SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 118
  • 740
  •   1
Отговори
# 360

1) 'Star Wars': хи-хи Mr. Green ;
2) ‘their old car’ Shocked, 'THEIR OLD CAR' Rage : ‘their’ – добре, ама ‘old’?! Ше ти дам аз на тебе една ‘old car’! Как можa да обидиш любимата на екранния си брат?! Поне да беше казал 'classic car'!

пък Crossing Arms и още мно-о-о-ого други моменти.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 15:50 от Impala

# 361
  • Разпиляна във въображението
Поздрави за Мараканките

Заформете някоя тема. То не може само със снимки дни наред Wink

# 362
Тема хмм  newsm78 днес ми е лигаво ама ...
Коч според вас е майката на алфа вампира ?  newsm78 Каза че и той като всеки си има майка ? И на мен ли ми се строи или глкедаше нагоре?

# 363
  • София
къде на горе...господ май е в мъжки род тук....
някоя ангелка? какво чудовищата да са нефелими Simple Smile

# 364
  • гр. София
 tiptoe

wavey

reverance

bouquet

# 365
# 366
Хей, тази фотосесия на Джен е доста стара. Някъде от 2005 мисля. Пък и си изглежда младолика, независимо от косата, не мислите ли? Така че има надежда да не се е изсветлила  Laughing
Боже, колко страници сте изписали пак, издъхнах докато ви изчета Laughing
За майката на алфата, сещате ли се за Ехидна, майката на всички чудовища? Четох разни теории, че би могла да е тя. Също Лилит и богинята Ангробода. Аз честно казано не се задълбочавам толкова, но ми е интересно да чета.

# 367
Тема хмм  newsm78 днес ми е лигаво ама ...
Коч според вас е майката на алфа вампира ?  newsm78 Каза че и той като всеки си има майка ? И на мен ли ми се строи или глкедаше нагоре?
Шефката на чистилището? Някоя Персефона?

# 368
2) ‘their old car’ Shocked, 'THEIR OLD CAR' Rage : ‘their’ – добре, ама ‘old’?! Ше ти дам аз на тебе една ‘old car’! Как можa да обидиш любимата на екранния си брат?! Поне да беше казал 'classic car'!
Joy Joy Joy Как те докачи на "класичност"!

Това за майката на всички гадове е интересно, не съм чела нищо по темата и ще ми бъде интересно да прочета какво сте намерили вие.

# 369
  • # супернатурална #

Заформете някоя тема. То не може само със снимки дни наред Wink

А може ли темата да е предимно снимкова?  Wink
Младия Джон, знам, че повечето го харесвате

Нещо забавно Grinning

И нещо, което плаче за коментар  Laughing

Зимна роза,  Hug

# 370
О, младият Джон, че и разопакован, красота.  Grinning  И аз го харесвам, имаше потенциал младежът. Дори много го харесвам, като се замисля  Grinning  Снимките ми се отразиха твърде добре на общия статус, като балсам за плакнене на очите, защото днес имах неприятна случка. Така ми се напраши окото в това ветровито време, че се наложи и на доктор да ходя.
Нищо не ми идва като прочетено или чуто за майка му на алфата вамп. Ами на другите алфи? Същата работа. Няма какво да кажа, дори не съм в състояние и да го съчиня  Grinning

А подписът на Злата така ме радва всеки път като го срещна,  все едно Сам по плочки ми е насреща  Mr. Green  отвътре ми иде да го погаля

# 371
Здравейте   Hug

Чета ви редовно, но още не съм много в час и се въздържам от писане.
Вече съм на 5 сезон, почти ви настигнах   Simple Smile

Joy   Страхотно е това  Laughing

Младият Джон и аз го харесвам, много симпатичен младеж  Crazy 

Г. Краули, забелязвам, че си си сложила мичъловия поглед в подписа, страхотен е  Heart Eyes 

# 372
  • # супернатурална #

Г. Краули, забелязвам, че си си сложила мичъловия поглед в подписа, страхотен е  Heart Eyes 

Нали? Ти си "виновницата" да изневерявам по малко на братята с него  Laughing

# 373

Нали? Ти си "виновницата" да изневерявам по малко на братята с него  Laughing

Така ли? Радвам се, поне е достоен за изневяра   Laughing

А и по темата да попитам, колко сезона ще има още или не е известно? Надявам се 6 да не е последен   Simple Smile

# 374
  • # супернатурална #
Тука някое от момичетата беше писало, че Джаред и Дженсън са подписали за още един сезон, може би сега зависи от рейтинга. Всъщност някой знае ли какъв е?

Общи условия

Активация на акаунт