Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 77-та тема

• 139 307
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Аз снощи правих нещо много вкусно и интересно Simple Smile
За любителите на сиропирани сладкиши и препечен сусам Peace

Сладки сусамени полумесеци

Phyllo and Sesame Pies by Kemi H, on Flickr

Phyllo and Sesame Pies by Kemi H, on Flickr

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 16:59 от esy

# 706
  • Русе
ditsan,rossonera, AMBRO, mari-eta, Гелева, много вкусно изглеждат питките ви. Искам от всички да си отчупя.

Аз днес правих крилца с картофи, зрял боб и соленки със сирене и кашкавал

# 707
Честит празник на всички!!!  Hug
Тук винаги е красиво и вкусно, не спирам да ви се възхищавам на кулинарните умения, няма да изброявам, че доста се насъбра от последното ми писане, ВСИЧКИ СТЕ НЕВЕРОЯТНИ  smile3501
mari_eta само теб не мога да подмина, в тази питка ми останаха очите, ще я сънувам да знаеш, аз където гледам да не меся напоследък, чеее кантара ..., а и един кръст ме е схванал...  Embarassed и ти сега тази хубост да изтипосаш точно днес, ще чакам да кажеш как я оформи така хубаво - тук или в темата за питките  Praynig
AMBRO,rossonera, Гелева и вашите много красиви   Hands Clap
Аз тези дни на салати и сандвичи съм го ударила, имаше и мусака и пиле с грах, но забравих да снимам  Blush
Ето сандвичите "Черньо и Рижко" и Една "Кравичка"

Салатките Есенна "Пейзаж" и Катък "Бяло мече  с пингвини"

И едни Розички от бутер тесто за следобедна закуска:

благодаря на labrex за сайтовете с идеи които споделя с нас  Hug  :bouquet:
Приятна вечер на всички  newsm51

леле докато се мотая esy пуснала нейните шедьоври, срам не срам ще си покажа и моите след нея  Embarassed
и mama1+2 едни кифлички завъртяла   bouquet

# 708
  • ГОре на черешата...
Зиче, Мама 1+2, Веси, благодаря Blush!
Веси, ще я покажа в темата за оформление, нищо сложно, но се получи наистина красива, а пък и вътре е със сиренце, така че няма да остане Laughing...а пък твоите красоти  Peace...как ги ядете, особено мечетата са страшни Peace!

# 709
Това са моите Виенски кифлички!  Simple Smile

Всички сте чудесни!!!    bouquet

# 710
Зиче, името му изчанчено, но е евтино и вкусно. А рецептата е на всепризнатата labrex Laughing
Знам,че няма да се сърди за рецептата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.210

# 711
Здравейте момичета имаше доста неща,но не остана време да ги снимам.
Показвам ви една тортичка само ,с която ви черпя виртуално за мое здраве,днес имам рожден ден. Grinning

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 20:56 от merydit

# 712
merydit, много здраве ти пожелавам! Тортата е чудесна!

Веси, невероятна красота в чинии! Браво!

# 713
  • забравих си мисълта...
Много хубаво ухае и днес тук.  За всички ви момичета   bouquet . Да си жива и здрава, Merydit  Hug! Чудесна торта!

От мен сьомга,                                                                         картофена салата

и палачинки на фурна със сладко                                         и със сирене.

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 19:59 от Venetta

# 714
Страхотни както винаги   bouquet
vesi_nn, тези неща качени ли са ти в сайта... да ходя да се кефя пак  newsm74
..може ли инфо за мечето - много е сладичко, но от какво си го правила?

от мен боб... без снимка
и един пай с круши... жалко, че само опитах от края, но вдруги ден ако е останал ще му отдам полагащата му се чест  #Crazy

# 715
ЗИЧЕ, то май хич нямам нужда от укрепване, пък от надебеляване хептен, ама тоя  "течен шоколад" направо залепвам за него! Пък за спетзофая ме умори от смях! Joy Не му е шантаво името, гръЧко е, щото е гръцка манджа. Grinning Ама верно е много вкусен! Heart Eyes Peace
meri1966, потвърждение на гортното е снимката ти, пък и начинът на изчезване на манджата! Heart Eyes  bouquet
veni_mh, чудни мъфинки, а как ми се прииска пюренцеее........ Embarassedbouquet
AMBRO, много апетитни кифлички, питката и тя е много хубава!  bouquet
mari_eta , пък твоята ми предизвика ей такива асоциации - на руска красавица с дебели златни плитки. Peace  Разкошна е!  bouquet  chef
vesi_nn,..............ти си си ти!Толкова е красиво, че гледам и мълча!  bouquet  chef
nadan, и твоите кифлички как викат "ела ме изяж"! Grinning  bouquet
merydit , съблазнителна тортичка!  bouquet
На Венета си свивам сьомгата, а на  Benita парчето сладкиш! Heart Eyes  bouquet  bouquet

Вкъщи пиле по сочински и кекс със стафиди и тиква. Рецептата е за малки кексчета, но аз изпекох един цял! Grinning

# 716
  • сред люляците
Хайде и аз най-после. При мен всичко е постно Постна содена питка и леща яхния.

# 717
От мен - златните картофки на Лео, талиатели, бишкотена торта и чесново бутче и ориз със зеленчуци

# 718
добър вечер, снимки от днес Wink
пържени кюфтаци с пържени картофки
зимна салата
Лека ви вечер! Heart Eyes

# 719
Зелен фасул с яйца по Гуинет

Питка

Кодрит кадир

Честит празник на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт