Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 10

• 84 652
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, доста ми е рано - към края на 4-та седмица съм, но тази нощ не можах да спя от болки в гърдите, станали са огромни и като се обърна настрани, направо имам чувството, че се разкъсвам  ooooh! Ако сте имали сходен проблем, спахте ли със сутиен и това облекчава ли ви?

# 631
  • София
Малко облекчава,но си купи поддържащ сутиен. Мен зловещо ме боляха гърдите и също едва си намирах място от болка,а на една страна.....кошмар,дори като се въртях ме боляха..и сега все още ме болят,но не така..то ми е и време да отшуми болката, да видим  Crossing Arms

# 632
Аз спя със сутиен (спортен, без банели), защото гърдите ми не са малки, а в момента са доста подути (и предполагам по-зле ще става). Не ме болят толкова, но се притеснявам да не увиснат съвсем после, затова - със сутиен, определено е по-удобно.

Между другото, почти се оправих от настинката и температурата ми вече е 36.6. Значи все пак не е било от бременността.

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 09:17 от Анонимен

# 633
  • ул. "Мечтание"
Момичета, доста ми е рано - към края на 4-та седмица съм, но тази нощ не можах да спя от болки в гърдите, станали са огромни и като се обърна настрани, направо имам чувството, че се разкъсвам  ooooh! Ако сте имали сходен проблем, спахте ли със сутиен и това облекчава ли ви?

Сутиен без банели или от тия дето са тип "потник" би трябвало да ти свършат работа.

# 634
Благодаря ви, за съветите! Ще се ходи на пазар - то се е видяло  Grinning Нещо подобно ли, препоръчвате Утре ще ходя до магазин за бельо и ще взема нещо по-голямо, че моите си вече ме стягат  Blush Все си мислех, че този момент идва малко по-късно  Crazy

# 635
Или подобен на този, мисля, че ще е по-удобен:

# 636
И с двете бременности носех такива сутиени, каквито е показала Алексче, а и по време на кърмене. Много са удобни и не се усеща никакво напрежение от банели и т.н. Отделно аз винаги на сутиените махам банелите, ужасно ме дразнят и небременна. Crazy

# 637
  • ул. "Мечтание"
Или подобен на този, мисля, че ще е по-удобен:

На мен тези ми бяха по удобни (носех нощем такива, когато кърмех вече).

# 638
И с двете бременности носех такива сутиени, каквито е показала Алексче, а и по време на кърмене. Много са удобни и не се усеща никакво напрежение от банели и т.н. Отделно аз винаги на сутиените махам банелите, ужасно ме дразнят и небременна. Crazy
И аз си купих такъв точно като забременях , после и сестра ми ми подари един такъв- страхотна работа върши и особенно като наедрее и бюста е супер

# 639

и аз имам същия проблем  Sad, което страшно ме изнервя. Въпросът ми е кога ще отшуми?  newsm78 ако някой знае макар и някоя бабашка рецепта  Peace моля споделете  Praynig

# 640
Мисля, мисля, мисля и не мога да се сетя за нещо,което да помага, освен спането с тия потничета тип сутиен, май няма мазила или поне аз не се сещам за такива.... много съжалявам за това,което ще кажа, но май има неща,свързани с бременността, които просто трябва да се изтърпят(така казваше моята гинеколожка за много силните ми болки в таза) Wink
Успех ви пожелавам и да знаете,че някои неща отшумяват.... другите също,макар и доста след бременността Wink

# 641
rali.ral Тази нощ спах, като къпана със сутиен  Grinning Доста помага, днес се обзаведох и с чисто нов 90 Д   Crazy ... до сега 75 Б.

# 642

и аз имам същия проблем  Sad, което страшно ме изнервя. Въпросът ми е кога ще отшуми?  newsm78 ако някой знае макар и някоя бабашка рецепта  Peace моля споделете  Praynig
И аз като вас имах много силни болки в гърдите в началото.Отшумяха от самосебе си към края на 4 месец.

# 643
Здравейте, бременна съм в 35 седмица. След като ми изследваха влагалищен секрет ми откриха бактерии - Е коли. Някой знае ли нещо за тях, колко са опасни, често ли се срещат по време на бременност и въобще мамите, които са имали такива по време на бременност всичко ли е било наред след раждането или е имало някакви проблеми? Изписаха ми Полижинакс за 12 дена.

# 644
Здравейте, бременна съм в 35 седмица. След като ми изследваха влагалищен секрет ми откриха бактерии - Е коли. Някой знае ли нещо за тях, колко са опасни, често ли се срещат по време на бременност и въобще мамите, които са имали такива по време на бременност всичко ли е било наред след раждането или е имало някакви проблеми? Изписаха ми Полижинакс за 12 дена.
ако ти е притеснено, докато ти отговорят се порови една,две страници по-назад имаше точно такъв случаи скоро

Общи условия

Активация на акаунт