Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 10

• 84 691
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Разликата е , че:
3D показва образа като снимка, а 4D в реално време. Ето повече информация:
http://4dbebe.com/index.php?option=com_content&task=view& … =29&Itemid=48

Страшно много ти благодаря! Благодарение на теб научих нови неща и успях да взема решение! А знаеш ли дали на всякъде ти дават и запис?

# 586
Четвъртата величина е време. Дават, ако си поискаш. На мен не ми дадоха от 4Д, аз не си и сках, де, т.к. бременността ми беше напреднала. Нямаше смисъл.

# 587
  • София
Разликата е , че:
3D показва образа като снимка, а 4D в реално време. Ето повече информация:
http://4dbebe.com/index.php?option=com_content&task=view& … =29&Itemid=48

Страшно много ти благодаря! Благодарение на теб научих нови неща и успях да взема решение! А знаеш ли дали на всякъде ти дават и запис?
Нека някой от Варна се включи...

# 588
Точно в "Майчин дом"- Варна си правих ФМ на 4Д в 34 г.с. и 4 дни (да ме пита човек защо), другите ми бяха на 2Д. В 34 г.с., когато плащах на касата ми казаха, че ако поискам може и запис да ми направят. Не го намерих за необходимо предвид седмиците.

# 589
Точно в "Майчин дом"- Варна си правих ФМ на 4Д в 34 г.с. и 4 дни (да ме пита човек защо), другите ми бяха на 2Д. В 34 г.с., когато плащах на касата ми казаха, че ако поискам може и запис да ми направят. Не го намерих за необходимо предвид седмиците.
Да и аз там съм записана на консултация, и вероятно там ще ходя и на 4 D! А при Балев има ли 4 D?

# 590
здравейте мами..много съм притеснена.. случва ми се няколко пъти вече нещо като напикаване.  Blush Blush Blushмислих си че аз се изпускам..но днес ми се случи точно след като се изпишках..може ли водите ми да изтичат по-малко??? а сега като ходих пак д пишкам след като се избърсах имаше нещо като слуз прозрачна и малко кръв като кончета седеше..имам и контракции още от срядата(казаха ми че имам когато слушаха тоновете на бебо)как да разбера дали тия контракции не са фалшиви? благодаря ви предварително   bouquet  bouquet

# 591
  • София
AnGeLcHe90, най-вероятно ти е паднала тапата. Има и случаи на изтичане на води по малко, в продължение на времето.
При първото ми раждане тапата ми падна, водите ми изтекоха у дома. При прегледът в родилното пак имах изтичане на води. При второто тапата не ми е падала, водите ми спукаха в родилното

За контракциите не знам. Родилните са различни от Бракстън-Хикс контракциите.
По принцип е малко вероятно да се сбъркат.
Според мен можеш да отидеш до родилното, и току виж сутринта си вече с бебе в ръце Simple Smile

# 592
здравейте мами..много съм притеснена.. случва ми се няколко пъти вече нещо като напикаване.  Blush Blush Blushмислих си че аз се изпускам..но днес ми се случи точно след като се изпишках..може ли водите ми да изтичат по-малко??? а сега като ходих пак д пишкам след като се избърсах имаше нещо като слуз прозрачна и малко кръв като кончета седеше..имам и контракции още от срядата(казаха ми че имам когато слушаха тоновете на бебо)как да разбера дали тия контракции не са фалшиви? благодаря ви предварително   bouquet  bouquet

Това което описваш като слуз е тапата и вероятно водите ти изтичат по малко. Отиди до болницата за един преглед, иначе няма да си спокойна. Успех!

# 593
Kimbarly, AnGeLcHe90 леки раждания и на двете! Съвсем сте в края  Hug Hug Hug

# 594
Да и аз там съм записана на консултация, и вероятно там ще ходя и на 4 D! А при Балев има ли 4 D?

Ако въпроса ти е насочен към мен не мога да отговоря. Мен ме записаха при д-р Яков. Не съм от Варна, но последната ФМ (тази на 4Д) правих там. Ето обаче една тема за доц. Балев от Варна, в случай, че е същия може там да си зададеш въпроса. Успех.

# 595
Kimbarly, AnGeLcHe90 леки раждания и на двете! Съвсем сте в края  Hug Hug Hug

Благодаря, миличка, дано всичко бъде наред и скоро да си получим коледните подаръчета!  Hug

# 596

Ако въпроса ти е насочен към мен не мога да отговоря. Мен ме записаха при д-р Яков. Не съм от Варна, но последната ФМ (тази на 4Д) правих там. Ето обаче една тема за доц. Балев от Варна, в случай, че е същия може там да си зададеш въпроса. Успех.
Да и на мен консултацията ми я води д-р Яков, който много харесвам, но реших все пак да отида и на друг лекар просто ей така за собствено успокоение!
А ти доволна ли си от 4 D -то при д-р Яков?

# 597
Не. Всъщност остави ми впечатление на приятен човек, но от ФМ останах крайно разочарована. Но повечето ми приятелки го възхваляват до небесата. Включително и за ФМ.

# 598
Здравейте бъдещи и настоящи мами  Hug ,  в 7г.с. съм, бях на лекар миналата седмица и видяхме ембриончето и тя каза,че всичко е нормално,но още не се беше оформило сърчице и след празниците ще отида да видя понеже нямам търпение  Embarassed  Искам да ви попитам, днес като се събудих и имах някаква лека хрема и по едно време взе да ми тече кръв от носа ама доста и се притесних това нормално ли е,да не повреди нещо бебчето и реших да ви попитам какво мислите  Cry  Може да няма връзка с мъничето,но реших да ви питам,за да съм сигурна. Благодаря ви предварително..

# 599
Здравейте бъдещи и настоящи мами  Hug ,  в 7г.с. съм, бях на лекар миналата седмица и видяхме ембриончето и тя каза,че всичко е нормално,но още не се беше оформило сърчице и след празниците ще отида да видя понеже нямам търпение  Embarassed  Искам да ви попитам, днес като се събудих и имах някаква лека хрема и по едно време взе да ми тече кръв от носа ама доста и се притесних това нормално ли е,да не повреди нещо бебчето и реших да ви попитам какво мислите  Cry  Може да няма връзка с мъничето,но реших да ви питам,за да съм сигурна. Благодаря ви предварително..
Според мен, не че аз имам голям опит, но няма защо да се притесняваш! На мен през цялата ми бременост ми тече кръв от носа и мисля, че е нормално!

Общи условия

Активация на акаунт