SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 288
  • 740
  •   1
Отговори
# 255

След  малко пак ....

# 256
Момичета, не може да ви насмогне човек, обаче след 7 страници нищо умно не ми идва на ум, всичко сте казали   newsm78 Laughing

Затова, утре на свежо..... а преди това.....

# 257
Хм Thinking , релефно-атлетичен или тежкотоварен напомпан Сам - да ви имам изборните проблеми Crazy .

... аман ако цял сезон ми се возят в Импалата и си приказват сладки приказки ooooh! ...

Напълно съм съгласна... ... ... ... с теб Mr. Green .

би-бип  Joy може ли и аз  Embarassed

Разбира се че може, но съм леко притеснена, понеже по принцип аз бибипкам, когато ме натиснат леко или силно, за кратко или за по-дълго по едно специално и съкровено място Whistling . Затова дефинирай по-добре своето ‘би-бип’. Или го остави така: то се видя, че далеч ще стигна, но в посока надолу.

bichito, Hug Heart Eyes Hug

Благодаря ти   bouquet за страхотния завършек на вечерта. След съзерцанието на такива красоти трябва да си лягаме всеки ден Peace .

За теб: нещо J2-испанско, оле.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 02:25 от Impala

# 258
Като за Добро утро ..... Специално за Г. Карули и за Impala ....

И за всички наситни и ненаситни, мажоретки, градинарки, и за почитателките на подземното и небесното ... Да ви е лек вторника (за мен неделя Щот почивам  Mr. Green ) ...

Какво да правим, така сме хората в почивка , но Кас трябва да работи ... , но това хич да не ви разтройва  , че ако САми се "ядоса" ... . Нали така момичета   Joy Joy Joy

И за да е пълно лигавенето по клавиатурата ... обърнете внимание на ТОЗИ гръб , на това лице и на това .... Оооооох съжалявам че ви занимавам с гледане на тези красоти, ама като видя една искам да я споделя с вас, а от там излязат оЩе 10 ..... и така постовете ми стават еднииииии. Но вие Ще ме извините  Hug. Лек ден ви жеая на всички   bouquet

# 259
bichito, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасно ти се е получило newsm74 !

Самито от последното гифче ме изстрелва направо в друго измерение smile3544 !

... Оооооох съжалявам че ви занимавам с гледане на тези красоти, ама като видя една искам да я споделя с вас, а от там излязат оЩе 10 ..... и така постовете ми стават еднииииии. Но вие Ще ме извините  Hug.

Само това ще се направя, че не съм го видяла заради лекото навлажняване (на очите!, Галче) от толкоз красота. Благодаря Hug !

# 260

Самито от последното гифче ме изстрелва направо в друго измерение smile3544 !

И мен и мен. Ръцете ми трепереха докато го постна. За това отивам да си лягам, да видим дали ще успея пак да го сънувам ....  Embarassed

# 261
Дано! Лека нощ, изпълнена с *** сънища, и до утре Hug .

# 262
Ауу, Бичито, може ли да си открадна това последното гифче Praynig Полуусмивката на Сами е направо усмъртителна Heart Eyes

# 263
Дoбро утро!
Ехааа, bichito, как си накрасотила темата!  Hug Hug Дийн с кафенцето е феноменален  Laughing Heart Eyes

Ето малко красоти и от мен:

# 264
бичито (странно изглежда така изписан ника  Grinning),  недей се терза да съжаляваш, че ни навираш в очите мозайка от красоти.  Хич даже не се чувствам досадена. Много приятен пост  Grinning  и става и за сутрешното кафе, макар че посред нощ е по-зареждащ. С първото гифче с кафетата направо се чувствам приобщена. Хм, я каква сила ми дойде да сборя вторника, лошото Сами как благо благо премигва  Heart Eyes  Приятен ден на всички  Hug

# 265
Който беснее до късно, не може да стане сутринта... или пък сънищата след тези красоти са ви били мнооооого приятни и не искате да се събудите hahaha
Добро утро от мен, дами.
Направо почвам с поздрав, щот нямам кво друго да кажа...

Супер песничка, нищо че са толкова смешни Joy
http://www.youtube.com/watch?v=iVxiHC9AJQw

Забравих да кажа на Краули, май че с нея нещо за фенерчетата говорехме. Проучих въпроса защо ги държат по такъв прекрасен начин и отговорът е, че така учат всички в Академията  Joy Приятен ден на всички от мен

# 266
Добро утро!
Застреляхте ме с тези красоти! Благодаря! Страхотни гифчета! Чарли и ангелите ми е любима фраза и на мен!
Бях ви приготвила закуска, ама май след тези прелести не ви е до ядене Mr. Green

Галче, след като им пийнете сосеца на момчетата,съгласна съм да се заема с възстановяването и охранването им Grinning, после ви ги връщам готови за нова употреба Twisted Evil

Много пишете, успях само последните две страници да изчета, не знам кога ще успея да наваксам с останалите Hug Ама вие действайте, все някоя нощ ще успея да изчета Hug

# 267
Промоснимки от епизод 9 "Clap Your Hands If You Believe". Снимките са в HQ вариант, тъй че цъкайте за големи.

HQ източник
Източник

# 268
  • # супернатурална #
Добро утро! Ама пролет се е пукнала навън, а? Laughing
bichito, кафето не успя да ме разсъни, но твоите снощни гифчета страшно ме тонизираха. Благодаря ти за споделянето Hug
Злате, добре, че си станала преди мен, та да видим тези прекрасности в HQ вариант (тъкмо щях да ги постна по-малки). Благодаря за което Kissing Heart

Apocalyptic city и аз правих проучване ooooh!. Казано ми бе, те по този начин е по-удобно да се въртят наляво, надясно. Laughing Аз пък си мислех, че е защото като свият ръка в лакета, бицепсите изпъкват Joy
Накрая, освен дa сервирам кафето.

И салфетките (за очите Rolling Eyes)

# 269
  • Разпиляна във въображението
Злате, страхотно начало на деня. Имам чувството, че все на Дийн се пада честта да обяснява защо е повалил някой да земята и да се усмихва смутено.

Общи условия

Активация на акаунт