Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 77-та тема

• 138 205
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
То много рецепти ми се събраха, но ще се постарая в скоро време, да ги напиша всичките.
Ами така става като публикуваш такива вкусотии. Grinning И аз съм сред ентусиастите за коледните палачинки, ще чакам - до Коледа все пак има доста време! Wink Hug

# 61
  • Варна/Лондон
Портокал, може ли рецептата за сиропираният кекс? Мъжът ми много харесва сиропирани сладкиши, но за съжаление аз не се справям много добре - една баклава и толкова. Laughing
Ако имате и други идеи- няма да откажа!  bouquet

# 62
леле, Мариета  Crazy Crazy  искам и пърленка и картофи  Blush
и ако може в чинията на Венета  Wink Вени,  следващия път като си идваш, донеси ми розовата  Laughing

Картошка по украински, ........

и веднага се сещам за ония антикризисни картофи със сланинка, дето ме подкукуроса да правя  Heart Eyes и това ще направя, но другата седмица ще е.

Краси, чудни са ти станали целувките  Peace

Юле, жетва мина, ти сега ли с чушките  Laughing Laughing

продължението от снощи

Пастет от херинга по marabu.    bouquet много вкусен!

млечна салата

и едно превъзходно печено свинско филе в горчица, синап и пипери разни, което нападнахме направо от дъската  Blush Blush

Хубава седмица, момичета!

# 63
Джеронимо, не че е кой знае колко различно, но можеш да му правиш и сиропиран тиквеник, поне сега, в сезона на тиквата.
Смятам да изпробвам една рецепта, наречена Маскарпоне с праскови, която обаче се приготвя със сиропирани бишкоти - ако стане сполучлива и ти хареса, мога да ти предложа и нея. Simple Smile
Уау, докато напиша и пеп-4о публикувала страшните вкусотии! Shocked

# 64
Пепи,а рецептата на тази разкошотия има ли я в твоят блог

# 65
тц. Тези дни ще напиша.

# 66
  • пак на Рив Гош
Пеп-4о, благодаря за новата тема   bouquet
Ти пак напуска една серия вкусотии, особено свинското изглежда супер!  Hug (добре, че публикуваш днес преди мен, че нямам десерт  Laughing)
Арг, и твоите филенца много ми харесаха, както и пърленките на Мариета, пуешкото със зеленчуци на Венета и картошките на Лабрекс (ама само като прочетох съставките качих 3 кила  Wink, ще взема да приспособя някой по-лайт вариант  Grinning). А от Портокал си открадвам принцеса - не съм правила поне от година...

От мен за запис разни дреболии, цялостно ядене не съм снимала:
- качамак със сирене от снощи, сниман набързо на кухненския плот

- пюре от тиква с песто

- за вечеря - супа от карфиол с къри и шафран - рецептата е на моята слабост Гордън Рамзи от книгата му "Cooking for Friends"

Приятна вечер!

# 67
една скромна вечеря

по рецепта на лео
  таранка
мини содена питка

# 68
  • Варна
тиква
Исках да се запиша и да кача някой снимки.
След неуспешен опит в радикала, реших чрез снимка . бг и това се получи Sick
След снимката с тиквата можете да видите джолан с картофи и един кекс Tired
А за вашите вкусотии просто нямам думи  bouquet #Crazy
Лека седмица  bouquet

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 21:03 от ивка27

# 69
Ох...искам от шишчетата на Мариета......И млечната салата на Пепчо....

Бобена сал … 72;та - Миш-маш - Супа-топче … 81;ма - Питка

Извинете,че съм без коментар!

Роца, да нацелуваш Камбанката за подписа ти! Горките деца, че ние сме зомбирани - зобмирани сме с форума, но и децата ни....Те моите напр. понякога не започват да ядат без да ме попитат - Снима ли?

Хубава седмица, девойки!

# 70
pep-4o, и аз се нареждам на опашката за печено свинско филе в горчица, синап и пипери разни

От мен Пикантни яйца с бекон и чедър, Свински гърди с гарнитура от картофено пюре, Пълнени гъби с пушено топено сирене, копър и кашкавал и Сандвичи за закуска

# 71
Пълнени камби, постни, с мноооого лук и моркови, печени с цели главички чесън

И вече готови и уханни

И вече сервирани с гарнитура от кюфтенца заради мъжката част от семейството. Разбира се, допълнени от млечно-яйчен сос Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 23:45 от silviti

# 72
Eси,крайно време беше да се появиш. Laughing
Хриси 74,апетитна тортичка.Лабрекс,ще ме умориш с твоите вкусотии.
Деликат,супер smile3501
Фреса,страхотни целувки тоолкова ги обичам.Пу пу за мен. Wink
Виара,както винаги страхотно меню и уникални снимки.
Росонера,Мери 1966,Верабел,Бенита,МимиП27,Вироглавка,Бобилейн,Портокал,Мариета,Венета,Марабу,Пеп-чо,Роца,Найели19,Ивка 27,Маме,Puple Tulips момичета страхотни сте както винаги.Ако седна да изброявам на коя кое ястие ми е харесало със сигурност ще умра от глад .За всички вас кулинарки  bouquet  bouquet  bouquet
Ние днес дояждахме риба,но аз  месих малко.Две питки и салатки
]
[

# 73
Картошка по украински, ........
и веднага се сещам за ония антикризисни картофи със сланинка, дето ме подкукуроса да правя  Heart Eyes и това ще направя, но другата седмица ще е.

пеп-4о, с хубава сланинка стават  Heart Eyes Crazy Heart Eyes! Peace Направи ги, пък после ще му мислим, кой за килца, кой за кръвно Grinning........Роца само от гледане качва 3 кила, ами след яденето на картошката Embarassed........една седмица на кантар няма да се качвам! Joy Уф, и си крадвам млечната ти салатка за уравновесяване на картошката.  hahaha

silviti, у нас като има постно, мъжете му викат гарнитура и питат какво ще е яденето. Ама ти твоите съвсем си ги разглезила - пълнени пиперки и кюфтета - кое е яденето, кое гарнитурата...... newsm78 Много апетитно изглежда всичко! Heart Eyes  bouquet

ditsan, разкошни питки!  bouquet  chef

# 74
Добра вечер...

Сега си спомних защо когато забременях втория път ви избягвах,ми то бремена и дебела е добре,ама не бремена и пак дебела,а нееееееее CrazyНе се издържа,СТРАХОТНИ сте,голяма фиеста на всякакви месеници тея дни.Зиче, уникална пита  bouquet
И този карфиол с бешамел Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesсега ще ровя аз и за него да го изнамеря.
Тязи дни при мен не е много,пък има и снимки в апарата,но нямам сили да ги сваля днес.И да не е напразно,скромно но от сърце Hug
Леля Ог, страхотна торта  bouquet

пилешка супа,стратата на Нордина,ребърца,салатка.

Лека вечер и спорна седмица  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт