SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 201
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Аууу, особено втората снимка! Heart Eyes Определено е имало нещо в Делон! Защо тези мъже (лошо момчета) се така вдигнати си носят яките на кожените якета, защоооо?! Crazy

# 346
Да, имало е. Най-малкото, което може да се каже е, че е бил красив. Направо си беше нарицателно за мъжка красота и мечти, помня го аз това  Mr. Green   НО Дженсън е по-красив и по мъжкар   Peace

И да се отчета - привърших с гласуването, много категории, много нЯщо. Не ми се наложи да правя компромиси  Grinning

# 347
И едно много сладко интервю на Ерик и момчетата от първи сезон, което аз лично не бях го гледала: http://www.youtube.com/watch?v=-0-e6kZhzSc&feature=related толкова са готини Crazy

# 348
И докато сме на първи сезон

СВРЪХЕСТЕСТВЕНО: Сезон 1 епизод 4 – Призрачен пътник

5- разкошни легенди, снимки и кратко резюме + описание на използваните оръжия Wink
Голяма публикация наистина ни спря тока Simple Smile вече давам заето !
Приятно четене!

# 349
И докато сме на първи сезон

СВРЪХЕСТЕСТВЕНО: Сезон 1 епизод 4 – Призрачен пътник

5- разкошни легенди, снимки и кратко резюме + описание на използваните оръжия Wink
Голяма публикация наистина ни спря тока Simple Smile вече давам заето !
Приятно четене!

newsm20 Уоми, велики сте! Ти и момичетата, които списвате сайта!  Peace Peace Peace Peace Peace

# 350
  • В средата на времето
Уоми, присъединявам се към Дейна Hug  bouquet Беше ми страшно интересно да прочета всичко. Страхотно е да намериш систематизирана информация за толкова неща на едно място. Браво на всички, които правите сайта! newsm10

# 351
Добро утро!

Я вижте патронката как се е разхвърляла Laughing
Чернокоса ми харесваше повече Rolling Eyes
Ти остави друго ама много лошо гледа  Laughing. А се е разхвърляла да е в унисон с мъжлето си и неговите екранни изяви само по мускули  Mr. Green.

Този на кого ви прилича? 
Сори, ама Делон не може на малкото пръстенце на Дженсън да стъпи. Никога не съм го харесвала.  Crossing Arms

Злате,  Hug Поздрав за тебе! http://www.youtube.com/watch?v=gudJriJgLQ4 (Тук дали има 18, за да ти е позволено да точиш лиги?) Simple Smile) и тук също: http://www.youtube.com/watch?v=bgmg2THuAIc&feature=related
Дейна, голямо благодаря за поздравите!  Hug Определено си е над 18 и определено точих лиги  Mr. Green.

# 352
Добро утро, момиченца кокиченца .....
Днес ви поднасям типична испанска закуска  Wink

Уоми, присъединявам се към Дейна и Изи, разкошно сте го направили. Поздравления и от мен. Винаги е удоволствие, когато посещавам сайта ви. А пъзела ..... измислели сте го супер. Да видим дали с моите скромни възможности ще мога да се включа  Embarassed

# 353
  • # супернатурална #
Добро утро. Благодаря за кафето и страхотното четиво. Уоми, не пропускай да ни запознаваш с творенията ви Hug

Дейна, голямо благодаря за поздравите!  Hug Определено си е над 18 и определено точих лиги  Mr. Green.

Категорично е наборче, и аз проточих една, мъничка Laughing

Искате ли малко снимки зад кулисите, не са с много добро качество...

Страхотна гледка Heart Eyes И къщата си я бива Wink Laughing

Ето тук можете да бутнете едно рамо на Джаред
http://popwatch.ew.com/2010/11/10/under-appreciated-entertainers … -bergeron/?ref=nf

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 10:09 от Г. Краули

# 354
Ей, тази сутрин що гласуване изгласувах  Grinning, първо People's Choice Award, а после и Джаред го подбутнах малко напред. За днес стига толкова работа  Mr. Green.

Галя,   bouquet за снимкте! Това ми прилича на къщата на Краули. Само се чудя защо Дийн иска да я препикае  hahaha

# 355
  • # супернатурална #
Ми да си маркира територията, мърокът му с мърок Laughing
В People's Choice Award не бяха ли само в една категория, да не съм пропуснала нещо newsm78

# 356
В една категория са, ама аз гласувах и по другите категории за фаворитите си.

Joy Joy

# 357
  • # супернатурална #

Joy Joy

За него къщата, за брат му щерката, плячкосаха к'вот можаха Rolling Eyes

# 358

Taken from TV Guide next week's issue.

Сромните ми те!  Grinning Добре, че си имат director of photography, та да ги направи да изглеждат so hot.  Joy

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 12:39 от Злата с метлата

# 359

Joy Joy

За него къщата, за брат му щерката, плячкосаха к'вот можаха Rolling Eyes

За мен таткото и новия собственик на къщата  Rolling Eyes Whistling

Ехоооооооооо, къде стеееее калпазанкиииииии  search

Общи условия

Активация на акаунт