Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 10

• 84 644
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
То за пола познаването е 50 на 50, така че ако някой се цели в 10г.с. да отгатва, може и да има късмета да познае, шансовете не са малки. Laughing Sunglasses На мен не ми познаха пола в 13 г.с., казаха момиче, а имам момче!  Heart Eyes

# 121
Дали се заблуждавама или за някои доктори е по-важно да кажат пола отколкото за родителите да го разберат-какво е това бързане 10,12,13 седмица.....само да се ядосват излишно бякои бащи...или майки WinkА какво стана с онова момиче, което в 10 седмица и нищо не се виждаше миналата седмица??? newsm78

# 122
здравейте-помагайте-не съм осигурена от март 2010,но разбрах 4е съм забременяла-така трябва да си платя осигуровките от м.март до декември,и тогава да отида на гинеколог чрез направление от личния ми лекар,нали? След това да ме назначат във фирма и тогава гинеколога трябва да ми издаде болничен ,който да представя във фирмата,нали така?пИТАМ  подробно,че с първото ми дете си излязох в болнични  чрез фирмата,където си работех и сега тепърва се започва всичко отначало........и то след толкова промени от страна на нашата държава #Cussing out

# 123
Аз не ти разбрах добре въпроса, но знам,че не е за тук- има тема за майчино счетоводство, там пишат счетоводители, които ще ти отговорят много по-добре от нас

# 124
Здравейте,незнам дали въпроса ми е точно за тук.Помолиха ме да попитам каква е процедурата ако бременна от Бургас,следяща си бременността там иска да роди в Сливен(Окръжна болница).Благодаря предварително.

# 125
Здравейте,незнам дали въпроса ми е точно за тук.Помолиха ме да попитам каква е процедурата ако бременна от Бургас,следяща си бременността там иска да роди в Сливен(Окръжна болница).Благодаря предварително.
Мисля, че няма никакъв проблем да отиде и да роди където поиска, аз имам приятелки, които си следят бременността на едно място, а после раждат на друго Wink

# 126
Да и ние така знаем,но трябва ли преди самото раждане да се уговори с някой лекар примерно,или като започне раждането просто да отиде?

# 127
Да и ние така знаем,но трябва ли преди самото раждане да се уговори с някой лекар примерно,или като започне раждането просто да отиде?
зависи дали ще плаща, ако смята да плаща и да си избира екип вероятно трябва уговорка с въпросния лекар- иначе си отива със съответните документи и я приемат, до колкото знам, ако имаш 4-5 см разкритие когато отидеш в болницата, дори и да няма места не могат да те върнат Wink

# 128
Благодаря за отговорите  Simple Smile

# 129
Направлението важи на територията на цялата страна (заведения, работещи със ЗК). Не е нужна предварителна уговорка. Може на място да си плати за избор на екип или на лекар. Аз не мисля, че е необходимо. Там са достатъчно любезни и нормални за да смяташ, че ако не си платиш няма да те погленат. Леко раждане и здраво бебе пожелавам.

# 130
здр мами Hugимам въпрос кога най-рано мога да си направя тест за бременност,понеже кърмя и не ми идва как мога да разбера дали съм бременна?извинявам се ако е имало подобна тема а аз не съм видяла Rolling Eyesчувала съм че теста показва наи-рано 14 дни след зачеване така ли е?благодаря предварително

# 131
Така е, теста показва горе-долу на 14-я ден, а кръвен тест на 11-12, но не се разбира от кога кърмиш, на мен ми дойде на 5 месец от раждането, аз също кърмех.

# 132
  Зависи колко време ти закъснява, но може и консултация с някое АГ.

# 133
По време на кърмене на много жени им идва чак като има понамалее кърмата- на сестра ми чак на 9 м., дори аз дето имах много малко кърма нямах М около 2-3 месеца

# 134
Мами изписаха ми лекарства за високо кръвно (Магнерот) , не ми е много високо де по принцип излиза 125/80 ,но понеже съм с ниско кръвно това за мен било високо..А след като ги пия тези лекарства понякога много лошо ми става,започва да ми се вие свят.. Няма ли нещо друго за смъкване на кръвно (както за ниско кръвно казват да пием кафе например,така и нещо за високо ?) . Ии имам още един въпрос-чувала съм че с напредване на бременността като си сложиш ръката на корема усещаш пулса на бебчо..Вярно ли е и след коя седмица.. И уж съм с направление и пак при всяко посещение на доктора-20лв..Не би ли трябвало да е безплатно ?

Общи условия

Активация на акаунт