Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 10

• 84 629
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
някой пил ли е дуфастон през бременността?

# 106
Много бъдещи майки.

# 107
аз го пих до скоро и вчера като ходих при АГ-то, отново ми го изписа, само, че веднъж на ден и се притеснявам нещичкооо.........благодаря все пак рафаелааа..........хубав ден....

# 108
Аз и с двете бременности приемах утрогестан, който мисля е от същия спектър като дуфастона. Не се притеснявай! Peace

# 109
ето как се вижда бебето напр. в 9 седмица: http://www.myfelicitas.com/parent/za-ochakvashti-bebe-bremennost … e-veche-se-dvizhi
дадено е в сайта по седмици, те там го увеличават на ехографа и го виждат доста добре как маха с ръчички и плува в корема ти.

# 110
Аз също съм на утрогестан вагинално  Peace

kolibka, аз влизам в тази седмица в понеделник и нямам търпение да го видя  Hug

# 111
Момичета, мога ли сама да си променя приема на утрогестан от вагинален на перорален? (без лекарска консултация)

# 112
ето как се вижда бебето напр. в 9 седмица...

Ето пък кога започват да се сформират половите органи.

Седмица 11

Почти всички органи са формирани и започват да функционират. Пръстите на ръцете и краката вече са оформени. Започва формирането на коса и нокти. Започва формирането на полови органи - само след няколко седмици чрез видеозон ще може да се определи пола на вашето бебе. Започва функционирането на бъбреците. бебето е около 4 сантиметра и тежи 7 грама.

В края на 12-а началото на 13 г.с. е най-ранния период, в който може да се види пола на ехограф. И то при оптимални условия.

kilimiotlista, не бих го правила на своя глава. Особено пък в периода на бременността. Ако не ти се ходи до кабинета на док е достатъчно просто да говориш с него по телефона.

# 113
зд нова сам в този форум и ако сам обаркала мястото за вапроса ми сори.Искам само да попитам имам леки болки в гардите и яи4ниците наи много оба4е имам кисилини и то много 4есто а до сега никога сам нямала.Искам да попитам това дали може да е симптом.А ми остава оште 5 дни да ми доиде.Имам сашто и лек световартеж.Мго ви се моля кажете ми дали мове да са симптоми.Ипак се извиняжам много ако сам обаркала мястото. Embarassed Embarassed Embarassed Confused Cry Sad

# 114
Гери дано да си! Не се самонавивай много обаче. Това са си и ПМС.....
А въпросът ти е по-скоро за тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513992.165

# 115
Извиняваите много но се пак и много мерси.А мойете ли да ми кайете какжо зна4и ПМС НЕЗНАМ САЙАЛЯВАМ  Embarassed Embarassed Embarassed Cry МЕРСИ ПАК

# 116
Предменструален синдром

# 117
Момичета, мога ли сама да си променя приема на утрогестан от вагинален на перорален? (без лекарска консултация)

Аз и двете бременности съм го приемала вагинално, когато питах моят доктор защо, той каза, че предпочита така, защото по-добре се усвоява, и не се товари толкова много черния дроб.

http://baby2see.com/gender/external_genitals.html
Това е линк със статия за ранното развитие на пола при ембриона. В 11-12 г.с. почти е невъзможно да се определи пола, от 13г.с. вече има разлики, поне аз така разбирам статията.

# 118
Цитат
Аз и двете бременности съм го приемала вагинално, когато питах моят доктор защо, той каза, че предпочита така, защото по-добре се усвоява, и не се товари толкова много черния дроб.
Знам, знам го всичко това... просто съм получила някакво страшно възпаление, болки с парене, ама е ужааас. И реших временно докато се успокои да го приемам през устата тъй като знам, че това е алтернативен на вагиналния прием. Но ще устискам още малко, скоро съм на лекар и ще си говоря с него.  Благодаря ви.

Аууу много интересна статия. Благодаря.

# 119
За дуфастона да кажа, че на мен ми се наложи да го пияпреди да забременея и веднага след това като ми дойде забременях- отдавам го на него и смятам, че ми повлия много добре, как само ми се искаше и сега да ми го изпишат и после да забременея след като ми дойде EmbarassedДори лееко го споменах това на прегледа Embarassed Embarassed
За пола в 10 седмица, това за мен е невеж лекар, но все пак наистина с изключително силно развито 6 чувство, аз мислех че момичето се е объркало Wink

Общи условия

Активация на акаунт