вали,ще ни пропадне разходката май.

# 103
  • sf
Иве, няма вътрешен.
Яна, представям си аккво ти е. На едни приятели детето така не яде почти нищо, сега се оказа,че има много увеличена трета сливица.
А разни боклуци като пица, мкдоналсд и тях ли не яде?

# 104
  • София,
Яна съчувствам ти, наистина е трудно с неядящо дете, дано се оправи  Peace. Моята може да е слаба, но поне си се храни.
Мен също са ме заредили с мед, но в къщи никой не го яде, а аз откакто съм на диета си слагам сутрин по малко в кафето, вместо захар. Peace
Бубе лежи си и дано ти размине, рано ти е още. Praynig
Мен пък ме е яд, щото не можахме да излезем и ние, наобяд точно малко преди да тръгнем така се раздуха - отвя ми сума ти неща от терасата, един кашон с буркани падна и се счупиха няколко, добре че бяха празни. А като погледнах навън и се уплаших, щото  половинат кофи за боклук пред блока бяха изпопадали по земята, а другата половина се търкаляха по пътя - нали са на колела и вятърът ги носи, носи, хвана ме страх да изляза с Вероника в тоя вятър. Сега уж поутихна, но да видим. Чакам баща и да се прибере и да се класирам поне за последното упражненине Tired
Бубе снимките са прекрасни, много сте сладки с Дели  Peace

Общи условия

Активация на акаунт